yeni gelin evine yardımlarınızı esirgemeyn :)

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
merhabalar... yeni evleniyorum kiracı olarak oturcam evimde nasipse... yatak odamın ve salon takımımın yemek odamın resimlerini ekliyorum..salon takımım krem değil BEJ DİR... bunlara nasıl perde gider sizce??* özellikle yatak odasına kanat yaptırmak istyrm ne renk uygun olur ki? güzel fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirm :)

$class-kol-tk-embos-krem2.webpEki Görüntüle 505047 $valensia-yatak-odasi-tk-ceviz-beyaz.webp

yemek takımımız aynı kristal yemek takımı aldım ben de:) diğerleri de begendiğim takımlardandı ama ben onları başka seçtim inşallah yakın zamanda teslim alacagız magazada beklıyor:)

perde konusunda yardımcı olmak ısterdım ama ben de bu konuda fıkır sahıbı degılım bu yuzden araştırmaya gırdım ben de şu an:) güle güle kullan çok begendim zevklerimiz yakın:)

şöyleki bej rengi koltuğa her renk güzel olur bu sene mor ve pembe çok revaçta ki düşünürsen perdeni mor halını mor ve objelerini yine mordan yana kullabilirsin çünkü bej hafif bir renk ve bu rengi koyu bir renk ile örtüştürmen gerek ve morda çooook asil bir renktir yanız koltukların ve yastıkları desensiz olucağı için perdeni yada halını morlu fakat desenli model seçmeni öneririm canım:nazar:

koltuk takımımın rengi tam bu kızlar... kırlıntleri de koyuyorm aşağıya... bugün beyaz zemin üzerine siyah grili sarmal desenli bi halı baktm. başka nası bi alternatf olablr sizce

$class-kol-tk-embos-krem10-500x281.webp

Birkaç renk önerisi vereyim.
Salonunuzu açacak, canlandıracak perde renkleri lila-gri, su yeşili-bej, mürdüm-krem, turkuaz-beyaz olabilir.
Yatak odanıza baktığım anda ise kesinlikle mercan rengini düşündüm, tül olarak mercana her renk de gider zaten ama gözümde şahane bir şeyler canlandı mercanla beraber.

Back
X