• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler için (ilk gün için) Korunma yöntemi önerin lütfen...

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
248
32
Merhaba kızlar düğünüme 17 gün kaldı bugün adetimin 5. günü ben ilk aylarda doğum kontrol hapı ile korunmayı planlıyorum ama ne zaman başlamalıyım yada geç mi kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Malesef geç kalmışın ,hapa adetin ilk günü başlanıyor,,bu ay başka şakilde korun takip eden adetinde başlarsın artık...

adetin kaçıncı günde başlanır hapa, onu bilmiyorum ama koruma sağlaması için 1 aydır içiyor olmalıydın. 17 gün kala başlasan da korumaz zaten, geç kalmışsın.

eşinde kendi korunmayı kabul etmez şimdi istemez tabiki
yandın :eek:

eşinde kendi korunmayı kabul etmez şimdi istemez tabiki
yandın :eek:

Neden yancam ki? Ertesi gün hapı var geri çekilme var vs vs... Hem eşim prezervatif kullanırım diyor ama ben acemiliği atmak için hap kullanmak istiyorum

Neden yancam ki? Ertesi gün hapı var geri çekilme var vs vs... Hem eşim prezervatif kullanırım diyor ama ben acemiliği atmak için hap kullanmak istiyorum

ertesi gün hapını kullanma sakın
o zor anlar için ben öyle biliyorum
hergün ertesi gün hapı atma
eşin condomu kabul ediyosa sıkıntı yok
geri çekilme felan cicim ayında olmaz be güzelim

Doğum kontrol hapına adetin herhangi bir günü başlanabilir diye biliyorum. Bugün bir eczaneye uğra sor geç olmadan derim.

Merhaba kızlar düğünüme 17 gün kaldı bugün adetimin 5. günü ben ilk aylarda doğum kontrol hapı ile korunmayı planlıyorum ama ne zaman başlamalıyım yada geç mi kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim.
adetin 5. günü baslanır zaten canım bugün al basla aksam icmeye ayrıca korumaya baslar bir ay önceden içmene gerek yok zaten adetlisin

Ben pko hastasıyım adetimin 5.günü kullanmaya başlıyorum normalde her ay bence sizin içinde uygun olabilir tabi ki bir eczaneye sormada yarar var vücudun alışması için bir kaç hafta önceden başlanmalı benim bildiğim :D

5. gününden önce başayabiliyorsun canım. yazz 24 var onun prospektüsünde yazıyor bir hafta sonra da korumaya başlıyormuş.. sen de 17 gün aksatmadan içersen korunma sağlar.. yeni nesil haplar böyle..

Eş neden korunmAk istemez ki? Hani korunmak istemez diyenlervar ya ondan sordum. Merak ettim bekarım da ileriye yönelik yatırım amaçlı öğreneyim:KK53:

Back