Yeni Gelin Evinin ilk Eşyaları geldi.. :)

ladisime

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
179
235
23
36
Kızlar 51 gün sonra düğünüm var .. evimizi tuttuk ve ilk mobilyalarımız geldi.. Yerleşince son halini de göndereceğim... Daha zaten parçalar eksik. Yemek odamın sandalyeleri ve bir kaç parça daha. Allah ağız tadıyla herkese daha güzellerini nasip etsin.

bayangezenti bu paylaşım en çok sen için kuzucum

Eklentiler

• IMG-20160128-WA0026[1].jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 740
  • IMG-20160131-WA0004[1].jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 770
  • IMG-20160128-WA0033[1].jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 721
  • IMG-20160128-WA0036[1].jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 718

ayy maşallah herşeyin ayrı güzel. gönlünce olsun herşey. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.

Her şey çok güzel ama koltuk takımını ayrı sevdim Huzurla oturmak nasip olsun inşallah

En az sizin kadar mutlu oldum sanırım :) hepsi ayrı ayrı çok güzel. RABBİM eşinizle hayırlı, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip eylesin inșaALLAH :)

En az sizin kadar mutlu oldum sanırım :) hepsi ayrı ayrı çok güzel. RABBİM eşinizle hayırlı, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip eylesin inșaALLAH :)

Canım teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim önce huzurumuzu daim etsin cümlemizin yuvasında..

Hepsi birbirinden güzel canım allah gönğl rahatlığıyla Mutlu Mesut eskitmedi nasip etsin :))))

Merhaba cnm beyaz eşya ne aldın yazabilir miisn marka ve modellerini?

Tatlım hepsini ariston Hotpoint aldık. Bulaşık makinası + buzdolabı + çamaşır mak. + kurutma aldık. ocak evde ankastre vardı gerek kalmadı. hepsi 6.600 tl tuttu. 6 ay a böldüler. Modelleri tam bilemiyorum şu an ama eve gittiğimde unutmasam bakar yazarım mutlaka merak etme.

koltuk takımın çok güzelmiş rabbim aşkla kullanmayı nasip etsin bende bi odamı yemek odası olarak kullanıcam o yüzden zevklerimiz aynıymış benimkilerde nisanda gelicek

koltuk takımın çok güzelmiş rabbim aşkla kullanmayı nasip etsin bende bi odamı yemek odası olarak kullanıcam o yüzden zevklerimiz aynıymış benimkilerde nisanda gelicek

Canım benim çok teşekkür ederim.. Rabbim hepimize ağız tadı versin inşallah... Sen de seninkiler gelince hemen paylaş olur mu? Şimdiden merak oldum ben..

ayy
amiiin inşAllah bende aldıklarımızı şimdilik buraya ekledim canım dayanamadım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/authors/gimum.526272/photos

ayy o koltuklardan bende çok istedim ama yatak olmuyor dedikleri için vazgeçtim. Seninkiler nasıl? Ben misafir gelince açılsın yatak olsun sıkıntı yaşamayayım istedim. Ama sadece koltuk değil hepsi harika ona da değinmeden geçmemeyim. Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…