vajınusmus olduğunu düşünmüyorum çünkü cinsel birleşme tam anlamıyla oluyor o konuyu da okudum ama bu tarz şeylerden bahsetmiyorlar daha çok penis girmedi kendimi kasıyorum şeklinde benim öyle bi sorunum yok sadece yeni evli olamamdan kaynaklı bir basınç ve ağrı mı yoksa bir hastalık belirtisi mi onu merak ediyorum
teşekkür ederim o konuya da yorum yaptım ama yine de bu konudan okuyup fikir vermek isteyenler olursa sevinirim
ya kasma olayını aştım artık kendimi rahatlatmaya çalışıorum eşim de sağolsun anlayışlı kastığım zaman hiç girmiyor artık giriyor sorun yok ama basınç hissi var bilmiyorum belki de rahmim dardır, yani ben de bir yılda cinselliğin anca düzene gireceğini düşünüyorum, cevap yazdığın için sağol insan moral buluyor
eşimle birbirimizi seviyoruz istiyoruz çok şükür asla zorlamaz ben istediğimde olur ya bi arada şöyle düşündüm sonuçta cinsel ilişkiden zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum henüz sonuçta o da yapıla yapıla olan bir şeymiş o yüzden bu basınç ona ilişkin mi diyorum biraz doktora bu yüzden de gitmek istemiyorum böyle bi şeyse güler falan soğurum yani acı çeksem bile gidemem bi daha , 4 ayımız yeni bitti ilk ay doğru düzgün içime giremiyordu kasıyordum o bitti şimdi bu bilmiyorum ya bazen sinirim bozuluyo millet bunun için yuvasını bozuyo bizim huzurlu yuvamız var çok şükür bi tam yoluna koyamıyoruz diye
vajınısmus bolumundekı arkadasların kımı uzunca zaman beraber olamamıs kımı ıse agrılı. vajınısmusun da evrelerı var yanı. onlara sor durumunu ıstersen. cok yardımcı olurlar. ben agrı vs yasamadım hıc oyuzden ınan yardımcı olamayacagım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?