aynı basınç hissi bendede oluo bide ekstra olarak çişim gelio gibi oluo
yani zevkten çok o basınç hissini hissediyorum...
çişin gelmesi orgazm başlangıcı olduğu için rahat ol
mrb teşekkür ederim cevapladığınız için..henüz cinsel birleşmeden
çok zevk alamıyorum sadece sürtünme yoluyla
zevk alıyorum bu zamanla birleşmedende zevk alıcağımında bi göstergesimi ??:26:
zevk aldığın şekilde devam et zamanla alışınca birleşmedende zevk alacaksındır mutlaka
ama çok takma kafana biz kadınlar nedense bazen herşeyimizle odaklanamıyoruz bu işe kafamızdan binbir tane şey geçiyor
dediğim gibi sıkma kendini nasıl zevk alabiliyorsan öyle bitir zamanla farklı pozisyonlar keşfedip farklı durumlarda zevk alacaksındır
daha önce yazdınmı bilmiyorum ama ne kadar oldu evleneli
zevk aldığın şekilde devam et zamanla alışınca birleşmedende zevk alacaksındır mutlaka
ama çok takma kafana biz kadınlar nedense bazen herşeyimizle odaklanamıyoruz bu işe kafamızdan binbir tane şey geçiyor
dediğim gibi sıkma kendini nasıl zevk alabiliyorsan öyle bitir zamanla farklı pozisyonlar keşfedip farklı durumlarda zevk alacaksındır
daha önce yazdınmı bilmiyorum ama ne kadar oldu evleneli
4 ay bitti evleneli ama tam birleşme olalı 2-3 hafta oldu
zaten ben oldu diye sevinçten zevk alma kısmını es geçiyorum içindeyken :))
hiç olmıcak zannediyodum
ama tamamen psikolojikmiş insanın ruh hali düeliyo kendnie
güveni artıyo resmen
:))
4 ay bitti evleneli ama tam birleşme olalı 2-3 hafta oldu
zaten ben oldu diye sevinçten zevk alma kısmını es geçiyorum içindeyken :))
hiç olmıcak zannediyodum
ama tamamen psikolojikmiş insanın ruh hali düeliyo kendnie
güveni artıyo resmen
:))
okuyan arkadaşlar yorum yapın lütfen en azından normal mi değil mi doktora gideyim mi bi fikir edinmek istiyorum
canım 1 sene iki aylık evliyim ben bu hissi evlendikten sonra tam 3 ay falan yaşadım baskı hissi beter bişi her girişinde ilk giriş gibi canım yanardı bu malesef ki rahmi dar olan bayanlarda oluyor ama sonra geçti alışma evresi bu endişelenme fakat çok rahatsız edici ise bir doktora görün derim
canım rahmim büyük ihtimalle dar cunku vajinismus için parmak egzersizleri yapmıstım öyle yenmiştim buna ragmen ilk birleşmemizde kanamam oldu 4. ilişkimizdede kan gelmedi ama 2 saat sonra vc deyken kan geldi. sanırım zarım o zaman iyice acıldı ama girişte kasmamaya calıssam acım cok oluyor asırı bi baskı hissi oluyor hele p... gir cıklarda yogun bi baskı hissi ve çiş hissi oluyodu sonuncuda gene p.. gir cıkta asırı olmasada artık yendim ama p... girişi gene sorun yasıyorum hep aynı pozisyonda bacaklarımı acıp ıkınıyorum nefes alıyom verirken p... i itiyor eşim. üsttede alttada durum böylee anlamıyorum dr.ada zamanında gittiğimden artık gitmek istemiyorum 6 aydır gitmekten yorulmustum vajiyi yenince gitmedim hiç ondan sizlere sorayım dedimmm
canım aslında sorunun yok denebilir daha yeni yenmişsin vajiyi acı ve baskı hissi normaldir çiş hissi hangi aşamada geliyor bilmiyorum ama orgazm olacağına yakın böyle birhis gelebilir
kan gelmeside düşündüğün gibidir demekki tam olarak yırtılmamıştı zar parmak egzersizleri sayesinde esnemişti ve sonradan yırtıldı sıkma canını ama eşinin biraz daha yumuşak olması lazım sana karşı bence anlattıklarına bakılırsa herşeyi senden bekliyor aslında onun seni çok iyi hazırlaması lazım ve girip çıkma işindede çok yumuşak olup seni mutlu etmeye çalışması lazım anlattıklarına bakılırsa p... çıktığında bile sana kızıyor :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?