• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni flört ve ne yapacağını bilemeyen ben

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Merhaba kızlar. Yine ben, fikirlerinize cok ihtiyacım var.
Benim yeni flörtleşmeye başladığım biri var.
Şuan için her şey güzel gidiyor.
Ayın 21’inde doğum günü var.
Henüz aramızdaki iletişim yeni olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten bu işlerde moron gibiyim flörtmüş sevgililikmiş hiç Beceremedim şu güne kadar :olamaz:
Hediye almak çok “ne alaka” olur o yüzden hediye düşünmüyorum.
Sadece arayıp kutlasam mı?
Yoksa bana yemeğe çıkalım demişti, o gün bi yemek mi ısmarlasam ona?

Bir de flört döneminde sürekli görüşmek de karşı tarafı sıkar diye çekiniyorum, sizce bu aralık nasıl olmalı? buluşursak arada 10 gün olacak.
İşletmesi olduğu için farklı bir ile gidiyor doğum gününden sonra, büyük ihtimal yaz boyu pek görüşemeyeceğiz... bunu da dikkate alarak yazarsanız sevinirim:KK68:

Siz yine de abartılı olmayan bir hediye alın küçücük bir pasta ufacık bir hediye almak hoş olur. Mutluluklar
Hediye almak için illa çok iyi tanımak gerekmiyor ki sana değer veriyorum anlamına geliyor abartmadan bir hediye alabilirsiniz bence gayet normal

Şu aşamada biraz kaçak dövüşüyorum. Daha çok yeniyiz bazen arkadaş gibi bazen sinyal veriyoruz.
Bi de daha önce bi dangozla flörtleşirken ilgimi çok erken belli etmiştim de pişman etmişti beni. O bende travma kaldı:KK53:

Bence bir yemek tatlı olabilir. Görüşmek karşı tarafı sıkmaz aksine birbirinizi daha iyi tanırsınız ve ilişkinin olup olmayacağını daha iyi kavrarsınız :KK36:

yukarı mesajda da söyledim, daha önce kötü bi tecrübem oldu. Sürekli buluşalım diyip heves eden taraf bendim, o yüzden bu adamda çok çekiniyorum. Aslında deli gibi görüşmek istiyorum ama taktik yapıyorum birazo_O

Yemeğe çıkın ufak ta bir hediye tamamdir.İnşallah mutlu olursunuz.Çok güzel heyecanlar ya:KK49:

Merhaba kızlar. Yine ben, fikirlerinize cok ihtiyacım var.
Benim yeni flörtleşmeye başladığım biri var.
Şuan için her şey güzel gidiyor.
Ayın 21’inde doğum günü var.
Henüz aramızdaki iletişim yeni olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten bu işlerde moron gibiyim flörtmüş sevgililikmiş hiç Beceremedim şu güne kadar :olamaz:
Hediye almak çok “ne alaka” olur o yüzden hediye düşünmüyorum.
Sadece arayıp kutlasam mı?
Yoksa bana yemeğe çıkalım demişti, o gün bi yemek mi ısmarlasam ona?

Bir de flört döneminde sürekli görüşmek de karşı tarafı sıkar diye çekiniyorum, sizce bu aralık nasıl olmalı? buluşursak arada 10 gün olacak.
İşletmesi olduğu için farklı bir ile gidiyor doğum gününden sonra, büyük ihtimal yaz boyu pek görüşemeyeceğiz... bunu da dikkate alarak yazarsanız sevinirim:KK68:
çok abartmadan ufak bir hediye hoş olur.bir de görüşmeden nasıl birbirinizi tanıyıp ilişki yaşayacaksınız ki zaten bir de uzak mesafeye dönecek bütün yaz boyunca, gitmeden değerlendirebildiğiniz fırsatları değerlendirmeye bakın.

Yeni tandiginiz birine hediye almak saçma olabilir, romantik hediyelere filan da simdilik gerek yok bence. Belki kucuk bir pasta, yemek yemek gayet iyi bir fikir siz ismarlayabilirsiniz.

Buluşma araligi diye birsey yok bence, iki kişi de goruşmek istiyorsa goruşun yani. Bu cok sık oldu az goruseyim olaylarina hiç gerek yok.
Sonuçta zorla buluşmuyordur heralde iki tarafta.
Ben mumkun oldugunca sık goruşmeyi severdim mesela keyif aldigim insanlarla.

yukarı mesajda da söyledim, daha önce kötü bi tecrübem oldu. Sürekli buluşalım diyip heves eden taraf bendim, o yüzden bu adamda çok çekiniyorum. Aslında deli gibi görüşmek istiyorum ama taktik yapıyorum birazo_O
Ne kadar süredir görüşüyorsunuz, benim de başıma geldi 3 aylık ilişkim vardı, hediye aldım, adam ondan sonra kendinden geçti ex kişisi

Ne kadar süredir görüşüyorsunuz, benim de başıma geldi 3 aylık ilişkim vardı, hediye aldım, adam ondan sonra kendinden geçti ex kişisi

birbirimizi 10 senedir tanıyoruz.fakat konuşup muhabbet etmişliğimiz yoktu, ortak arkadaşlar ve sima aşinalığı vardı
Karantina başında konuşmaya başladık, ilk buluşma ise geçen hafta idi
Assssla hediye mediye almam valla büyük konuşmayim de :duduk:

birbirimizi 10 senedir tanıyoruz.fakat konuşup muhabbet etmişliğimiz yoktu, ortak arkadaşlar ve sima aşinalığı vardı
Karantina başında konuşmaya başladık, ilk buluşma ise geçen hafta idi
Assssla hediye mediye almam valla büyük konuşmayim de :duduk:
2 3 ay heralde aman ben ettim siz etmeyin

Yemek Fikri mantıklı. Bı yemek tatlı falan yeterli bence. Entrika istersen eğer, evde güzel bı yemek hazırla bide pasta sonra Allah ne verdiyse:KK48:

Back