• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evliyim bu normal mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aybish
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

Aybish

Ziyaretçi
böyle ayrınlılı anlatıcaım için çok üzgünüm artık bir hastalık oalbileceğinden korkmaya başladım.4 ayı biraz geçti evleneli ilk günler ilişki çok zordu.Tam ilişki olabilmesi için 20 25 gün geçmesi gerekti.Afedersiniz ilk olana kadar çok acıyodu sonra acımıyodu.Darlık var diye doktora gittm.Bana v...da sorun yok dedi.Jel verdi.Çok korktuğum için spekulumu içeride açtırmadım doktor ultrasonlada baktı.Eşimin babasının hastalığındn sık sık memlekete gidiyo moralide bozuk alışmak için sık sık ilişkiye giremiyourz.Benim asıl sorunum ilişki sırasında sanki büyük abdestim geliyo gibi oluyo.Sanki içerisi hava doluyo.Yumurtalıklarım yada giriş yeri değil arka tarafım dayanılmaz bir acı hissediyorum.Arkadşlarım zamanla geçer dedi söyledikleri pozisyonlar oldu.Bazı pozisyonlarda zaten yapamıyorum.Myom olabilir diye gördüm internetten.Acaba myom olsaydı doktor ultrasonla görebilir miydi?O aleti içeride açtırmadığım için görememiş olabilir mi.Doktora tekrar gitmeye çok korkuyorum.Düzelir dediler ama hiç geçmedi.Ne yapmalıyım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

miyom olsa normal ultrasonda da görünür canım...

canım endometriyosiz olabilir bu meret bazen kist şeklinde bazen odak şeklinde olur odak şeklindeyse ultrasonda görünmez ancak laparoskopiyle görünür, sakın bu yaşadıklarım psikolojik falan filan deyip bekleme, üzerine git, ne gerekiyosa tetkik için yap, vajinal ultrasonla anlaşılır kist varsa
yani ben doktor falan değilim ama anlattıkların bana endometriyosiz gibi geldi
doktordada korkuyorum ediyorum falan filan deme, allah korusun bu bahsettiğim kısırlık sebebi

endişelenme çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum evlilkiğe vücudun alışması biraz zaman alıyor bu ve benzeri şeyler sistit falan yeni evlilerin başına gelebilir istersen doktora sor ama telaş yapma,bak mesela ilşiki sırasında ilk zamanlar canın acıyormuş şimdi geçmiş bu da zamanla geçer inşallah...

inşallah geçer dediğiniz gibi benneyaptımki zamanla geçer diye kendimi teskin ettim 1 2 ay dediler kaç ay oldu.işkence gibi geliyo.eşimide reddedemiyorum ama içimden dualar ediyorum bitsin artık diye:(dur diyorum durmuyo.bişey olmaz diyo.anlamıyo ne kadar acı çektiğimi.herkes afedersiniz girişte bide ilişkide oluyodu diye anlattı ama arka tarafa vurduğunu kimse söylemedi.anlatamıyorumda nasıl bişey olduğunu sanki gaz çıkarmam lazım ama çıkaramıyorum gibi.ama öyle az degil.bazen kaçıyorum ağlamaya başlıyorum.Allah hayırlısını versin ama artık inşallah bir hastalıktırda tedavisi olur diye dşünmeye başladım.

chess sendede mi endometriyosiz vardı?Böyle ka..çaya ve va.. içinde arka duvara mı vuruyodu ağrısı?

canım benim bence hiç ihmal etme ve git doktora allaha şükür böyle birşey yaşamadım ama şimdi ilişki şıraşında şürekli gaz çıkarıyorum allttan anlarınız ya arkadan değil vajinadanbilmiyorumkismile:kedi:

o bendede bi kere oldu ama ilişki bittikten sonra kalkarken oldu.arkadan çıkmadı o ses diyebildim.hiç umursamadım sonra.napalım bilerek yapmıyoruz ya.herşey hoşlarına gidiyo oad gitsin artık :1hug:

canium bu cok normal! bende ilk zamanlar sanki büyük abdestimi yapacakmisim gibi hissediyordum ama zamanla gecti canim! darlik meselesine gelince ben 2 yila yakin olacak evliyim ki hala bile ilk girdigi anda baya zorllaniyorum! sonra tabi okadar degil! ki dogum yapana kadar cogu bayan hep böyledir canim!

kizlar bu hava meselesi de normal! yani oradan ses cikmasi! sonucta hava girip cikiyor eyvahedigeldismile ay cokk acikkk oldu ama gidip geldikce e dolayiyila havada giriyor canimeyvahedigeldismile

yaşadıklarının hepsi çok normal canım
eşinle normal düzenli bir ilişkiye başladıkdan sonra bunların hepsi zamanla düzelicek
qörüceksin..
kafana takıp bunu kendine psikolojik sorun yapma bence..

yeni evli olanlar için ağrı duymaları, büyük tuvaleti gelecekmiş gibi olması, vajinadan hava giriş çıkışından dolayı ses olması normal.. Daha yeni yeni alışıyor vücut sonuç olarak. Kendinizi kasmayın ve eşinizin ön hazırlığı biraz uzun tutsun sizin hazır olmanızı beklesin.. Baskıdan dolayı kasıkta ağrı hissetmek normal.. ben 2.5 senelik evliyim hala ilk girişte zorlanıyorum biraz. Siz zevk almadıktan sonra neye yarar o ilişki görevmiş gibi de olmaz ki bu yüzden eşiniz size anlayış göstersin...

teşekkür ederim herkese içimi rahatlattınız Allah razı olsun.Kadınlık ne zormuş ben filmlerdeki gibi olucak herşey zannediyodum.Evlenenler ertesi gün rahat mutlu balayında.Ben nereye kaçsam diye sebep arıyodum.çok zormuş çoook.

aybish vagina darsa ve dedigin gibi esin sürekli memlekete gitmesi gerekiyosa ve düzenli iliski olmayinca dogal olarak vajina tekrar daraliyo ve tekrar iliskide sende kendini kastigin zaman aci oluyo ben 4 yillik evliyim ve her defasinda ilk giriste cok canim yaniyo benimde vaginamin dar oldugu söylendi jel verdi ama fazla kayganlastigi icin pekte sevmiyo erkekler:)) bence esinle bu durumu konus ve sana daha anlayisli yaklasmasini iste ve sen hazir olmadan iliskiye girmeyin baslangici uzun tutunca zaten sende otomatikmen zevk duyup hazir duruma geleceksindir.iliski bir görev degildir bunuda unutma asktir sevgidir tutkudur zevktir kendini rahat tut aci cekicem diye baslarsan iliskiye aci cekersin ve esininde biraz daha duygusal yaklasmasini sagla.

demissinya evlenenler ertesi gün balayinda mutlu mesut.ilk geceden sonra bende aynen öyleydim biliyomusun:)cünki kendimi kasmadim o günümün keyfini cikardim.kime söylesem bunu inanmiyorlar nasil olur falan diye cünki bizi zaten öyle yetistirmedilermi hep korkutarak yok aci bilmem ne aynen dogum yapan bayanlarda öyle sadece korkutuyorlar yok cok zor cok aci her güzel seyin bir bedeli var ama hersey beyinde bitiyo beynini sartlandirirsan aci cekersin.okmi tadini cikarmaya özen göster...

Merhaba.Yeni evlilikler de bu cok normal hanımların da dediği gibi..Fakat en önemlisi kasmamak kendinizi.Şöyle düşünün bi anlık acı yaşasam ne olur ileride dogumda yapmayacak mıyım gibi.. eger kaçarsanız sürekli nereye kadar?Bence rahat olun o acı öldürmez değilmi.Böyle düşünün.ilk ayından sonra düzelirsiniz.

evet bende aynı sorunu yasıyorum ck kotumafoldumben ılk zamnlar basınc oluyordu ama su an ck az kald ama ılk gırıs anında ..ck canım yanıyo esım hareket etmeye baslayınca dayanamıyourm ama bı sure sonra galıba ıslaklık tamamlanınca duzelıyo 2 buuck ydır bus keıdle acı duzelmıyo gırıste ck kotu canım yanıyo..senı cok ıyı anlıyorum ...uamrım en yakın zamnda alısırız

Back