yeni evlilerde cinsel yaşam

candar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
152
2
46
Balıkesir
herkese merhabalar, eşimle nisan ayında evlendik ilk bir ay kendimi kasmamdan dolayı ilişkiye giremedik şu an öyle bir sorunumuz yok ama yine de bazen kendimi kasıyorum engel olamıyorum. Bir de cinsel birleşme esnasında karnımın içinde ( tam yerini anlayamıyorum) basınç ve acı oluyor daha doğrusu zevk mi acı mı anlamıyorum ama kesinlikle basınç var. Bu durum yeni evli olamamızdan, cinsel ilişkiye alışamamamızdan mı kaynaklanıyor yoksa hastalık belirtisi mi? Doktora gitmeli miyim? Bu tarz bir şikayet bulamadım sitede yardımcı olursanız sevinirim

vajınısmus bolumundekı arkadasların kımı uzunca zaman beraber olamamıs kımı ıse agrılı. vajınısmusun da evrelerı var yanı. onlara sor durumunu ıstersen. cok yardımcı olurlar. ben agrı vs yasamadım hıc oyuzden ınan yardımcı olamayacagım sana.

Öncelikle hayırlı olsun.Ağrıyı bir kere falan yaşadıysan tamam ama sürekli yaşıyorsan bir doktora gitmeni öneririm.

vajınusmus olduğunu düşünmüyorum çünkü cinsel birleşme tam anlamıyla oluyor o konuyu da okudum ama bu tarz şeylerden bahsetmiyorlar daha çok penis girmedi kendimi kasıyorum şeklinde benim öyle bi sorunum yok sadece yeni evli olamamdan kaynaklı bir basınç ve ağrı mı yoksa bir hastalık belirtisi mi onu merak ediyorum

ya sorun şu ağrı demek doğru değil çünkü ilişkiden sonra devam eden bir ağrı yok sadece ilişki esnasında yoğun bir baskı var gibi hissediyorum ama o da ölüyorum bitiyorum gibi değil, sadece yeni evli arkadaşlarda da aynı şikayet var mı diye merak ettim çünkü konuşacağım kimse yok kıyas yapamıyorum

tamam anladım ama vajınısmusu asınca bıle tekrar yapamayan ya da agrısı olanlar oluyormus senınkı oyle bır evre olabılır mı dıye dusundum. olmayabılır tabıkı. ama su da var. kendı vucutlarını tanımak sorunu asmanın en onemlısı asaması dıye dusunup cok ıyı arastırmalar yapmıslar. doktorlara da cok gıtmısler. agrının sebebını onlara bır sor derım yıne de. cunku cok uzman olmuslar vajına ıc kısmı, hastalıklar vs konusunda.

teşekkür ederim o konuya da yorum yaptım ama yine de bu konudan okuyup fikir vermek isteyenler olursa sevinirim

teşekkür ederim o konuya da yorum yaptım ama yine de bu konudan okuyup fikir vermek isteyenler olursa sevinirim

muhakkak paylasacaklardır ıcını rahat tut. benım ordan yakın arkadaslarım var. cok ılgılıler merak etme. bıldıklerı bırseyler varsa muhakkak yonlendırırler.

ya doktora git diyenler çıkacaktır muhakkak ama ne bileyim utanıyorum çekiniyorum yeni olduğu için diye böyle düşünüyorum o yüzden arkadaşların fikirleri öenmli benim için ve diyorum ki kadın olmak ne zormuş

okuyan arkadaşlar yorum yapın lütfen en azından normal mi değil mi doktora gideyim mi bi fikir edinmek istiyorum

Ben 2 senelik evliyim ilk 6 ay neler yaşadım ben bilirim her seferinde ayrı sızı basınç ve bu sebeble isteksizlik...Dedim ben bu işiş kıvaramayacağım ve tabii ki ne kadar evlide olsan çekince oldukca kastım kastım ve sadece olsun diye olan çok birleşme oldu...Neticesinde 6 ay sonra huzuru buldum ve kendiliğinden geçti, eşimde sağolsun anlayışlıydı biraz daha beni rahatlatma adına uzun tutuyordu önsevişmeyi Ama düzenli ilişkiden sonra 1 senede bir doktor kontrolü gerekliymiş ya bende 1 sene sonra smear filan verme adına gittim orda doktor demişti dar bir rahime sahipsin ilişkilerin agrılı ve kanlı oluyor mu diye bende ilk zaman yaşamıştım ama şuan olmadığını söyledim - yani anlayacağın aslında hala devam eden durum neticesinde kendimi kasmayınca yoluna girdi herşey hee ara ara hala acımıyor değil ama hemen kendimi telkin edip kasma kasma dıyorum sonra kendiliğinden rahatlama oluyor :26:

ya kasma olayını aştım artık kendimi rahatlatmaya çalışıorum eşim de sağolsun anlayışlı kastığım zaman hiç girmiyor artık giriyor sorun yok ama basınç hissi var bilmiyorum belki de rahmim dardır, yani ben de bir yılda cinselliğin anca düzene gireceğini düşünüyorum, cevap yazdığın için sağol insan moral buluyor

Rica ederim canım, çok iyi anlıyorum seni...
Ama ağrın yoksa, sana bişey diyim mi o basınç bende hala var Böyle ıkınır gibi, gaz varmış gibi geri itmek istiyor sanki vucut Zamanla zamanla oturacak herşey ve kendini sürekli ilişkiye hazırla, istekli ol, istemediğim zaman kesinlikle yapmayın -ki ozaman acıyınca bir sonra ki ilişkiden gözün korkuyor- gecelikti,satende gibi aksesurları mutlaka kullan -kocandan öte seni ayrı havaya sokuyor- ozaman akışına bırakıyorsun ve ıslanma olmadıkca -yani kuru kuru- ilişkiye başlamayın ozamanda çok sancılı oluyor

*Biraz anlaşılabilir olsun diye çok ince ayrıntıya girdim kusura bakmayın :26:

eşimle birbirimizi seviyoruz istiyoruz çok şükür asla zorlamaz ben istediğimde olur ya bi arada şöyle düşündüm sonuçta cinsel ilişkiden zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum henüz sonuçta o da yapıla yapıla olan bir şeymiş o yüzden bu basınç ona ilişkin mi diyorum biraz doktora bu yüzden de gitmek istemiyorum böyle bi şeyse güler falan soğurum yani acı çeksem bile gidemem bi daha , 4 ayımız yeni bitti ilk ay doğru düzgün içime giremiyordu kasıyordum o bitti şimdi bu bilmiyorum ya bazen sinirim bozuluyo millet bunun için yuvasını bozuyo bizim huzurlu yuvamız var çok şükür bi tam yoluna koyamıyoruz diye

Yok canım okadar da değil
O aç kalmış, gözü de gönlüde dolamamış hanzolar için geçerli, evliliğini şey derdine bozmak!
Sen ve eşin huzurluysanız, seviyor ve seviliyorsan gerisi vızz gelir tırs gider
Aşk yanyana yatmanın verdiği hazdır, eee oda olunca güzel tabii ama henüz çok yenisiniz dur daha sende vucutta yeni alışıyor
Buanların keyfini çıkar, takma kafana

Okuyan arkadaş olarak cevap verim:))
Bence normal değil ve psikolojik gibi geldi bana. Bence de bir doktora görünmelisin.

canım o basınç duygusu bndede oluyor hatta bı ara kramp faln gırdı basınç normalmış ama kram için bnde endişelenıyrm...

mrb, ben de 2 yıllık evliliğimde 1 ay önce vajinusmusu yenmiş biriyim ilk ilişkiye girerken o basıncı çok kuvvetli olarak ben de hissettim evet. şu anda ise şiddeti azaldıkça azaldı ama tam olarak yok olmadı rahatsız etmezse bişi sorucam ilişki esnasında altta mısın? çünkü ben üstteyken ve yüzüstü denediğimide basınç fenaydı bir daha hiç denemedim alttayken daha rahat oluyor....

Ben de yeni evli sayılırım,1 yıllık evliyim.Bende de tuvaletim geliyor gibi bir his olurdu ama şimdi geçti.Yine de zevk alsam da sanki sonu gelmiyor gibi hissediyorum.ama acı falan da hissetmiyorum.

Sanırım alışma evresindeyiz o yüzden böyle şeyler oluyor.Sen de zamanla bence bu hissin azaldığını göreceksin.Benim de aklıma takılan küçük olumsuz şeyler zamanla,yaşadıkça azaldı geçti gitti ve unuttum bile.

yardimci olamayacagina ragmen cevap yazman da tuhaf ama tr de hersey normal nedense :)

sindirim ile ilgili skintilarin yoksa.. ve her iliskide ve sonrasinda yasiyor isen. seni cok rahatsiz eden (agrimi zevkmi bilemedim demissin) agri ise rahim filmi cektir once.

hormonal olma olasiligi dusuk bence.. once sen kendi tanini belirle.. yani semptomlari netlestr. sonra dr a gorun semptomlar skinti,li ise.

gecmis olsun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…