Yeni evlilere ev hediyesi :)

jitta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
1.390
3
116
35
Samsun
farklı fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar neler olabilir küçük ama anlamlı,şirin olarak :)

gümüş veya ahşap fotoğraf çerçevesi olabilir :) malum fotoların hepsi gözünün önünde olsun istiyor insan

kullanışlı bişey olarakta kat kat olan porselen servis tabağı olabilir onlardan en kadar olsada lazım oluyor çünkü yemekli misafir çok geliyor evlilere veya çaya.. pasta veya yemek servislerind eşık görünüm amaçlı her seferinde hatırlanmak için güzel bi hediye gibi geliyor..

bence en guzeli neye ihtiyacın var,neyin eksik diye sormak.bence cok daha faydalı olur.
ya da alınan her neyse içine mutlaka değişim kartı koydur ki kendi zevkine veya ihtiyacına gore değiştirebilsin.

zeynepciğim erkek arkadaşımın çok eski arkadaşı evlendikten sonra bizi kahvaltıya çağırmıştı biz dore renginde orta boy bir vazo almıştık, mobilyalarıyla da uyumluydu. Sende öyle bir şey alabilirsin.

herşey olabilir önemli olan eli boş gitmemek, çerceve yanına 2 tane mumluk gayet şık olur eğer eksiğini biliyorsan tabi o daha makbul geçer, yaada evin renklerini biliyorsan renklere uygun çerceve, mum, vazo, havlu, mutfak da kullanılacak eşyalar, yani herşey olur.a.s.

ben nevresim takımı almıstım bir arkadsıma sürekli kullanılır diyye.bir arkadasıma da dekor amaclı yatak odası için gece lambası almıştım.her şey olabilir ama eksiğini sormak da uygun olur.

yakın arkadaşlarıma şık duvar saati alıyorum genelde.
bunun dışında mutfak eşyası olarak servis tabakları da çok almışımdır. kullanışlı bir hediye...

zaten çok yakınımızsa eksiğini az çok biliriz.neye ihtiyacı varsa onu alırsın. ama bilmiyorsanda mutfak eşyası yada arkdşlarında söylediği gibi nevresim takımı,vazo çerçeve vs alabilirsin.

5 aylik evli olan biri olarak gelen hediyeleri siralamak istedim yardimci olmasi acisindan;
nevresim takimi
gumus rengi oval buyuk bir case ve yanina yine gumus rengi tealight mum koyabilecegim mumluklar
oval bir buyuk case daha :)
ve 6 kucuk ve 1 buyuk caseden olusan cam set.
siyah tasli, kadife bir album
firina girebilen metal altligi olan desenli kucuk bir tepsi

benim kendi fikrim isse nevresim takimi ya da boy boy olan firina girebilen desenli mutfak tepsilerinden almak. hem biz bayanlar mutfak esyalarina bayildigimiz icin hem de sirin ve kolayca kullanilabilir bir secim oldugu icin.

Ben seyden yanayim, bazen güzel seyler bulursun ya, ama pahali diye yada daha önemli seyler var diye almazsin. Yani kiyipda ona para vermezsin. Ben sahsen iste böyle birsey alirim ;-)

bence en guzeli neye ihtiyacın var,neyin eksik diye sormak.bence cok daha faydalı olur.
ya da alınan her neyse içine mutlaka değişim kartı koydur ki kendi zevkine veya ihtiyacına gore değiştirebilsin.

bu çok riskli bence :) eğer yakınınsa limit koymamışsan sorun yokta bide kendine göre limit koymuşsan sınırlıysa bütçen işinm zorlaşabilir.. kalkıp sana koskocaman bişeyide söyleyebilir karşıdaki o onun insafına kalmış dimi :) eee soruncada almak zorundasın

Eğer bütçeniz sınırlıysa başka yakın arkadaşlarınızla ortaklaşa hediye alın derim ben. İhtiyacı olan bir şeyi alabilirsiniz böylece. Zaten her gelen benzer şeyler alacak siz diğer arkadaşlarınızla bir araya gelip gerçekten işe yarar şeyler alabilirsiniz. Şimdi böyle hizmet veren internet siteleride var çok daha pratikleştiriyor işi

Ben de sorulmasından yanayım.. Sorulan taraf da insafsızlık etmesin bi zahmet :) bir de kalabalık bir ziyaret yapılacaksa herkes kendince küçük küçük hediyeler almasa da toplanıp gerçekten ihtiyaç olan birşey alınsa harika olur.. Fincan takımı, fırın kabı, süslü saklama kapları bireysel hediyeler olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…