Kızlar 51 gün sonra düğünüm var .. evimizi tuttuk ve ilk mobilyalarımız geldi.. Yerleşince son halini de göndereceğim...Daha zaten parçalar eksik. Yemek odamın sandalyeleri ve bir kaç parça daha. Allah ağız tadıyla herkese daha güzellerini nasip etsin.
bayangezenti bu paylaşım en çok sen için kuzucum
ayy maşallah herşeyin ayrı güzel. gönlünce olsun herşey. Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.
En az sizin kadar mutlu oldum sanırım :) hepsi ayrı ayrı çok güzel. RABBİM eşinizle hayırlı, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip eylesin inșaALLAH :)Kızlar 51 gün sonra düğünüm var .. evimizi tuttuk ve ilk mobilyalarımız geldi.. Yerleşince son halini de göndereceğim...Daha zaten parçalar eksik. Yemek odamın sandalyeleri ve bir kaç parça daha. Allah ağız tadıyla herkese daha güzellerini nasip etsin.
bayangezenti bu paylaşım en çok sen için kuzucum
Her şey çok güzel ama koltuk takımını ayrı sevdimHuzurla oturmak nasip olsun inşallah
En az sizin kadar mutlu oldum sanırım :) hepsi ayrı ayrı çok güzel. RABBİM eşinizle hayırlı, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmeyi nasip eylesin inșaALLAH :)
Her şey çok güzel görünüyor Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Hepsi birbirinden güzel canım allah gönğl rahatlığıyla Mutlu Mesut eskitmedi nasip etsin :))))
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Merhaba cnm beyaz eşya ne aldın yazabilir miisn marka ve modellerini?
koltuk takımın çok güzelmiş rabbim aşkla kullanmayı nasip etsinbende bi odamı yemek odası olarak kullanıcam o yüzden zevklerimiz aynıymış benimkilerde nisanda gelicek
amiiin inşAllah bende aldıklarımızı şimdilik buraya ekledim canım dayanamadım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/authors/gimum.526272/photos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?