Merhaba Meltem Hanım,
Konuya nasıl giriş yapacağımı nerden başlayacağımı tam olarak bilemiyorum… Ben 3 aylık evliyim ve daha evliliğimizin ilk günlerinden itibaren eşimle ufak tefekte olsa tartışmalar yaşadık…. Bana karşı ilgisiz sorumsuz bir insan oldu…. Söz ve nişan sırasındayken beni deliler gibi isteyen evlenelim bir an önce diyen insan gitti yerine sorumsuz ilgisiz bir insan geldi… her şey o imzayı atana kadarmış bunu anladım…. Sanki ben onun 15-20 yıllık karısıymışım gibi davranmaya başladı…. Akşam işten gelip internet başına oturur, Pazar günleri 3 e 4 e kadar uyur sonra kalkar yarım yamalak bir kahvaltı yapıp internet başına geçer… İlgisizliğinden yakındığım zamanlarda ne alakası var diye geçiştirip durur… Bırakın Pazar günleri gezip dolaşmayı ben birlikte evde oturup bir filmi bile hakkıyla izleyelim istiyorum… Ama ne çareki onun tek dostu bilgisayar internet… Ben daha şimdiden bu davranışları yüzünden soğur oldum şu evlilik denen şeyden…. Sanki bir anlık hevesmiş gibi …
Cinsel anlamda da aslında pek mutlu sayılmam… Eşimin hemen oldu bittiye getirmesi ve erken boşalma problemi yaşaması beni ondan soğutur oldu… Bazen kendimi tecavüze uğramış gibi hissediyom açıkçası….15- 20 dk da her şey olup bitiyor… Ondan sonra da sırtını dönüp yatıyor…
Kendi problemini sanki benden kaynaklanan sorunmuş gibi bana yüklemeye çalışıyor…
Kafam çok karışık nasıl davranır nasıl ederimde bu insanı düzenlerim… Tek istediğim bana karşı ilgisinin , sevgisinin, saygısının ve değerinin azalmaması….
Bundan bir hafta önce kadar eski kız arkadaşlarıyla yapmış olduğu msn görüşmelerini okudum… ve bunu ona hem belli ettim hemde konuştuk… uzun uzun tartıştık … eski sevgililerinin hala ona mailler atması beni çileden çıkardı açıkçası… Sanki her gün kafamı kemirir oldu bu düşünceler ona karşı güvensizlik oluştu içimde… Çözüm yolu arıyorum açıkçası… geçmişini silmesini tamamiyle bana bağlı olmasını istiyorum…… Önerilerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..