Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

merhaba arkadaşlarr
kurstan yeni geldim işlerim var bi girip çıkayım dedim
nasılız bugün?
çakırgözlüm canım hiç sorma böyle kabulleniyoruz bizde artık dün akşam tvde bi dizi izliyordum bi tane kayınvalde vardı bende boş bulundum nedir bu kaynanalar böyle dedim eşim bir bozuldu bana kızıyor bide ne yaptı sana kaynanan diye bilmese hadi neyse diycem ama ya sabır çektim ...
bktbb hoşgeldin şimdiden aramıza canım

kaydirigubbakcemile3 jnazcığım akşam akşam çok güldüm ya.her an benim ağzımdanda böyle şeyler çıkabilir kaydirigubbakcemile3
bktbb bekliyoruz aramıza kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt
pnr.cnr eline koluna sağlık canım,güzel bir yazı,yemek dedin de aklıma geldi kızlar şöyle güzel bir alman pastası yada sadrazam lokumu tarifi bilen varmı aranızda,paylaşırmısınız:Saruboceq:

valla al bendende okadar.sanki bilmiyolar annelerinin naptıklarını.allah bizlere sabır ve akıl versinki idare edelim :))

bana jnazın önce olur gibi geliyor nedense sanırım fazla anaç olmasından böyle bi duyguya kapıldım...:)
canım benimya hayırlısı olur inşallah ama önümüzde bir kaç ay daha var kısmetse

aman zuzucum diğer arkadaşlarda uyarmış çok fazla samimi olmanı tavsiye etmiyorum açıkçası çünkü hep daha fazlasını bekliyorlar malesef

günaydın kızlar

jnazcım geçmiş olsun dikakt et kendine üşütme ruyada hayırlara gelsin inşallah :) kilonuda çok takma şekerim bak sendne daha kat kat kilo alnlar var burdaa

pamukşekercim çok sağol canım boy kısa olunca kilolarım dahada bir batıyo gözüme

hihoyyytBugün evliliğimin 4. ayı dolduhihoyyyt
benimde 19 unda dolmuştu :asigim:
ozicelcius çok sevindim tatlımya ne güzel Şeniz

uff ya bu saatten sonra zaman nasıl geçeçek
sizin eşleriniz gelecek
yada siz eve gidip eşinizi göreceksiniz

aman kıskandım ne sizi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

aynen ya bazen zor tutuyorum kendimi
candan erçetinin ben kimim şarkısını dinliyorum buğünlerde

çaresizim bugünlerde
kimsesizim bu yerlerde
degersizim bu ellerde

kızlar ben 3 haftalık evliyim ve alışamadım evlilik olayına.bazen düşününce çok hoşuma gidiyor ama düzene de alışamadım.var mı aranızda bocalayan?

kızlar ben 3 haftalık evliyim ve alışamadım evlilik olayına.bazen düşününce çok hoşuma gidiyor ama düzene de alışamadım.var mı aranızda bocalayan?

hayırlı uğurlu olsun canım
çok yenisin daha
alışamaman çok normal.

benimki 3 aya girecek bocalıyorum hala.
okumuşundur belki yazılanları
ilk 2 ay çok duygusal olmamız zorlanmamız normal miş
bu bir dönem yani geçeçek inş.

canım çok normal alışamaman ilk aylar öyle oluyor çok duygusal oluyorsun benim bu ayın sonunda 3 ayım dolucak gün geçtikçe daha çok benimsiyorum evliliği ama zaman lazım üstüne gitme ne kendinin nede eşinin.. rahat bırak herşeyi olumsuz düşünme. alışmak içinde çabalama bırak kendi kendine herşey otursun yerine. şimdi düşünüyorumda sanki yıllar oldu evleneli bi sürü şey yaşadım gibi :)

kızlar işallah 4 ay 16 gün sonra bende aranızda olucamm:jeyyar:

hayırlısıyla inşallah canım.. çok çabuk geçer bu günler tadını çıkar inanki o günlerin tadı bi başkaydı. çeyizdi ev eşyasıydı diye sakın kendini strese sokma sadece anın değerini bil canım..

evet ya düşündümde negüzel heyecanlardı
ceyiz ayarlamamalar eşya bakmalar
hele o düğün gününün heyecanı yokmu
her anın her dakikanın keyfini çıkarın derim

ne heyecandı ya kuaförde hiç zaman geçmemişti.
Allahım isteyen herkese yaşatsın.

Ben geldim ama kimsecikler yok sanırsam Halbuki fırında kabak mücver yapmıştım süper olmuş,tarifini verecektim

iyi akşamlar kızlarr egzersiz yaptım biraz yorulmuşum dinleneyim dedim:)

jnaz hoşbulduk cnm bende sakaryadayım bu arada:)
ciddimisin canım neresindesin sakaryanın ?
aman tatlım sen sen ol sakın kaçırma ağzından :)

valla al bendende okadar.sanki bilmiyolar annelerinin naptıklarını.allah bizlere sabır ve akıl versinki idare edelim :))
aminn asifırtınacım zaten bizde sabır ve idare etme gücü olduğuna şükretsinler -tatlicadiarzu-
uff ya bu saatten sonra zaman nasıl geçeçek
sizin eşleriniz gelecek
yada siz eve gidip eşinizi göreceksiniz

aman kıskandım ne sizi-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canım benimyaa ama senin eşinde sabahtan yanındaydı yerimseniben

aynen ya bazen zor tutuyorum kendimi
candan erçetinin ben kimim şarkısını dinliyorum buğünlerde

çaresizim bugünlerde
kimsesizim bu yerlerde
degersizim bu ellerde
ayy kıyamam ben sana canımyaa :teselli:

kitty cim sende hoşgeldin aramıza sen bizden tazesin şimdi benimde 4 ay oldu ilk zamanlar bocaladık hepimiz ama zamanla alışılıyor tatlım merak etme sen
Ben geldim ama kimsecikler yok sanırsam Halbuki fırında kabak mücver yapmıştım süper olmuş,tarifini verecektim

ben burdayım mısracım ellerine sağlık tahmin edebiliyorum güzle olduğunu. bende sık sık yaparım fırında kabak mücveri aynı börek gibi oluyor eşimde çok sever hatta kızlarada verdim diye hatırlıyorum

amin çakırgözlüm amiin.. isteyen herkes yaşasın.. bizde daha güzel anlar bulup tadını çıkaralım :)

mısraa cım geldim geldim hadi ver veer bekliyorum kabak sevmem ama deniycem mutlaka.. bugün patates pizzasını yaptım çokk hoşuma gitti eşim sıcakken yemedi ama onada ısıttım sonradan yedi oda beğendi.. güzeldi teşekkürler

ya ben dışarı çıkamadım bugün eşim izin vermedi bi anlayabilsem bırak geziyim dolaşıyım dimii ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…