yeni evlilerde cinsel yaşam

merhaba

bu sizin anlattiginizi bende yasadim...söyleki ben sunu fark ettim. iceriye yanlis girdigi zaman aciyor yani yukariya dogru girer ise...o yanlis yön diyorum ben ona :) söyleki iceriye girerken asagiya dogru itince hic aci baski olmuyor bende...bunu daha yeni kesf ettim..isterseniz böylede bi deneyin yani yön meselesi bence önemli...birde ben jel kullaniyorum inaninki jel olmasa naparim bilmiyorum :))

umarim bu sorununuz gecer

herkese teşekkür ederim, doktora gittim bu konuyla ilgili doktor bana ilişkiden sonra ağrı hissi devam etmediği için sorun olmadığını söyledi yeni evlilerin cinsel yaşamı bir sene de düzene gireceği için normal olduğunu söyledi

aynı basınç hissi bendede oluo bide ekstra olarak çişim gelio gibi oluo
yani zevkten çok o basınç hissini hissediyorum...

çişin gelmesi orgazm başlangıcı olduğu için rahat ol

mrb teşekkür ederim cevapladığınız için..henüz cinsel birleşmeden
çok zevk alamıyorum sadece sürtünme yoluyla
zevk alıyorum bu zamanla birleşmedende zevk alıcağımında bi göstergesimi ??:26:

mrb teşekkür ederim cevapladığınız için..henüz cinsel birleşmeden
çok zevk alamıyorum sadece sürtünme yoluyla
zevk alıyorum bu zamanla birleşmedende zevk alıcağımında bi göstergesimi ??:26:

zevk aldığın şekilde devam et zamanla alışınca birleşmedende zevk alacaksındır mutlaka
ama çok takma kafana biz kadınlar nedense bazen herşeyimizle odaklanamıyoruz bu işe kafamızdan binbir tane şey geçiyor
dediğim gibi sıkma kendini nasıl zevk alabiliyorsan öyle bitir zamanla farklı pozisyonlar keşfedip farklı durumlarda zevk alacaksındır
daha önce yazdınmı bilmiyorum ama ne kadar oldu evleneli

zevk aldığın şekilde devam et zamanla alışınca birleşmedende zevk alacaksındır mutlaka
ama çok takma kafana biz kadınlar nedense bazen herşeyimizle odaklanamıyoruz bu işe kafamızdan binbir tane şey geçiyor
dediğim gibi sıkma kendini nasıl zevk alabiliyorsan öyle bitir zamanla farklı pozisyonlar keşfedip farklı durumlarda zevk alacaksındır

kesinlikle katılıyorum biz kendimizi bırakamıyoruz yok şuran acıyacak yok farklı hissettim falan. Doktor bana dedi ki; cinsellik alışma sürecidir siz daha yeni yeni alışmaya başlıyorsunuz. Vücut alıştıktan sonra zevk alırsınız. Cinsellik de öğrenilen bir şeydir. Acele etmeyiz, sorgulamayın sadece cinsel ilişki sonrasında şiddetli ağrı olur ve devam ederse muayene ihtiyacı olur dedi

özel mesaj atan arkadaşlara teşekkürler ama mesaj sayım dolmadığı için özelden cevap yazamıyorum kusura bakmayın

4 ay bitti evleneli ama tam birleşme olalı 2-3 hafta oldu
zaten ben oldu diye sevinçten zevk alma kısmını es geçiyorum içindeyken :))
hiç olmıcak zannediyodum
ama tamamen psikolojikmiş insanın ruh hali düeliyo kendnie
güveni artıyo resmen
:)):51:

hiç olmıcak zannediyodum
güveni artıyo resmen

zor kısmını atlatmışsın canım bundan sonra keyif alma kısmı olacak acele etme germe kendini bu durumda geçici
:52::52:

hiç olmıcak zannediyodum
güveni artıyo resmen

mrb kızlar ben yeniyim forumda evleneli yaklaşık 1 hafta oluyor.bu ikinci evliliğim ilk evliliğim çoook kısa sürdü ve neredeyse 3 yada 4 kez birlikte olmuşuzdur.3 yıl sonra yeniden evlendim işte 1 hafta oluyor o basınc olayı bende de oluyor.ve birde ilk gecemizde kanama olmadı doğal olarak 2.evliliğim olduğu için zaten tam anlamı ile birleşme olmuyordu 3 gün önce tam bi birliktelik oldu ama bu kezde kanamam oldu :( önce önemsemedim ertesi gün ilişkiye girmememe rağmen yine oldu kanamam.sabah doktora gittik bi sorun yok dedi. zamanla alışacakmışız.bide ön sevişmeyi uzun tutmak lazımmış valla bilemedim bende ama o basınc devam ederse karnım patlayabilir :)

bende eski vajinismuslu biriyim , şükür atlattım tabe kızlarla konuştuğumuz kadarı ile o baskı hissi çoğumuzda oldu. ama acı olmadı baskı hisside zamanla geçiyormuş

bendede oluyordu baskı ama çok şükür geçti dr gitmeme gerek kalmadı birazda psikolojik sanırım ben kendimi ilk zamanlarda çık kasıyodum..

merhaba kızlar vajiden yeni kurtuldum ama 4. kez birlikte oldum eşimle ama o girişte baskı hissi ve içeri p.. gir cıklarda basınc ve çişim varmıs gibi hissi oluyodu gene devam ediyor o hisler zamanla düzelcek ( inşallah ) sormak istediğim bugun ilişkiye girdiğimizde pozisyon denemek istedik cunku ben altta olup eşim üstte oldugunda baskı hissi daha cok hissediyorum ben onun üstüne oturmak istedim bi iki kez denedik p.... cıkmazmı eşim de bana ya anlamıyomusun p... cıktıgını ayarlayamıyomusun dedi bende ona yaa ne diyon sen deneyimlimiyim dedim oda deneyimle ne alakası var içindeki seyin cıkmak üzere oldugunu anlayamıyomusun dedii onu ben nasıl ayarlıcam baska pozisyona geçioz bi iki gel gitten sonra p... cıkıyor video izletti bana gör diye ama ordaki kadınlar deneyimli diyom tamam ama sen hiç anlamıyonmu içinde oldugumu diyo anlıyom içimde oldugunu ama nasıl ordan cıkıyor anlayamıyorum diyorum. bunu nasıl çözerim biliyomusun sendede oluyomuydu bunu sorayım dedim kusura bakma baya acık anlattım ama kimselere alatamıyomkii he bide ilk ilişkimde kanama olmustu zarın kanıydı ama bu 4. ilişkim ilişkide bişey yoktu dısarı cıktık gezdik felan 2 saat sonra vc ye girdim karnım agrıyodu cırcırım zannederek ıkındım afedersn ıkındm bide nolsun bi avuc kadar pembe kan boşaldı vajimden eşime anlattım oda kızlık zarın tam olarak acılıyor ya orda biriken kandır dedi.ama ilk ilişkimizdede kanamam olmustu bu neyin nesi diye korktum acıkcası. ama 4. ilşkimde 2 saat sonra kan gelmesini anlayamadım adet oldum sandım ama değil daha 2 hfta var reglime.ve devamı gelmedi o kanın anlık bi avuc kadar boşaldı geçti.Bi sorun varmıdır bilemedim

not : bide kızlar girişte hala sorun yasadıgımdan mı nedir cok isteksizim eşim ya kadın olarak beni baştan cıkartman lazımken bişey yapmıyosun diyor tamam onuda anlıyorum ama yapamıyorum o ruhtayken nasıl işve cilve yapayımki tamam yendim şükürler olsun ama girişte hala sorun yasadıgımızdan sıkıntı yasıyoruz giriyor ama zorlanıyorum isteksiz yapmamaya calısıyorum ama olmuyor.Birde bendemi sorun var bilmiyorum gram bişey hisetmiyorum yanıma 1 ay gelmese neden gelmedin demem cinsel yönden. bilemiyorum eşimde sürekli senin durumundan benimde hevesim kalmadı artık p... bile kalkmıyor diye beni suclamaya basladı offff kızlar bir çözüm sunun lütfenn :5::5::5::5::5:

canım 1 sene iki aylık evliyim ben bu hissi evlendikten sonra tam 3 ay falan yaşadım baskı hissi beter bişi her girişinde ilk giriş gibi canım yanardı bu malesef ki rahmi dar olan bayanlarda oluyor ama sonra geçti alışma evresi bu endişelenme fakat çok rahatsız edici ise bir doktora görün derim

canım 1 sene iki aylık evliyim ben bu hissi evlendikten sonra tam 3 ay falan yaşadım baskı hissi beter bişi her girişinde ilk giriş gibi canım yanardı bu malesef ki rahmi dar olan bayanlarda oluyor ama sonra geçti alışma evresi bu endişelenme fakat çok rahatsız edici ise bir doktora görün derim

canım rahmim büyük ihtimalle dar cunku vajinismus için parmak egzersizleri yapmıstım öyle yenmiştim buna ragmen ilk birleşmemizde kanamam oldu 4. ilişkimizdede kan gelmedi ama 2 saat sonra vc deyken kan geldi. sanırım zarım o zaman iyice acıldı ama girişte kasmamaya calıssam acım cok oluyor asırı bi baskı hissi oluyor hele p... gir cıklarda yogun bi baskı hissi ve çiş hissi oluyodu sonuncuda gene p.. gir cıkta asırı olmasada artık yendim ama p... girişi gene sorun yasıyorum hep aynı pozisyonda bacaklarımı acıp ıkınıyorum nefes alıyom verirken p... i itiyor eşim. üsttede alttada durum böylee anlamıyorum dr.ada zamanında gittiğimden artık gitmek istemiyorum 6 aydır gitmekten yorulmustum vajiyi yenince gitmedim hiç ondan sizlere sorayım dedimmm

canım rahmim büyük ihtimalle dar cunku vajinismus için parmak egzersizleri yapmıstım öyle yenmiştim buna ragmen ilk birleşmemizde kanamam oldu 4. ilişkimizdede kan gelmedi ama 2 saat sonra vc deyken kan geldi. sanırım zarım o zaman iyice acıldı ama girişte kasmamaya calıssam acım cok oluyor asırı bi baskı hissi oluyor hele p... gir cıklarda yogun bi baskı hissi ve çiş hissi oluyodu sonuncuda gene p.. gir cıkta asırı olmasada artık yendim ama p... girişi gene sorun yasıyorum hep aynı pozisyonda bacaklarımı acıp ıkınıyorum nefes alıyom verirken p... i itiyor eşim. üsttede alttada durum böylee anlamıyorum dr.ada zamanında gittiğimden artık gitmek istemiyorum 6 aydır gitmekten yorulmustum vajiyi yenince gitmedim hiç ondan sizlere sorayım dedimmm

canım aslında sorunun yok denebilir daha yeni yenmişsin vajiyi acı ve baskı hissi normaldir çiş hissi hangi aşamada geliyor bilmiyorum ama orgazm olacağına yakın böyle birhis gelebilir
kan gelmeside düşündüğün gibidir demekki tam olarak yırtılmamıştı zar parmak egzersizleri sayesinde esnemişti ve sonradan yırtıldı sıkma canını ama eşinin biraz daha yumuşak olması lazım sana karşı bence anlattıklarına bakılırsa herşeyi senden bekliyor aslında onun seni çok iyi hazırlaması lazım ve girip çıkma işindede çok yumuşak olup seni mutlu etmeye çalışması lazım anlattıklarına bakılırsa p... çıktığında bile sana kızıyor :18:

canım aslında sorunun yok denebilir daha yeni yenmişsin vajiyi acı ve baskı hissi normaldir çiş hissi hangi aşamada geliyor bilmiyorum ama orgazm olacağına yakın böyle birhis gelebilir
kan gelmeside düşündüğün gibidir demekki tam olarak yırtılmamıştı zar parmak egzersizleri sayesinde esnemişti ve sonradan yırtıldı sıkma canını ama eşinin biraz daha yumuşak olması lazım sana karşı bence anlattıklarına bakılırsa herşeyi senden bekliyor aslında onun seni çok iyi hazırlaması lazım ve girip çıkma işindede çok yumuşak olup seni mutlu etmeye çalışması lazım anlattıklarına bakılırsa p... çıktığında bile sana kızıyor :18:

evet canım cinselliğe cok düşkün ve 6 aydır ilişkiye giremedik bide onun sıkıntısı var artık ilişkiye girebildik diye sevindi bide bunlar olunca sinirim kaldırmıyo diyo onunda bu dönemde psikolojisi bozuldu ama cidden bastaki gibi destek olamıo artık takatim kalmadı diyooo :5: bakalım umarım sorunum düzelir

Kızlar benim eşimde habire domalma (dogy style) pozisyonunda yapıyor.ben bu pozisyonu sevmediğimi söyledim ama nafile bu pozisyondan vazgeçmiyor

Back