Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Tatlım ben öyle ayrıntılı yemek,pasta hatta örgü...vs hiç hoşlanmam.Herşey pratik lezzetli vede güzel olacak.İstediğin bir tarif varsa vereyim.Benim sıkıntım ölçüsüz yaptığım için size tahmini miktarlar yazabilmem :))))))

şimdi okudum çakırgözlü cüm geçmiş olsun yine etrafı batırmakla ucuz atlatmışsın .. nedne oluyo bence ya altını çok açınca olur yada içine suyunu fazla koyunca yani tepeye kadar doldurunca.. ama altının açık olması ihtimali daha yüksek.. Allah beterinden korusun besmele çekersen korkmassan bidaha bişey olmaz inşallah tatlımcım..

mısraa cım zaten ana tarif olduktan sorna bizde ayarlarız ölçüyü. bende ölçmem hiç bişeyi .. çalışan birisi olduğun için haliyle pratik tarif çoktur sende sen aklına geldikçe favori atrfilerini ayz takipte olucam ben.

ne hikemtse artık hep farklı şeyler yapmak geliyo içimden bi yaptığımı bi daha yapmayım diyorum. aslında yemek sitelerinde geziyorum küçücük farklılıklarla çok güzel şeyler ortaya çıkarıyo insanlar. hem göze hitap hem damağa. kendimi geliştiricem kararlıyım yemek konusunda :teytey: gerçi geliştirmem gereken ingilizce ve php bekliyo sırada ama ne hikmetse onlar çekmiyo beni yemek yemek yemek var sıramda :teytey:

Hep söylerim ne yapmaya çalışırsan çalış önce gönüllü yola koyulacaksın ki ,içine sevgi girince başarılmayak hiçbir şey yoktur.Yemeklerde aslında hep birbirinin aynısı ,bir tutturdun mu tamamdır.Yapa yapa neler öğrenirsin neler.Boynuzda kulağı geçer şekil A çakırgözlü:)))))
Evlenmeden önce çok tedirgindi şimdi ne sofralar kuruyor bir bilsen.

Kızçakır avrupa yakasını biraz bırakta bize katılıver:)))))Kulaklarını çınlatıyorum gelirsin diye bak :)))))))

geldim geldimm
beni çagırmışınız

teşekürler pamuk şekercim
1 saat uğraştım ama yoruldumda.

bencede mısranın pratikliği süper
peynirli ekmek benimde eşiminde favorisi oldu
birde patatesli pizzayı deniyecem

yarın sabah eşim sıkma istedi
biraz erken kalkıp yapayım bari.

valla düdüklüm patlıyacaktı ama
çıkan sonuç süper oldu.
eşim çorbayı begendi.
bende pek şımardım açıkcası.
senin dediğin gibi sevgi sevgi koyunca süper oluyor
.

yürekten seslenincde duyup geliyolarmış mısraacım :) evet aynen istedikten sonra insanın yapamıycağı bişey yokmuş .. vel hasılı ben unuttum ya bugün bide krep yaptım çay demlenene kadar içine yağ sürdüm içinede peynir koyup dürüm yaptım oda pek güzel oldu ay yedikçe yemişim ben yaa

çakırgözlüm maşallah sıkmalar filan en güzeldie yemeyi abartmıyosun kilo almıyosunya işte o :)

evet duydum ve geldim
bak mısra krep tarifi arıyordum pamuktan alayım hemen.
nasıl yaptın krepi canım.

çok şükür çok kilo almadım
yediklerime dikkat ediyorum
ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum
akşamları pek birşey yememeye çalışıyorum canım.

kk yı turluyodum canım dalmışım yaa :)

hımss krep ben 2 yumurta kırdım azcık tuz koydum sonra 1 su bardağı kadar süt koydum birazda un azda sıvıyağ ölçülü yapmadım yani canım cıvık bi hamur oldu o zaman yumuşak oluyo krep 2 dk da yaptım krize girmiştim :) incecik döktüm teflon tavaya çok güzel pişti lezizdide.. ama tam ölçülü tarif değil sanırım işine yaramaz göz kararı olayı var bendede :)

olsun canım kafamda şekillendi
deniyeyim bakalım
yarın değilde başka bir gün mutlaka deniyecem
.

olsun canım kafamda şekillendi
deniyeyim bakalım
yarın değilde başka bir gün mutlaka deniyecem
.

dene bakalım canım zaten önemli olan ana malzemelri bilmek kendininde ölçüsü oldu nasıl olsa ona göre yaparsın güzel olur inşallah..

eşim hiç bakmıyo bana bari gidiyim yanına kk ile facebook u engelliycem diyor bazen :) neyse kalkıyım bari..

iyi geceler şekercim

iyi geceler canım
benimkinin gelmesinede az kaldı
bekliyorum bakalım dört gözle gelmesini.

Bak bakkkk kocişlerinide düşünürlermiş,ohh valla sefanız olsun,kıskanlarda çatlasın Mısraaa gibi :)

kızlarr ben geldimmm
ama çok yorgunumm dün uğrayamadım kurstan sonra eve girmem le çıkmam bir oldu akşam ney gösterisi ve sıra gecesi vardı oraya gittik
bugünde misafirlerim vardı komşular geldi onlar gitti biraz oturayım dedim bu seferde eşim geldi yanında çalışan elemanıda getirmiş onlara hizmet ediyorum kaç saattir ama yemek yediler çay içtiler kuruyemiş verdim sonrasında kahve istedi onuda yaptım üstüne mısırda patlattım bi yandan avrupa yakasını izliyolar bi yandan da yiyolar:) ama bi kere daha kaldırırsa beni isyan edeceğim :)
sizler nasılsınız bakimm ne güzel muhabbet etmişsiniz böyle
yaralım evini gördüm tatlım çok şirin bir yer ömür boyu mutluluk ve huzurla oturursunuz içinde inşallah rabbim ağız tadınızı bozmasın inşallahh sende çok güzelsin bu arada ve harika görünüyosun maşallahhh ...
kızlarya bu arada felaket sancım var sanırım ayaklarımı üşüttüm bugün tabi bu soğukta giyersem ince çorapları topuklu ev terliklerini olacağı bu yeni gelin olayını abarttım ben galiba

arkadaşlar ya bu arada az önce eşimin bir arkadaşı aradı hanımı beni rüyasında görmüş bize yemeğe geliyorlarmış ben yumurtamı ekliyomuşum yemeğe yumurtamı kırıyormuşum neyse netten bakmışlar bebek anlamına geliyormuş hayırdır diye aramışlar :)

hııı baksen jnazcım yoksa bebekmi geliyor
bende duymuştum yeni gelin yumurta kırmak falan
bebek diye yorumlanırmış.

varmı öyle bir ihtimal canım
kendinede dikkat et canım havalarda soğuk üşütme.

yok be güzelim geçen ay baya şüphelenmiştim ama olmadı
sadece bir rüya şimdilik yerimseniben bu kiloyla hamile kalsam yandım zaten

yok be güzelim geçen ay baya şüphelenmiştim ama olmadı
sadece bir rüya şimdilik yerimseniben bu kiloyla hamile kalsam yandım zaten

ahh canımm niye öyle diyorsun senin kilonda
birşey yok inan bana.
hiç belli olmaz canım inş. hayırlı zamanda olur.
siz istiyorsunuz galiba bebek.
hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…