- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında şöyle biz 1aylik evliyiz ama korku kasılma acıdan dolayı 3 sefer fln denedik birleşmeyi ilk denemede ufak kanamam oldu. Sonra baya zorlandık yani nerdeyse tamamıyla girince cok kanamam oldu en son tekrar deneyince yine tam girmeden kanamam oldu. Onun disindakilerde birlesme tam yasamadik yaniBir hafta kadar az miktarda kanama olması normal ama sizin anlattığınız biraz fazla ve normal değil gibi sanki. Doktora gidin mutlaka.
Öncelikle herkesin Zafer Bayramı kutlu olsun....
Kızlar konum yanlış alanda olabilir izin gereği cinsellik alaninda acamadim konuyu. 1aylık evliyim ve eşimle benim kasılmalarım ve acı duymam yüzünden tam iliski yasayamadik. Şöyle ki ilk baslarda tam girmiyordu acı duyduğum için ve benim ufak kanamalarim oldu genelde tuvaletteyken geliyordu peceteye ufak ufak.
Sonra bi akşam baya zorladik yine tam birleşme olmadı ama neredeyse oldu gibi işte ve o zaman benim cok kanamam oldu yani yatak batmıştı resmen kanamanin miktarı kisiden kisiye degisiyormus ama bu kadar olunca korktum açıkçası. Bikac gün sonra regl oldum.
Sonra tekrar denedigimizde yine tam birlesme olmadan yine kanamam oldu ve tuvalette resmen bi pecete dolusu geldi.
Bu kadar kanama normal mi acaba doktora gidicem buyuk ihtimal ama size de danışmak istedim. İliski sırasında sanırım kendimi cok kasıyorum aslında kasmıyor gibiyim de yani rahat guvende hissediyorum ama birleşme sırasında zorlanıyoruz rahat girmiyor baskı ve acı oluyor. Allahtan eşim cok anlayışlı asla zorlamıyor . Anlatması cok güç ama sanki o icimdeyken bian önce çıkarmak istiyorum tuhaf hissediyorum
Lütfen yargılayacak olanlar benim konumu kullanmasin hoşunuza gitmeyen bisi varsa cevap vermeden gecebilirsiniz. Ben sadece burdaki paylasimlara yardimlara güvenip en ozelimi açtım amacı yardim etmek bilgisini paylasmak olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Bian önce doktora mı gitmeliyim yoksa hersey normal mi ki
Vajinusmus Rahatsızlığı bu.Ben de 4 ay önce kurtuldum bu durumdan.vajinusmus nedir ? Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinusmusu yenelim topiğine gir , orda yendim benÖncelikle herkesin Zafer Bayramı kutlu olsun....
Kızlar konum yanlış alanda olabilir izin gereği cinsellik alaninda acamadim konuyu. 1aylık evliyim ve eşimle benim kasılmalarım ve acı duymam yüzünden tam iliski yasayamadik. Şöyle ki ilk baslarda tam girmiyordu acı duyduğum için ve benim ufak kanamalarim oldu genelde tuvaletteyken geliyordu peceteye ufak ufak.
Sonra bi akşam baya zorladik yine tam birleşme olmadı ama neredeyse oldu gibi işte ve o zaman benim cok kanamam oldu yani yatak batmıştı resmen kanamanin miktarı kisiden kisiye degisiyormus ama bu kadar olunca korktum açıkçası. Bikac gün sonra regl oldum.
Sonra tekrar denedigimizde yine tam birlesme olmadan yine kanamam oldu ve tuvalette resmen bi pecete dolusu geldi.
Bu kadar kanama normal mi acaba doktora gidicem buyuk ihtimal ama size de danışmak istedim. İliski sırasında sanırım kendimi cok kasıyorum aslında kasmıyor gibiyim de yani rahat guvende hissediyorum ama birleşme sırasında zorlanıyoruz rahat girmiyor baskı ve acı oluyor. Allahtan eşim cok anlayışlı asla zorlamıyor . Anlatması cok güç ama sanki o icimdeyken bian önce çıkarmak istiyorum tuhaf hissediyorum
Lütfen yargılayacak olanlar benim konumu kullanmasin hoşunuza gitmeyen bisi varsa cevap vermeden gecebilirsiniz. Ben sadece burdaki paylasimlara yardimlara güvenip en ozelimi açtım amacı yardim etmek bilgisini paylasmak olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Bian önce doktora mı gitmeliyim yoksa hersey normal mi ki
bende de aynı sorun olmuştu hem çok acıyordu hem de ilişki sonrsı kanama oluyordu ... o zmnlar kontrol hapı kullanıyordum korunma şeklimizi değiştirdik eşim korunmaya başladı kanama kesildi ama acı yavaş yavaş kesildi acıma sebebi de yeterli ıslklığa gelmeden birleşme olması olabilir bence bayramdan sonra bir doktora gidin hem kafanız rahat eder hemde rutin bir kontrol olmuş olursunuzÖncelikle herkesin Zafer Bayramı kutlu olsun....
Acilen doktora git zorlamaya bağlı yırtık oluşmuş veya kızlık zarının düzgün parçalanmayışı sıkıntı yaratıyor olabilir arkadaşımın başına gelmişti doktora gidip tedavi oldu sonra sıkıntısı geçtiKızlar korkutmayin beni durum okadar ciddi mi ki? Ne olabilir acaba
Şöyle ki mesela fazla kanamamin olduğu gece ve sabah tuvalette minik minik peceteye geldi. En son kanamada sadece ilişki sonrası tuvalette peceteye geldi sonra yoktuMuhtemelen kızlık zariniz normalden biraz kalın bu tarz durumlarda kadınlar 4 yada 5 birleşmeye kadar kanayabiliyor burdaki asıl sorun kanama miktarı eger kanama miktari fazlaysa damarli bölgede yırtılma olmus olabilir ama bu da kanama zamaninda anlaşılır boyle durumlarda kanama coksa eger kanamanın oldugu an kadin doğuma gidilir ve muayene edilirsiniz eger dediğim gibi ekstra bi yerde yırtık varsa orası tamir edilir 1 bilemedin 2 dikiş atılır. Kanamaniz gece boyu devam ediyor mu?
Fazla kanamamin olduğu zaman bikac kez tuvalette peceteye geldiği oldu ama adet zamanimdan bikac gün önceydi acaba onun da etkisi olabilir mi kiMuhtemelen kızlık zariniz normalden biraz kalın bu tarz durumlarda kadınlar 4 yada 5 birleşmeye kadar kanayabiliyor burdaki asıl sorun kanama miktarı eger kanama miktari fazlaysa damarli bölgede yırtılma olmus olabilir ama bu da kanama zamaninda anlaşılır boyle durumlarda kanama coksa eger kanamanın oldugu an kadin doğuma gidilir ve muayene edilirsiniz eger dediğim gibi ekstra bi yerde yırtık varsa orası tamir edilir 1 bilemedin 2 dikiş atılır. Kanamaniz gece boyu devam ediyor mu?
Kayganlaştırıcı jel kullanın Bir de kızlık zarın kalın olabilir. Benim de bir ay sonra oldu.Acı varsa emlak krem alıp içinize sıkın bekleyin bir süre uyuştuktan sonra deneyin.