• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliyim ve kocam beni bu yüzden terk etti?

Sifir0

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
52
12
8
33
Iyi aksamlar kizlar bu konu burayi uygunmu bilmiyorum ama kimseyle bu durumu konusamiyorum.
Iki haftalik evliyim ve esimle gerdege girdik,dün kadin dokdorunda randevum vardi yillik kontrolle gittim ve dokdorum bana bakire oldugumu slyledi ben tabiki o an sasirdim bu nasil olur diye..cikar cikmaz esime aradim bakireyim diye bu nasil olur diye..ve inanin ben sadece esimle cinsellige girdim baska bir erkek yokdu..bunu esim duyunca bi tuaf oldu ve siguk davranmaya basladi..eve gittim ve bana sen bakire oldugundan eminmisin..sen nasil benimle cinsellige girer bakireyim dersin dedi..bende ona sana tek dokdorun dedigini anlattim ben kendim saskinim dedim..ve bana simdi baska erkeklere de yattini düsünmem mi lazim dedi..belki baska erkeklere de yatmisindir ben nerden bileyim dedim..ya kizlar basimdan kaynar sular akdi..benim esim bana inanmiyor kizlik yirtilmadi diye..ve bana kanamadi diye hic sasirmanusdin..sen kesin yirtilmicagini biliyordun baskasiyla da yapmisindir laflar etti..böyle birsey omabilirmi? Okadar anlattim kimsesle olmadim ya hadi olsam bir erkek anlamaz mi? Ve ilk kez yapdigimizda okadar scuyordu ki..yani acimazdi ki? Ya inanin ne yapcahimi sasirdim ve bana kafami toparlamam lazim dedi beni arama yazma dedi..sen nasil olsa bakiresin gider bi baskasina da dersin ben bakireyim..kafam düsünmekden yoruldu gözlerim aglamakdan yoruldu..ben kimsesle yatmadim bana inanmayan bi esi ne yapaykm ? Benden süphe duyuyan kimsesle paylasamiyoru lütfen yardim edin .. yirtilmadi diye baska erkeklerle yattigim anlamuna mi geliyor ? Nekadar igrenc bi cümle

Iyi aksamlar kizlar bu konu burayi uygunmu bilmiyorum ama kimseyle bu durumu konusamiyorum.
Iki haftalik evliyim ve esimle gerdege girdik,dün kadin dokdorunda randevum vardi yillik kontrolle gittim ve dokdorum bana bakire oldugumu slyledi ben tabiki o an sasirdim bu nasil olur diye..cikar cikmaz esime aradim bakireyim diye bu nasil olur diye..ve inanin ben sadece esimle cinsellige girdim baska bir erkek yokdu..bunu esim duyunca bi tuaf oldu ve siguk davranmaya basladi..eve gittim ve bana sen bakire oldugundan eminmisin..sen nasil benimle cinsellige girer bakireyim dersin dedi..bende ona sana tek dokdorun dedigini anlattim ben kendim saskinim dedim..ve bana simdi baska erkeklere de yattini düsünmem mi lazim dedi..belki baska erkeklere de yatmisindir ben nerden bileyim dedim..ya kizlar basimdan kaynar sular akdi..benim esim bana inanmiyor kizlik yirtilmadi diye..ve bana kanamadi diye hic sasirmanusdin..sen kesin yirtilmicagini biliyordun baskasiyla da yapmisindir laflar etti..böyle birsey omabilirmi? Okadar anlattim kimsesle olmadim ya hadi olsam bir erkek anlamaz mi? Ve ilk kez yapdigimizda okadar scuyordu ki..yani acimazdi ki? Ya inanin ne yapcahimi sasirdim ve bana kafami toparlamam lazim dedi beni arama yazma dedi..sen nasil olsa bakiresin gider bi baskasina da dersin ben bakireyim..kafam düsünmekden yoruldu gözlerim aglamakdan yoruldu..ben kimsesle yatmadim bana inanmayan bi esi ne yapaykm ? Benden süphe duyuyan kimsesle paylasamiyoru lütfen yardim edin .. yirtilmadi diye baska erkeklerle yattigim anlamuna mi geliyor ? Nekadar igrenc bi cümle
Bu zamanda hâlâ böyle düşünmeye devam eden erkek tipleri... namusu iki bacak arasında arıyorlar

Merhaba, belki doktorun yerine konusmak haddim degil ama eger vakti olmadigindan tam aydinlatamamissa sizi tabi ki bakire olmaniz baskasi ile oldugunuz anlamina falan gel mez. Tahminim kizlik zarinizin yapisi ile alakali olarak kalinlik ya da esneklik gibi bir sebeple henuz yirtilmamis olmasidir durum. Zaten cok yeni evliymissiniz de. Umarim hakkinizda hayirlisi olur, cok uzuldum esinizin tavrina.

Bencede bizzat doktora birlikte gidin doktor anlatsın. herşey şeffaf olsun . Bazi kizlarin vajen girişi kızlık zari esnek olur ama onun da bir kullanım anlaşılırliği vardir... kendine güveni olmayan insanlar karşı tarafa güvenmezler... üzme kendini sen kendinden eminsin sonuçta herşey olacağına varır...

Sen neden ağlayıp ta kendini üzüyorsun ki
Bir geri kafalı, cahil, ve sana inanmayan birisi için inan değmez
Daha iki haftalık evliyken böyle saçma sapan davranıyorsa ilerde neler yapar gerisini düşün artık

bazı zarlar dogumda gıdıyor
benımkı de mesela septalı ve cıft zardı evlılıgımın 1. ayında zar cıkartma amelıyatı olup aldırmak zorunda kaldım normal yolla olması ımkansız demıstı doktor .
yanı sızınkı esnektır bunu bukadar bılgısız bır kocayla paylasmasanızda olurdu okadar bılgısız kı neler dusunmus .

Yuh ya nasıl bi zihniyet bu anlamıyorum eşineböyle bişeyi nasıl yakıştırır nasıl söyler valla ben senin yerinde olsam çok pis süründürürüm bence sen hiç üzülme düşünsün deyaptığı terbiyesizliğin farkına varsın varmazsa sen mutlaka vardır kadına değer işte bu kadar bazılarında

Derhal ayrillllll....Kocan sana senin temizliğine inanmiyor yani bu ne demek seni yeterince tanıyamamış..Seni yeterince tanıyamamış ve güvenmeyen bir adam musfettesiyle olmaz.

Sana guvenmiyosa nasil evlendi dogumda bile yirtilan kizlik zarlari var hadi onu gectim ettigi ithamlar kurdugu cumleler igrenc hadi bi sekilde affettin diyelim senin yuzune nasil bakacak yikilan seni nasil tamir edecek kusura bakma ama bu zihniyetteyse sana hayati daha da zindan eder

Niye başkasıyla olmadigini anlatma geregi duyuyorsunki? Boyle bir zihniyetle ne yapcaksın? Ayrıl. Ama o elektriği alamadım senden. Baskasiyla beraber olmadığını kanıtlamaya çalışıp kendini rezil etme lutfen.

Eşiniz o kadar cahil iğrenç ki, midem kalktı bu tavrından. Kendini göstermiş işte. Ben asla bu muameleyi kabul etmezdim. Kendinize biraz saygınız varsa siz de kabul etmeyin.

Bence asıl ağlaman ve düzeltmen gereken asıl konu bukadar yobaz cahil ve ahmak bir erkeği kendine yolarkadaşı seçmiş olman ...

sana ne o yoldan nede okocadan hayır gelmeyecek ...

Senin genetik fiziki yapını ve bilhassa etik ahlaki yapını çözememiş bir koca ile kendini hayatını harcama .

Bu gayet normal bazılarının kızlık zarı esnek oluyor ve yırtılmıyor sadece dogumda yırtılıyor eşinide al beraber gidin doktora doktor açıklasın neden böyle oldugunu ama inanacagını sanmıyorum bu seferde doktoru ayarlamışsın der o adam Allah öyle yaratmış senin elinde olan bişey degil yırtılmadı dıye başkasıyla yattıgın anlamına gelmez o adamdan boşan ayrıl ailen arkandaysa konuyu anlat bir an önce kurtul şimdi barışsa bile bir ömür unutmaz sürekli suçluymuşsun gibi başına kakar hatta aynı şeyi yaşayıp mahkemeye verip kocasından yüklü tazminat bile alan vardi sonuçta senin hatan degil kurtulmaya bak o adamdan hayır gelmez

Back