Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydıınnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Burada çok fena yağmur yağıyor

günaydın hepinizeee..
ne güzel sohbetler etmişşsiniz kıskandım :)
Burda da hava kapalı kaswetli ve ben işteyim senağlama . .

günaydın kızlar....mısraaacım umarım iyisindir bitanem...ankara kapalı ve sevimsiz bugün insanın canı dısarı cıkmak istemiyo...hepinizi kocaman öptüm...

Tatlım ilgin için çok teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum,tek kişilik yarınlar için plan yapmakla meşgul beynim.Sen işten ayrıldın mı ,neden evdesin?

günaydın kızlar :sm_cool:
istanbulda yine yağmurlu ve çamurlu bi sabah
ama buna da şükür susuz kalmayalım da çamura razıyız artık
gece gece ne güzel sohbet etmişsiniz
herkesin mi eşi geç saatlere kadar çalışıyo ya allah kolaylık versin
benimki de 4 buçukta çıkıyo benden bi buçuk saat önce delikafadulden

mısraaacım yüksek lisansa başladım...işten ayrıldım fakat haftada 2 gün 6 ve 4 yaş grubuna drama dersine gidiyorum aynı okuluma....şimdilik dersler dışında evdeyim...herseyin hayırlısı olsun canım...benim hayatta sloganım "ya caresizsiniz,ya care SİZSİNİZ" DİR....sanırım sende bu yolda ilerliyorsun,umarım hersey gönlünce olur....

hihoyyytBugün evliliğimin 4. ayı dolduhihoyyyt
canım benimde evliliğimin 4.ayı bugün doldukaydirigubbakcemile2hihoyyyt
eşimi bugün kutladım kaydirigubbakcemile3,infantanın da 4.ayı dolmuştu.ama aramızda yok malesef :1no2:
ozicelcius hayırlı olsun canım,hoşgeldin bu arada ne zamandır yoktun

Canlar görüşmem var raporumu tamamladıktan sonra aranızdayım.

Ozicelciuscum tebrik ederim cnm,yüksek lisansı kazanmışsın.

Zuzu hoşgeldin cnm.

Cocita tebrik ederim tatlım,nice aylara doğru mutluluğunuz daim olsun inşallah.

cocita benim ilk 1 ayım cok zor gecti alışma problemi yaşadım...18 şubattada benim 4 ayım doldu artık alıştım....dirimcim okul,ev bu arada 2 günlük iş pek zaman bulamıyorum canım ya...cok yorgun oluyorum,yemekti,temizlikti ancak 1 de falan uyuyabiliyorum,gündüzleride bi koşuşturma,cok sık giremiyorum nete...rahatsızlıgın nasıl oldu umarım önemli bişeyin yoktur...

Ozicelcius sende yeni evliymişsin ne güzela.s
mısraaa cım teşekkür ederim iyi dileklerin için yerimseniben

günaydın kızlar

ozicelcius cum hoşgeldin hayırlı olsun yüksek lisansın
jnazcım geçmiş olsun dikakt et kendine üşütme ruyada hayırlara gelsin inşallah :) kilonuda çok takma şekerim bak sendne daha kat kat kilo alnlar var burdaa

mısraa cım seninkisi daha güzel oturacak az zaman tanı hayallerinde tek değil 3 kişilik olacak şekercim inşallah..

dirimcim ne güzel devirdiniz 4 ayı benimde 3 ayım dolmak üzere inş.

zuzu cocita mandilin sizede günaydın şekerler

ben sabah sabah buraya patates pizzasının tarifini almaya geldim yapıyım bari aklım kaldı . sonra dışarı çıkmak istiyorum ama hava kapalı otur otur evde sıkılıyorum geçen hafta 12 günden sonra dışarı çıkmıştım bu sefer bari uzatmayım yakında dışarı çıkınca havadan gözüm kaçmaşıcak nerdeyim ben filan olucam :)

kızlar bide varya pazartesi dışarı çıktığımda bebek mağazasına bakıyoduk yiğenlerime hediye alıyım yavaş yavaş hazırlayım diye orda kız bebiş hıkası gördüm o kadar hoşuma ittiki minnacık önce almadım ne bu şimdi diye. sonra işlerimizi hallettik aklımdan çıkmadı illa alıcam diye dönüp gittim aldım şimdi durmadan onu seviyorum çok cici oğluşum garipmi kalsın diyorum bugünde çıkıyımda ona bişeyler alıyım bari ortada bişey yok haa sadece heves ettim işte kötümü ettimki

kaydirigubbakcemile3 çok tatlısın PamuKSekeR yaa, doğru söylüyosun oğluşunun ne suçu var bitanede ona al

pamugum sende hoşgeldin...bende bebek konusunda kararsız kalmıstım,yüksek lisansa başlamayı tercih ettim ama okulda bi arkadas var hamile o kadar hosuma gittiki,bebegi erkekmiş,bana sey dedi düşünsene oglumla birlikte derslere giriyorum dedi...bende baya heveslendim neden olmasın soruları aklımı kurcalıyor bi kaç gündür...

ozicelcius cum hayırlısı inşallah hepimiz için... olur gider hem yüksek lisans hem o.. insan dediğin gibi hamile birini görünce içi kıpraşıyor düşününcede çok hoş geliyor ama elbette hayırlısı.. bakalım sonbahar gelinlerinden kimin daha önce bebişi olacak :)

cocita cım oyy oyy dimi amaaa gerçi babmız kolay kolay bişi beğenmiyo ben oğluşumada bi kazak beğenmiştim ao rengi sevmezmiş eşim.. ay ya düşünmesi bile çok hoşş :)

bende bebek kıyafetlerini görünce cok hevesleniyorum ama daha cok erken, neyse herseyin hayırlısı ne diyelimyerimseniben

neyse şekerlerim size doyum olmaz ama ben kalkıyım patates pizzamın tarifini aldım onu yapıyım yiyim sonra eşim izin verirse tek çıkmama çıkıyım dışarı (beraber gidelim diyoo hiç çaktırmadan sanki oda gezmek istiyomuş gibi ama ben anlıyorum tek gitmeyim diye ööle yapıyo )

hepinize koılay gelsin gününüz çok güzel geçsin yüzünüzden gülümseme eksik olmasın şekerlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…