mısraa cım zaten ana tarif olduktan sorna bizde ayarlarız ölçüyü. bende ölçmem hiç bişeyi .. çalışan birisi olduğun için haliyle pratik tarif çoktur sende sen aklına geldikçe favori atrfilerini ayz takipte olucam ben.
ne hikemtse artık hep farklı şeyler yapmak geliyo içimden bi yaptığımı bi daha yapmayım diyorum. aslında yemek sitelerinde geziyorum küçücük farklılıklarla çok güzel şeyler ortaya çıkarıyo insanlar. hem göze hitap hem damağa. kendimi geliştiricem kararlıyım yemek konusunda :teytey: gerçi geliştirmem gereken ingilizce ve php bekliyo sırada ama ne hikmetse onlar çekmiyo beni yemek yemek yemek var sıramda :teytey:
Hep söylerim ne yapmaya çalışırsan çalış önce gönüllü yola koyulacaksın ki ,içine sevgi girince başarılmayak hiçbir şey yoktur.Yemeklerde aslında hep birbirinin aynısı ,bir tutturdun mu tamamdır.Yapa yapa neler öğrenirsin neler.Boynuzda kulağı geçer şekil A çakırgözlü:)))))
Evlenmeden önce çok tedirgindi şimdi ne sofralar kuruyor bir bilsen.
Kızçakır avrupa yakasını biraz bırakta bize katılıver:)))))Kulaklarını çınlatıyorum gelirsin diye bak :)))))))
yürekten seslenincde duyup geliyolarmış mısraacım :) evet aynen istedikten sonra insanın yapamıycağı bişey yokmuş .. vel hasılı ben unuttum ya bugün bide krep yaptım çay demlenene kadar içine yağ sürdüm içinede peynir koyup dürüm yaptım oda pek güzel oldu ay yedikçe yemişim ben yaa
çakırgözlüm maşallah sıkmalar filan en güzeldie yemeyi abartmıyosun kilo almıyosunya işte o :)
kk yı turluyodum canım dalmışım yaa :)
hımss krep ben 2 yumurta kırdım azcık tuz koydum sonra 1 su bardağı kadar süt koydum birazda un azda sıvıyağ ölçülü yapmadım yani canım cıvık bi hamur oldu o zaman yumuşak oluyo krep 2 dk da yaptım krize girmiştim :) incecik döktüm teflon tavaya çok güzel pişti lezizdide.. ama tam ölçülü tarif değil sanırım işine yaramaz göz kararı olayı var bendede :)
olsun canım kafamda şekillendi
deniyeyim bakalım
yarın değilde başka bir gün mutlaka deniyecem.
dene bakalım canım zaten önemli olan ana malzemelri bilmek kendininde ölçüsü oldu nasıl olsa ona göre yaparsın güzel olur inşallah..
eşim hiç bakmıyo bana bari gidiyim yanına kk ile facebook u engelliycem diyor bazen :) neyse kalkıyım bari..
iyi geceler şekercim
arkadaşlar ya bu arada az önce eşimin bir arkadaşı aradı hanımı beni rüyasında görmüş bize yemeğe geliyorlarmış ben yumurtamı ekliyomuşum yemeğe yumurtamı kırıyormuşum neyse netten bakmışlar bebek anlamına geliyormuş hayırdır diye aramışlar :)
Bak bakkkk kocişlerinide düşünürlermiş,ohh valla sefanız olsun,kıskanlarda çatlasın Mısraaa gibi :)
hııı baksen jnazcım yoksa bebekmi geliyor
bende duymuştum yeni gelin yumurta kırmak falan
bebek diye yorumlanırmış.
varmı öyle bir ihtimal canım
kendinede dikkat et canım havalarda soğuk üşütme.
yok be güzelim geçen ay baya şüphelenmiştim ama olmadı
sadece bir rüya şimdilik yerimseniben bu kiloyla hamile kalsam yandım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?