Yeni evliyim ve başıma gelen :(

aydanus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
91
46
28
Merhaba 1 aylık evliyim vajina girişinde biraz darlık var ve kanamam her ilişkide oluyor.. dr dayanman lazım zamanla olmayacak dedi ama insan kanı görünce ürküyor zaten yeni yeni alıştığımız bir olay , böyle bir şey yaşayan var mı?

Son düzenleme:
yaranız iyileşmeden neden tekrar deniyorsunuz ki? bırakın bir iyileşsin.

Kardeşim olağanüstü hal ilan edilmedi sokağa çıkıp doktora gitmende sakınca yok.

Bu arada Dr a gittik böyle durumların olabildiğini söyledi parmağını soktu biraz dar falan dedi ama cok ilgilenmedi devlet hastanesinde gittik. Denemeye devam edin dedi ama hala kanıyor :( ve yapmıyoruz artık

Yirtik iyilesene kadar bekleyin. Biraz uzun surebilir iyilesmesi ama bus ekilde aci icinde surekli yaranin avilmasina sebep olmaktansa bi sure beklemek daha iydir bence

Kardeşim olağanüstü hal ilan edilmedi sokağa çıkıp dokt
Bunu bende biliyorum ki gittim de çaresizlikten ne yapacağımı bilemiyorum basına gelen var mı sormak istedim
nasıl yani doktor bişey demedi mio_O özür dilerim ben bilmiyordum gittiğini. Ya da yazdıysan gözümden kaçmış.

Kıyamam ya bi süre beklesen? Bekarım ben bilmiyorum da aklıma başka bişey gelmedi.

Kardeşim olağanüstü hal ilan edilmedi sokağa çıkıp dokt

nasıl yani doktor bişey demedi mio_O özür dilerim ben bilmiyordum gittiğini. Ya da yazdıysan gözümden kaçmış.

Kıyamam ya bi süre beklesen? Bekarım ben bilmiyorum da aklıma başka bişey gelmedi.
Dr böyle şeylerin olabildiğini ve iliski denemeye devam etmemiz gerektiğini söyledi . Parmak egzersizi yapmamı söyledi zaten onda bir sıkıntı yok parmak giriyor ama iliski denemesinde kan revan içinde bir manzarayla karşılaşıyorum . Eşim de durumun normal oldugunu duydu ya Dr san denemek istiyor sürekli . Çocukta istiyor. Bu baskı ve yaşadığım zorluk cok uzuyor beni. Vajinamın girişinin dar oldugunu vs söyledi bir de :(

Back