kızlar işallah 4 ay 16 gün sonra bende aranızda olucamm:jeyyar:
İnşallah cnm,Allah tamamına erdirsin.Ben birazdan işyerinden çıkıyorum canlar evden konuşuruz .öpt
merhaba arkadaşlarr
kurstan yeni geldim işlerim var bi girip çıkayım dedim
nasılız bugün?
çakırgözlüm canım hiç sorma böyle kabulleniyoruz bizde artık dün akşam tvde bi dizi izliyordum bi tane kayınvalde vardı bende boş bulundum nedir bu kaynanalar böyle dedim eşim bir bozuldu bana kızıyor bide ne yaptı sana kaynanan diye bilmese hadi neyse diycem ama ya sabır çektim ...
bktbb hoşgeldin şimdiden aramıza canım
İnşallah cnm,Allah tamamına erdirsin.Ben birazdan işyerinden çıkıyorum canlar evden konuşuruz .öpt
canım benimya hayırlısı olur inşallah ama önümüzde bir kaç ay daha var kısmetsebana jnazın önce olur gibi geliyor nedense sanırım fazla anaç olmasından böyle bi duyguya kapıldım...:)
aman zuzucum diğer arkadaşlarda uyarmış çok fazla samimi olmanı tavsiye etmiyorum açıkçası çünkü hep daha fazlasını bekliyorlar malesefya ne guzel demssn cnm sinirlar onemli
sozlum askerde bnm smdi 2-3 gunde bir telefon bekliyorlar bize onnun yoklugunu hissettrme kizim diyolar
arasam bi dert aramasam bi dert ben aramasam onlar ariyo niye aramiosun diyo zaten
off ne yapicam bilmiyorum/
bide ben cok griskenim her ise elimi sokarim aslinda yalnis yapiyorum ama nasil duzelticem blmiyorum/bana onersi olan varmi_
pamukşekercim çok sağol canım boy kısa olunca kilolarım dahada bir batıyo gözümegünaydın kızlar
jnazcım geçmiş olsun dikakt et kendine üşütme ruyada hayırlara gelsin inşallah :) kilonuda çok takma şekerim bak sendne daha kat kat kilo alnlar var burdaa
benimde 19 unda dolmuştu :asigim:hihoyyytBugün evliliğimin 4. ayı dolduhihoyyyt
ozicelcius çok sevindim tatlımya ne güzel Şenizmısraaacım yüksek lisansa başladım...işten ayrıldım fakat haftada 2 gün 6 ve 4 yaş grubuna drama dersine gidiyorum aynı okuluma....şimdilik dersler dışında evdeyim...herseyin hayırlısı olsun canım...benim hayatta sloganım "ya caresizsiniz,ya care SİZSİNİZ" DİR....sanırım sende bu yolda ilerliyorsun,umarım hersey gönlünce olur....
kaydirigubbakcemile3 jnazcığım akşam akşam çok güldüm ya.her an benim ağzımdanda böyle şeyler çıkabilir kaydirigubbakcemile3
bktbb bekliyoruz aramıza kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
pnr.cnr eline koluna sağlık canım,güzel bir yazı,yemek dedin de aklıma geldi kızlar şöyle güzel bir alman pastası yada sadrazam lokumu tarifi bilen varmı aranızda,paylaşırmısınız:Saruboceq:
kızlar ben 3 haftalık evliyim ve alışamadım evlilik olayına.bazen düşününce çok hoşuma gidiyor ama düzene de alışamadım.var mı aranızda bocalayan?
kızlar ben 3 haftalık evliyim ve alışamadım evlilik olayına.bazen düşününce çok hoşuma gidiyor ama düzene de alışamadım.var mı aranızda bocalayan?
kızlar işallah 4 ay 16 gün sonra bende aranızda olucamm:jeyyar:
hayırlısıyla inşallah canım.. çok çabuk geçer bu günler tadını çıkar inanki o günlerin tadı bi başkaydı. çeyizdi ev eşyasıydı diye sakın kendini strese sokma sadece anın değerini bil canım..
ciddimisin canım neresindesin sakaryanın ?jnaz hoşbulduk cnm bende sakaryadayım bu arada:)
aman tatlım sen sen ol sakın kaçırma ağzından :)kaydirigubbakcemile3 jnazcığım akşam akşam çok güldüm ya.her an benim ağzımdanda böyle şeyler çıkabilir kaydirigubbakcemile3
bktbb bekliyoruz aramıza kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
pnr.cnr eline koluna sağlık canım,güzel bir yazı,yemek dedin de aklıma geldi kızlar şöyle güzel bir alman pastası yada sadrazam lokumu tarifi bilen varmı aranızda,paylaşırmısınız:Saruboceq:
aminn asifırtınacım zaten bizde sabır ve idare etme gücü olduğuna şükretsinler -tatlicadiarzu-valla al bendende okadar.sanki bilmiyolar annelerinin naptıklarını.allah bizlere sabır ve akıl versinki idare edelim :))
canım benimyaa ama senin eşinde sabahtan yanındaydı yerimsenibenuff ya bu saatten sonra zaman nasıl geçeçek
sizin eşleriniz gelecek
yada siz eve gidip eşinizi göreceksiniz
aman kıskandım ne sizi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ayy kıyamam ben sana canımyaa :teselli:aynen ya bazen zor tutuyorum kendimi
candan erçetinin ben kimim şarkısını dinliyorum buğünlerde
çaresizim bugünlerde
kimsesizim bu yerlerde
degersizim bu ellerde
kitty cim sende hoşgeldin aramıza sen bizden tazesin şimdi benimde 4 ay oldu ilk zamanlar bocaladık hepimiz ama zamanla alışılıyor tatlım merak etme senkızlar ben 3 haftalık evliyim ve alışamadım evlilik olayına.bazen düşününce çok hoşuma gidiyor ama düzene de alışamadım.var mı aranızda bocalayan?
Ben geldim ama kimsecikler yok sanırsamHalbuki fırında kabak mücver yapmıştım süper olmuş,tarifini verecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?