Yeni gebelik..

Engnlfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
50
13
38
30
Kızlar merhaba. benim prolaktin hormonum yüksekti 29 çıkmıştı 1 ay önce. 2 tabletlik Dostinex kullandım 2 yıldır gebelik istiyorduk adetim 3 gün geçince 2 gün önce idrar testi yaptım iki tane ikisi de silik çizgi çıktı. Dün kan testi verdim prolaktin 13 hcq değerim 256.79 çıktı. Son adet tarihim 28 mart.
Benim sorum şu bu hcq değeri şu an için düşük mü?

Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Değer herkeste farklıdır illa yüksek olacak bir şey yok.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.

Teşekkür ederim arkadaşlar. İlk gebeliğimkimyasal oldu o yüzden çok endişeleniyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar. İlk gebeliği kimyasal oldu o yüzden çok endişeleniyorum.
Iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım, bendee ilk gebeligimde kimyasal yaşadım simdi 19haftalik hamileyim cok şükür.

Bi de şey sormak istiyorum. Bu kan tahlilini sağlık ocağında yaptırdım ama doktor 2 gün sonra tekrar gel demedi acaba yarın tekrar kan versem mi yoksa çarşamba günü hastane randevum var onu mu beklesem

Bi de şey sormak istiyorum. Bu kan tahlilini sağlık ocağında yaptırdım ama doktor 2 gün sonra tekrar gel demedi acaba yarın tekrar kan versem mi yoksa çarşamba günü hastane randevum var onu mu beklesem
Sağlık ocaklari pek bilgi vermiyor genelde.
Dayanabilirsen çarşambaya kadar bekle derim kan testi takip etmek strese sokuyor insani daha cok.

Hanımlar merhaba. Yeni katıldım. Hemen de yazmak istedim. Adetime 1 gün kaldı. 13 gündür şiddetli ağrı var kasıklarımda ve sürekli kramp giriyor. Akıntı az. Aşırı su içme isteği oluyor. Vücudum 1 haftadır çok şişti. Gaz problemi yaşıyorum. Az önce idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Kimyasal gebelikten bahsetmişsiniz. Kimyasal olma ihtimali var mı bunun? Bebek sahibi olmak istiyorum. Biraz stresliyim bu yüzden 😔

Kızlar merhaba. benim prolaktin hormonum yüksekti 29 çıkmıştı 1 ay önce. 2 tabletlik Dostinex kullandım 2 yıldır gebelik istiyorduk adetim 3 gün geçince 2 gün önce idrar testi yaptım iki tane ikisi de silik çizgi çıktı. Dün kan testi verdim prolaktin 13 hcq değerim 256.79 çıktı. Son adet tarihim 28 mart.
Benim sorum şu bu hcq değeri şu an için düşük mü?
Hayırlı olsun, kimyasaldan sonra sevindirmiş sizi Mevlam, sağlıkla ilerler inşallah 😊

Hanımlar merhaba. Yeni katıldım. Hemen de yazmak istedim. Adetime 1 gün kaldı. 13 gündür şiddetli ağrı var kasıklarımda ve sürekli kramp giriyor. Akıntı az. Aşırı su içme isteği oluyor. Vücudum 1 haftadır çok şişti. Gaz problemi yaşıyorum. Az önce idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Kimyasal gebelikten bahsetmişsiniz. Kimyasal olma ihtimali var mı bunun? Bebek sahibi olmak istiyorum. Biraz stresliyim bu yüzden 😔
Kimyasal demek, hamileliği nizi kan testi vererek kesinleştirir ve 2 gün arayla kan vererek beta hcg değerinizin sağlıklı artmaması ..gibi olmasıdır.
Hamile olabilirsiniz şimdiden negatif düşünmeyin lütfen, inşallah güzel haberler alırsınız😊

Kızlar dün kan testini tekrarladım. İlk kan testinden 4 gün sonra beta hcq 1009.99 çıktı doktor iyi bir artış dedi yüreğime su serpildi biraz :) şimdi sırada keseyi görmek var yarın tekrar gidiyorum acaba görünür mü.

Back
X