Yeni evliyim...

Bir hafta kadar az miktarda kanama olması normal ama sizin anlattığınız biraz fazla ve normal değil gibi sanki. Doktora gidin mutlaka.

Bir hafta kadar az miktarda kanama olması normal ama sizin anlattığınız biraz fazla ve normal değil gibi sanki. Doktora gidin mutlaka.
Aslında şöyle biz 1aylik evliyiz ama korku kasılma acıdan dolayı 3 sefer fln denedik birleşmeyi ilk denemede ufak kanamam oldu. Sonra baya zorlandık yani nerdeyse tamamıyla girince cok kanamam oldu en son tekrar deneyince yine tam girmeden kanamam oldu. Onun disindakilerde birlesme tam yasamadik yani

doktora mutlaka gidin. kafanız da rahat eder bir sorun olup olmamasiyla ilgili.

tam ilişki yaşanmadıgından her denemenizde oluyor kanama muhtemelen. hymenin de tipleri var. ben de yaşamıştım benzer durumu ama birkaç güne duzelmisti yine de balayindan donunce doktora gitmistim, normal bir durum oldugunu soylemisti muayeneden sonra.

Küçük bir vajina yirtigi olabilir, her ilişkide kanıyor olabilir. Veya kendinizi kastiginiz için olabilir. Mutlaka doktora gidin. En fazla birşey yok der gönderir. Lokal anestezik kremler var, onlardan kullanabilirsiniz

Öncelikle herkesin Zafer Bayramı kutlu olsun....
Kızlar konum yanlış alanda olabilir izin gereği cinsellik alaninda acamadim konuyu. 1aylık evliyim ve eşimle benim kasılmalarım ve acı duymam yüzünden tam iliski yasayamadik. Şöyle ki ilk baslarda tam girmiyordu acı duyduğum için ve benim ufak kanamalarim oldu genelde tuvaletteyken geliyordu peceteye ufak ufak.
Sonra bi akşam baya zorladik yine tam birleşme olmadı ama neredeyse oldu gibi işte :oops: ve o zaman benim cok kanamam oldu yani yatak batmıştı resmen kanamanin miktarı kisiden kisiye degisiyormus ama bu kadar olunca korktum açıkçası. Bikac gün sonra regl oldum.
Sonra tekrar denedigimizde yine tam birlesme olmadan yine kanamam oldu ve tuvalette resmen bi pecete dolusu geldi.
Bu kadar kanama normal mi acaba doktora gidicem buyuk ihtimal ama size de danışmak istedim. İliski sırasında sanırım kendimi cok kasıyorum aslında kasmıyor gibiyim de yani rahat guvende hissediyorum ama birleşme sırasında zorlanıyoruz rahat girmiyor baskı ve acı oluyor. Allahtan eşim cok anlayışlı asla zorlamıyor . Anlatması cok güç ama sanki o icimdeyken bian önce çıkarmak istiyorum tuhaf hissediyorum
Lütfen yargılayacak olanlar benim konumu kullanmasin hoşunuza gitmeyen bisi varsa cevap vermeden gecebilirsiniz. Ben sadece burdaki paylasimlara yardimlara güvenip en ozelimi açtım amacı yardim etmek bilgisini paylasmak olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Bian önce doktora mı gitmeliyim yoksa hersey normal mi ki

Bazı kadınların kızlık zarı ince,bazıların daha kalın olur. Szin demek ki kalın ve yırtılmakta zorlanmış kanama olması o yüzdendir. Korkmanıza gerek yok bir dr a gidin. Belkide eşinizin cinsel organı büyük veya kalın,zorlamışsınız kanama o yüzden olmuştur.
Biçok sebebi var. Belkide kasıldığınız için ilişkiye hazırlanmamış olabilirsiniz. İstekli değilsinizdir. Çok sebebi var. Ama korkulacak birşey olduğunu düşünmüyorum endişe etmeyin.

Sağolun kızlar şimdi randevu alicam yarin için içimiz rahat etsin. Umarım dediğiniz gibi korkulcak bisi yoktur

Kızlar konum yanlış alanda olabilir izin gereği cinsellik alaninda acamadim konuyu. 1aylık evliyim ve eşimle benim kasılmalarım ve acı duymam yüzünden tam iliski yasayamadik. Şöyle ki ilk baslarda tam girmiyordu acı duyduğum için ve benim ufak kanamalarim oldu genelde tuvaletteyken geliyordu peceteye ufak ufak.
Sonra bi akşam baya zorladik yine tam birleşme olmadı ama neredeyse oldu gibi işte :oops: ve o zaman benim cok kanamam oldu yani yatak batmıştı resmen kanamanin miktarı kisiden kisiye degisiyormus ama bu kadar olunca korktum açıkçası. Bikac gün sonra regl oldum.
Sonra tekrar denedigimizde yine tam birlesme olmadan yine kanamam oldu ve tuvalette resmen bi pecete dolusu geldi.
Bu kadar kanama normal mi acaba doktora gidicem buyuk ihtimal ama size de danışmak istedim. İliski sırasında sanırım kendimi cok kasıyorum aslında kasmıyor gibiyim de yani rahat guvende hissediyorum ama birleşme sırasında zorlanıyoruz rahat girmiyor baskı ve acı oluyor. Allahtan eşim cok anlayışlı asla zorlamıyor . Anlatması cok güç ama sanki o icimdeyken bian önce çıkarmak istiyorum tuhaf hissediyorum
Lütfen yargılayacak olanlar benim konumu kullanmasin hoşunuza gitmeyen bisi varsa cevap vermeden gecebilirsiniz. Ben sadece burdaki paylasimlara yardimlara güvenip en ozelimi açtım amacı yardim etmek bilgisini paylasmak olan arkadaslardan yorum bekliyorum. Bian önce doktora mı gitmeliyim yoksa hersey normal mi ki
Vajinusmus Rahatsızlığı bu.Ben de 4 ay önce kurtuldum bu durumdan.vajinusmus nedir ? Tecrübe ve deneyimlerimizle vajinusmusu yenelim topiğine gir , orda yendim ben
Kana gelince de herkeste miktarı farklı oluyor.Benlm ark ta sizdekinin aynısı olmuş sonrasinda diş gebelik Yaşadı alakası var midir bilmem

bende de aynı sorun olmuştu hem çok acıyordu hem de ilişki sonrsı kanama oluyordu ... o zmnlar kontrol hapı kullanıyordum korunma şeklimizi değiştirdik eşim korunmaya başladı kanama kesildi ama acı yavaş yavaş kesildi acıma sebebi de yeterli ıslklığa gelmeden birleşme olması olabilir bence bayramdan sonra bir doktora gidin hem kafanız rahat eder hemde rutin bir kontrol olmuş olursunuz

Icinde korku kalmasin diye doktora git tabi.
Ama bazen oluyor fazla kasmadan.
On sevismeyi cok cok uzatın esin senin gevsemene yardimci noktalarini uyarsin sen esinin o noktlari bulmasinda kilavuz ol.tamamen gevsediginde birliktelik olsun.o zaman kanamada olmaz buyuk ihtimal.kasmktan kaynakli tahrisler olmustur

Düzelir zamanla. Belli ki kılcal damara denk geliyor. Bir arkadaşımda da öyle olmuş.

merhaba, benim de ilk ilişkilerimde bu şekilde olmuştu. Kadın doğuma gittiğimde bana iki tane krem verdi ve 1 hafta ilişkiyi yasaklamıştı. Yara kapanmadan ilişkiye devam etmişsin, yaranın iyileşmesi için bir hafta bekle demişti. bir hafta sonra herhangi bir kanama olmadı.

Doktora gidin bu kadar kasilma ve kanama normal değil ama caresiz de degil rahatlatici ilaclar var herseyin çaresini buluyorlar ah vah etmeyin esiniz Allahtan anlayisli. Allah kolaylik versin güzel gunler sizi bekliyor:KK49::KK54:

Kızlar korkutmayin beni durum okadar ciddi mi ki? Ne olabilir acaba
Acilen doktora git zorlamaya bağlı yırtık oluşmuş veya kızlık zarının düzgün parçalanmayışı sıkıntı yaratıyor olabilir arkadaşımın başına gelmişti doktora gidip tedavi oldu sonra sıkıntısı geçti

Muhtemelen kızlık zariniz normalden biraz kalın bu tarz durumlarda kadınlar 4 yada 5 birleşmeye kadar kanayabiliyor burdaki asıl sorun kanama miktarı eger kanama miktari fazlaysa damarli bölgede yırtılma olmus olabilir ama bu da kanama zamaninda anlaşılır boyle durumlarda kanama coksa eger kanamanın oldugu an kadin doğuma gidilir ve muayene edilirsiniz eger dediğim gibi ekstra bi yerde yırtık varsa orası tamir edilir 1 bilemedin 2 dikiş atılır. Kanamaniz gece boyu devam ediyor mu?

Muhtemelen kızlık zariniz normalden biraz kalın bu tarz durumlarda kadınlar 4 yada 5 birleşmeye kadar kanayabiliyor burdaki asıl sorun kanama miktarı eger kanama miktari fazlaysa damarli bölgede yırtılma olmus olabilir ama bu da kanama zamaninda anlaşılır boyle durumlarda kanama coksa eger kanamanın oldugu an kadin doğuma gidilir ve muayene edilirsiniz eger dediğim gibi ekstra bi yerde yırtık varsa orası tamir edilir 1 bilemedin 2 dikiş atılır. Kanamaniz gece boyu devam ediyor mu?
Şöyle ki mesela fazla kanamamin olduğu gece ve sabah tuvalette minik minik peceteye geldi. En son kanamada sadece ilişki sonrası tuvalette peceteye geldi sonra yoktu

Fazla kanamamin olduğu zaman bikac kez tuvalette peceteye geldiği oldu ama adet zamanimdan bikac gün önceydi acaba onun da etkisi olabilir mi kio_O

İlk ilişkiden sonra anormal kanama olursa ara verilmesi gerekir. Her seferinde biraz daha zedelenme olur yoksa. Korkulacak bir şeyin yok ama mutlaka doktora giderek jinekolojik muayene yaptırmalısın. Elin kanasa sürekli yaranın kabuğunu kaldırsan iyileşir mi?

X