Yeni evliyim ama pişman mıyım?

Ben de bütün yoğunluk içinde bazen eve gelip yemek yaparken açıyorum internetten izliyorum müge anliyi. :) Bilimle ilimle uğraşılır diye tüm gün öyle yaşamıyor sonuçta kimse.

resmen insanlari kucuk goruyor. Yuksek lisans yapıyormuş atom parcaliyor sanki.
Sizler tv izlemeyin desikodu yapmayin. Sen su an kv dedi kodusu yapıyorsun ve biz adini dahi bilmedigimiz kv nin dedikodusunu okuyoruz. Cok bilimsel.
Kendisi hep belgesel izliyor ,demeyin öyle :)

Kabul etmekle başlayabilirsin. Baştan saygılı seviyeli bir ilişki kurmanı tavsiye ederim. Kimse dört dörtlük değil. Alışma süreci diyorlar buna. Boşuna evliliğin ilk yılları zor demiyorlar. Çünkü her denilen yapılan tartılıyor. Normal karşılayıp içinden geçenleri söyleyebilirsin. Sizi ağırladığımda seninle vakit geçirmek isterim. Sınav dönemi yapamayacağımdan ertelememiz daha iyi olur. Ne kv üzülür nede siz gerilirsiniz. Bunlar kafaya takılacak sorun bile değil. Eşiniz sizi anlamış. İnan’ın en önemlisi eşinizin anlaması. Adamı bezdirip bunaltmayın derim. Sizde gerilmeyin. Tatlıya bağlayın herşeyi sizde evinizde mutlu olun kv istenmediği hissini almasın.

ay beni öldürüyo bu yorumlar yaaa
Şaka bir yana hayatım boyunca şu tipleri anlamadım valla bak ,yok dedikodu programı izlemiyormuş da yok Müge anlı banalmıs da ..sanırsın evde ful paket belgesel kanalları mevcut ,habire bilimsel makaleler okunuyor ,hipotezler deneyler vs vs..kimi kekliyorsun bacım diye sorarlar :)

K.bakmayın ama benim anlamadıpım hem KV evinize gelsin istemiyorsunuz hem jvye gidip 3 gün kalıyorsunuz, ben bi tutarsızlık görüyorum konuda ve biraz abarttıgınızı bazı şeyleri bahane ettiğinizi düşünüyorum 3 ayda bu kadarı abartı diye düşünüyorum, sonucta oğlunun evi ve merak ediyor gelmek istiyor burada anormal olan ne? Sizina anneniz gelmedi diye eşinizinkide gelmeyecek değil

Birde müge anlı gibi kadın programları neden saçma olsun tam tersi dünyadan haberimiz oluyor o programlar sayesinde, bende eğitimli biriyim ama bende çok izlerşm kadın programları

Annesi doğurdu daaa bu adamda evlendi yuva kurdu, yeni evli veya 3 senelik evli ne isi var otursun evinde . Herkes isine gücüne baksın müsait olunca gelen gelir giden gider adam matah bisiy olsa annesine güzelce bir dilde anlatır kadın da zırt birt geliyom demez.asla böyle düşüncesiz buldumcuk görmemiş bir kayınvalide olmayacagim.

Kaynanam gelmesin diye esimle kalktik gittik yazan yere kadar okudum.
Az degilsiniz hatta baya fenasiniz.
Ne var bikac gunlugune gelseydi? Soluksuz mu sevisiliyor ben anlamiyorum.
Ben sizi kuruntulu ve o kadina baya takmis buldum.

Merhaba .. ben de 3yildir evliyim. Daha 1ay ònce suruncemede kalip da artik son doneme giren yuksel lisansimi tezimi binbir zorlukla yazarak tamamladim. Nihaayet cok sukur. Ustelik yaramaz ve dogdugundan beri aglayan zirlayan bana baginli benden baskasiyla durmayan bi kizim var. 2yasinda.. eger kaydim silincek olmasa artik daha da bitiremezdim de tezi.. ben de evlenmeden once baslamistim yuksek lisansa ve tez asamasina gectigimde evlenmistim. Serdikce de sermistim.
Bence su an tez senin bahanen de olabilir pekala hatta bahane de degil gercek. Zor bi surectesin ve gecici bi durum. Bence hic misafir kabul etme .
Pisman olma bence cunku esinle bi sorunun yok. Kaynanani kendinden uzak tutmalisin eger rahatsiz oluyorsan. Bariz kultur farki var bence aranizda. Ortak diyalogunuz yok bence..
Kayñanama anne demiyorum ben de. Valla o kadar canimi yaktilar ki. Dugunum basima gecti biliyo musun.. tek kurus harcamadilar ve ustelik esimin alin teriyle yaptigi dugunde bagirili cagirtili olay cikarttilar. Nedeni de taki kesesini vermek istememem. 1yil gorusmedim ailesiyle. Ama kizim dogunca esimin israriyla gorusmeye basladik.. su an cok sacma bi hal aldi iliskilerimiz.
Gorusmek istemyorum. Nefret ediyorum. Ama bi yandan da gorusuyorum. Icim sogumuyor hirsliyim. Hic denk gormuyorum kendime onlari. Basit cahil kafa yapisindalar mesela ne biliyim esim haric hepsi akrabasiyla evlenmis falan.. bizim aile yapimiza da ters seyler ama evlendim. Ve dugunumde olay cikmasina ragmen,herkesin kizim babanin evine git bu aileyi nerden buldun ne bicim insanlar demesine ragmen.. birakmadim esimi.. cunku bizde sorun yoktu. Ben hep 2 kisi arasindakì iliskiye baktim hep esimle bana döndum yuzumu. Su an da 3kisiyiz. Herkesi bosver .. diycem de.. esinin tutumh da onemli. Bazen esimi de gebertesim geliyor. Ailesini tutup savundugu bana emrivaki yaptigi oluyor. Dugun surecini unuttu bile zaten. Ailemdir yapar eder ben evladim affederim kafasinda. .. benim de affetmemi bekliyor ama..affetmiyorum. Ha kimin umrunda kimsenin.. aileme de cok ayip ettim ediyorum.. cunku onlar da haketmedi tum yasanan olaylari..
Her neyse boyle iste. Benim gibi birinden boyle tavsiye. Pisman olma.
Not:ben de is bulmadan evlendim salak ben.. ve hala da issizim..

Erkek anası olduğum için alındım sanki zaarrrrrrr:))))bak ben de Müge anlı izliyorum ,gelinim kesin beni de kapıdan sokmaz tüh:)
ben bastan beri eleştirdim zaten mesajim da anlasilmadi demek :))
muge anli izlemiyorum diyen yalan soyler. Ben de izlemiyorum genelde ama kanal gezerken bir bakmisligim var. Etkilendigim için bakmam normalde de
Her iki taraf da anlayisli olunca gul gibi gecinilir. Ben yuksekten bakmaya takildim esas.. Kaynansi ilk haftadan gelecem demis onu ben de istemem de ne demek yok dedikodu yapiyor yok gunduz kusagi izliyor... Kadin napsin. Okuz basli antiloplarim nehri gecerken kac tane neferini kaybettigini mi saysin.

Benim gorumcem aradi bir defa musaitsen 1 cay icmeye gelmek isterim diye degilim musait olunca cagiririm dedim.acikca istemiyorum gelmeni bir daha teklif etme demekti.o da anladi.
Sende ayni seyi yapiyorsun.ama tez,tv programi zamansizlik vs diye bahane buluyorsun.
Ac telefonu tezim bitince gelin de madem araya esini sokma
Adam seni kirmamis bile tamam demis annesini aramis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…