Yeni gebeyim bunlar normal mi

lokumnazli

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
176
38
13
28
Sürekli buraya bir şeyler soruyorum ama ilk gebeliğin endişeleniyorum doğal olarak. Daha 4 haftalık içindeyim. Kollarım, bacaklarım, kalçam vs ağrıyor sanki çok büyük iş yapmışım da ağrısı varmış gibi. Kollarımı kaldırırken ağrı oluyor mesela bunlar normal mi kasıklarım vs artık ağrımıyor

Herşey olabilir canım. Vücudun adapte olmaya çalışıyor. Bol bol dınlen. İyice kötü olursan ve çalışıyorsan rapor almaya çalış

Bende hamileligimi ilk öğrendiğimde hiçbir hamilelik belirtisi yoktu sadece üstümden tır geçmiş gibi korkunç kas ağrılarım vardı hani böyle spor yaparsın hamlarsın ya o şekilde çok şükür gayet sağlıklı bir gebeliğim oldu yani bunlar normal birkaç hafta içinde geçer kalmaz o ben doğumdan bir gün öncesine kadar çalışıyordum düşün

Ayni seyi yasadim silikon gogus ucu ile anca emzirebildim bebegimi ama bazen atak haftalari oluyor meme reddi yaşanabiliyor belki o tarz bir şeydir
Ay yanlış topiğe yazmışım ama cevap verdiğin için teşekkür ederim kuzum. 5. Hafta atak haftasındayız. İçimi fershlattın sağol ❤

Ay yanlış topiğe yazmışım ama cevap verdiğin için teşekkür ederim kuzum. 5. Hafta atak haftasındayız. İçimi fershlattın sağol ❤
Ne demek canım en zor zamanlar 2. Aydan itibaren her an icin eriyoor hayat cok daha kolay oluyor allahim kolaylik versiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…