Yeni Gelin Evinin ilk Eşyaları geldi.. :)

Hepsi cok guzel allah agzinizin tadini bozmasin iyi gunlerde kullanin.

benimkiler açılıyor yatak oluyor canım ama altta bazası yok sadece.bende zaten sandıklı koltuk istemiyordum.kumaşlarıda çok güzel,rahatlığıda iyiydi.tekli koltuklarda bel boyun desteğide var.bide herkes yerden yüksek al yoksa temizikte çok zorlanırsın diyordu, bende öyle baktım.mağazada bu ara en çok tutulan koltuk takımımız bu dediler.
bende ilk başta köşe alıcaktım ama yatılı bi misafir geldiğinde çok kullanışsız olucak diye vazgeçtim.

sence bunlara nasıl perde ve halı almalıyım?bi türlü karar veremedim.

çok teşekkür ederim canım benim rabbim seninde aldıklarını aşkla kullanmayı nasip etsin inşAllah

Canım.. Bende çok çok uçuk pembe kendinden güpürlü gibi olan tüllerden aldım. Hem leke belli etmiyor ( ayıp örten kurtarıcı gibi ) hemde bu tip renkli takımlara daha iyi kombin oluyor. Yani bence öyle oluyor. Bazıları beyaz tülden yanadır hep. Ekte görel yükledim bir tane ancak benimki tam bu değil ben mekanizma da istemedim çünkü kiracıyım bu yüzden bu masraf gereksiz geldi. Mutfağa da ip perde yaptım. Balkona çıkış kolay olsun diye. Halı da ben salona aldığım halıyı da ekledim benzeri ya da bunu alabilirsin. Bence uyar. Royalden aldım bunuda. ama resimde koltukların orada bir halı da görünüyor bulabilirsen asıl o oraya 10 numara olur cidden..

Rabbim heycanınızı daim, sevginizi baki, huzurunuzu katlayarak yaşamayı ve bereketinizi de bitmeyenlerden kılsın inşallah kuzummmmmmm..

Eklentiler

• 2016-tul-perde-modelleri-fiyatlari-2016-2016-mobilya-modelleri-ev-kampanyasi.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 2.253
amin canım benim çok teşekkür ederim yardimci olduğun için banada mutfak perdesini herkes zebra al diyor ama ben kararsızım.mutfaktan balkona çıkılıyor ve boydan cam yapmışlar ip perde mantıklı geldi gibi şimdi ..senin perdelerin geldi mi nasıl duruyor İpli olan?

bu perde de spor duruyor canım güzelmiş bende nerde perde gördüysem hep klasik koltuk modelleri için var

halıyı görmedim ben canım 1. sayfada mı

Kuzum kusura bakma o yüklenmedi herhalde. hafta sonu da kına malzemelerini toparladım bir miktar. Ekledim şimdi halıyı.

Evin fotoğrafını çekeyim bu hafta da koyacağım. Bir türlü firsat olamadı.

Eklentiler

• salon.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 166
Kuzum kusura bakma o yüklenmedi herhalde. hafta sonu da kına malzemelerini toparladım bir miktar. Ekledim şimdi halıyı.

Evin fotoğrafını çekeyim bu hafta da koyacağım. Bir türlü firsat olamadı.
ayy yerleşmişsin bile kuzum darısı bize inşAllah ..halında çok güzelmiş Rabbim üzerlerinde oturmaya nasip etsin artık
bizde annemle cumartesi günü çıktık halı perde için.bende salon halımı , seninkinin aynısı ama sadece üzerinde deseni olmayanından aldım ..yere serilincede çok güzel olmuş benimde içime sindi şimdi.

Kuzum çok güzel.. Güle güle kullannn..

Önemli olan da içine sinmesi zaten..

Ev bitti de işte ufak tefek rutuşlar var bitiremedim. İnşallah sizin de bizim gibi rast gider işleriniz ve gönlünüzce olur herşey.. Bu arada koltuklarım açık renk eşya getirenlerde bazen oturuyor diye örtü serdim üzerlerine

bende tahmin ettim heralde eve sürekli gidildiği için haliyle oturuyorlardır ondan örttü sanırım dedim canım ,en iyisini yapmışsın
amiiiin kuzum inşAllah bizimde evin sözleşmesi imzalandı ama kombisi takılmamış daha.ev sahibi bu hafta onu taktırcakmış o yüzden anahtarı haftasonuna kadar teslim eder diye düşünüyoruz..ayy bizde temizliğe başlasak bi an önce de biraz daha hissetsem herşeyi seni gördükçe özeniyorum bende
bu arada sormayı unuttum canım ne zamandı düğününüz?

Son düzenleme:

Kuzum inan su gibi geçecek günler... Temizliğe ben kadın çağırdım. Tavsiye ederim. O kadar çok detay var ki bir de onla uğraşmak zor bence. Birde bizde ben de annelerde çalışıyor. Düğün 26 Mart 2016 !! Yani 10 gün kaldı

Heyecan panik korku hepsi bir arada...

Bizde kayınvalidemle birlikte gidelim diyorduk temizliğe ,bitane kadın çağırıcaktık 3 kişi oluruz diyorduk.ama bugün eşimin tarafı komple toplandık anneannesinde çay içmeye gittik hepimiz.orda konuşuldu , galiba eşimin teyzeleri yardıma gelicek ,bi tanesi ben kek yaparım yeriz falan diyordu.banada öyle yiyip içmekten temizlik olmaz gibi geliyorannem çalıştığı için onun da gelip gelmiyeceği belli değil..

aa çok az kalmış çeyizlerin gitti mi evine peki canım? korkma canım benim bu güzel günlerin tadını çıkar merak etme hepsi olur önemli olan sizin mutluluğunuz

Kuzum hadi Allah rastgetirsin... Bence çok kalabalık olmamaya çalış. Çünkü bu sefer millet konuşmaktan iş yapmıyor birde üstüne üstlük kendi dağıttığı oluyor. Yakın bir arkadaşımdan biliyorum. Kız çok çekti. Ev temizlenmedi doru dürüst kendi bir kadın bulup tekrar temizledi. Ama tabi adetten birşeyler oluyorsa bilemem.

Evet evet ev yerleşti. Birkaç rutuş var bakalım. Bitince resim koyacağım.

çoook Sağol canım yok kuzum adetten değil de kayınvalidem çağırdı gelin bak tamam mı diye. ne güzel kendimi temizliycektik.bende senin gibi düşünüyorum temizlik olmuycakmış gibi geliyor

sabırsızlıkla bekliyorum canım resimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…