Iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım, bendee ilk gebeligimde kimyasal yaşadım simdi 19haftalik hamileyim cok şükür.Teşekkür ederim arkadaşlar. İlk gebeliği kimyasal oldu o yüzden çok endişeleniyorum.
Amin canim amin inşallah.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Sağlık ocaklari pek bilgi vermiyor genelde.Bi de şey sormak istiyorum. Bu kan tahlilini sağlık ocağında yaptırdım ama doktor 2 gün sonra tekrar gel demedi acaba yarın tekrar kan versem mi yoksa çarşamba günü hastane randevum var onu mu beklesem
Hayırlı olsun, kimyasaldan sonra sevindirmiş sizi Mevlam, sağlıkla ilerler inşallahKızlar merhaba. benim prolaktin hormonum yüksekti 29 çıkmıştı 1 ay önce. 2 tabletlik Dostinex kullandım 2 yıldır gebelik istiyorduk adetim 3 gün geçince 2 gün önce idrar testi yaptım iki tane ikisi de silik çizgi çıktı. Dün kan testi verdim prolaktin 13 hcq değerim 256.79 çıktı. Son adet tarihim 28 mart.
Benim sorum şu bu hcq değeri şu an için düşük mü?
Kimyasal demek, hamileliği nizi kan testi vererek kesinleştirir ve 2 gün arayla kan vererek beta hcg değerinizin sağlıklı artmaması ..gibi olmasıdır.Hanımlar merhaba. Yeni katıldım. Hemen de yazmak istedim. Adetime 1 gün kaldı. 13 gündür şiddetli ağrı var kasıklarımda ve sürekli kramp giriyor. Akıntı az. Aşırı su içme isteği oluyor. Vücudum 1 haftadır çok şişti. Gaz problemi yaşıyorum. Az önce idrar testi yaptım. İkinci çizgi silik çıktı. Kimyasal gebelikten bahsetmişsiniz. Kimyasal olma ihtimali var mı bunun? Bebek sahibi olmak istiyorum. Biraz stresliyim bu yüzden
İnşallah sevincim boşa çıkmaz canım gerçekten bayadır beklenen bi haberdi çünkü çok tedirginim o yüzden. :)Hayırlı olsun, kimyasaldan sonra sevindirmiş sizi Mevlam, sağlıkla ilerler inşallah
Çıkmaz inşallah,gelişmeleri bizimlede paylaşİnşallah sevincim boşa çıkmaz canım gerçekten bayadır beklenen bi haberdi çünkü çok tedirginim o yüzden. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?