- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Malesef geç kalmışın ,hapa adetin ilk günü başlanıyor,,bu ay başka şakilde korun takip eden adetinde başlarsın artık...
eşinde kendi korunmayı kabul etmez şimdi istemez tabiki
yandın
Neden yancam ki? Ertesi gün hapı var geri çekilme var vs vs... Hem eşim prezervatif kullanırım diyor ama ben acemiliği atmak için hap kullanmak istiyorum
adetin 5. günü baslanır zaten canım bugün al basla aksam icmeye ayrıca korumaya baslar bir ay önceden içmene gerek yok zaten adetlisinMerhaba kızlar düğünüme 17 gün kaldı bugün adetimin 5. günü ben ilk aylarda doğum kontrol hapı ile korunmayı planlıyorum ama ne zaman başlamalıyım yada geç mi kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba kızlar düğünüme 17 gün kaldı bugün adetimin 5. günü ben ilk aylarda doğum kontrol hapı ile korunmayı planlıyorum ama ne zaman başlamalıyım yada geç mi kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.
ilk gün hiç kimse önermiyor prezervatifiEn iyisi prezervatiftir bence.
Niye ki? Biz oyle korunuyoruz, hic bisey olmadi iki senedirilk gün hiç kimse önermiyor prezervatifi
İlk ilişki sonuçta oda acemi bende acemiyim nasıl kullanalım :) Bir kaç hafta sonra kullanmak daha iyi olmaz mı :)Niye ki? Biz oyle korunuyoruz, hic bisey olmadi iki senedir
Eş neden korunmAk istemez ki? Hani korunmak istemez diyenlervar ya ondan sordum. Merak ettim bekarım da ileriye yönelik yatırım amaçlı öğreneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?