A
Aybish
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Aybish
böyle ayrınlılı anlatıcaım için çok üzgünüm artık bir hastalık oalbileceğinden korkmaya başladım.4 ayı biraz geçti evleneli ilk günler ilişki çok zordu.Tam ilişki olabilmesi için 20 25 gün geçmesi gerekti.Afedersiniz ilk olana kadar çok acıyodu sonra acımıyodu.Darlık var diye doktora gittm.Bana v...da sorun yok dedi.Jel verdi.Çok korktuğum için spekulumu içeride açtırmadım doktor ultrasonlada baktı.Eşimin babasının hastalığındn sık sık memlekete gidiyo moralide bozuk alışmak için sık sık ilişkiye giremiyourz.Benim asıl sorunum ilişki sırasında sanki büyük abdestim geliyo gibi oluyo.Sanki içerisi hava doluyo.Yumurtalıklarım yada giriş yeri değil arka tarafım dayanılmaz bir acı hissediyorum.Arkadşlarım zamanla geçer dedi söyledikleri pozisyonlar oldu.Bazı pozisyonlarda zaten yapamıyorum.Myom olabilir diye gördüm internetten.Acaba myom olsaydı doktor ultrasonla görebilir miydi?O aleti içeride açtırmadığım için görememiş olabilir mi.Doktora tekrar gitmeye çok korkuyorum.Düzelir dediler ama hiç geçmedi.Ne yapmalıyım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: