evet canım cinselliğe cok düşkün ve 6 aydır ilişkiye giremedik bide onun sıkıntısı var artık ilişkiye girebildik diye sevindi bide bunlar olunca sinirim kaldırmıyo diyo onunda bu dönemde psikolojisi bozuldu ama cidden bastaki gibi destek olamıo artık takatim kalmadı diyooo bakalım umarım sorunum düzelir
düzelir canım sıkılma ama bence ara vermeyin sık sık yapın birbirinize alışırsınız hiç psikoloji bozulmasın sen onu memnun edebilmek için aylardır uğraşıyorsun
şimdi keyif zamanı
merhabalar
bende de aynı sorun var henüz 1 ayı geckın evlıyız ama cinsel ilişki sırasında derinde bi basınc ve ağrı hissedıyorum özellikle üst pozisyondayken ama ilişki sonrası ağrım yok doktora gitmedim alttan muayene ederler diye sinirim bozuyor off kızlar bi fikri olan yok muu::44:
merhabalar
bende de aynı sorun var henüz 1 ayı geckın evlıyız ama cinsel ilişki sırasında derinde bi basınc ve ağrı hissedıyorum özellikle üst pozisyondayken ama ilişki sonrası ağrım yok doktora gitmedim alttan muayene ederler diye sinirim bozuyor off kızlar bi fikri olan yok muu::44:
O basınç denılen olayda telaslanacak bırsey yok arkadaslar,Ilıskıye alısma evrelerı öyle aman aman sancılar olmuyor basınc oluyorsa eger,hemen 1 ayda da duzelecek bırsey degıl 2-3 ayda oda cok aralıklar vermeden ılıskıye gırılırse.birde su var eger o esnada basınc ve kasıklarda kramp seklınde hıssedıyor ve sıddetlıyse ve ılıskıden sonrada kasıklarda hafıf agrılar devam edıyorsa ıdrar yolu ıltıhabı olabılır ona dıkkat edın derim..
O basınç denılen olayda telaslanacak bırsey yok arkadaslar,Ilıskıye alısma evrelerı öyle aman aman sancılar olmuyor basınc oluyorsa eger,hemen 1 ayda da duzelecek bırsey degıl 2-3 ayda oda cok aralıklar vermeden ılıskıye gırılırse.birde su var eger o esnada basınc ve kasıklarda kramp seklınde hıssedıyor ve sıddetlıyse ve ılıskıden sonrada kasıklarda hafıf agrılar devam edıyorsa ıdrar yolu ıltıhabı olabılır ona dıkkat edın derim..
orgazmın hem klitoral hem de vajinal oldugunu bilmedikleri için garip geliyor sanırım.
ben de basta öyle dusunuyordum. eşimle googleda baska şeylere bakarken ögrendim.
klitoral orgazm sürtünmeden alınan zevk, vajinali ise penis içerdeyken alınan zevk. hatta yazıda çişin geliyo gibi, osuracak gibi hissedersiniz ama öyle şeyler olmaz tutmayın kendinizi zevkinizi almaya bakın tarzı seyler diyodu.