Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

İyiyim canlar,sizler nasılsınız?

bizlerde iyiyiz canımcım
dün annem geldi bize bi kaç gün bizde kalcak o yüsden iyi hissediyorum kendimi hafta sonu da galiba kayınvalidemler gelecekmiş cuma ya felan onlarda kalırlar bi kaç gün o yüsdende eşim kendini iyi hissediyor:roflol:

bende kendimi ii hissediyorum eşimin nöbeti var bugün bende annemlerde kalcam inş

bende kendimi ii hissediyorum eşimin nöbeti var bugün bende annemlerde kalcam inş

inşallah canım o zaman senin annenlerde yakın sana kayınvalidenler de yakınmı?
eşin ne işle uğraşıyor?
ayy çok soru soruyorum ama tanımaya çalışıyorum sizi:1hug:

sorun deil canım sorabilirsin
kayınvalidemlerde yakın annemlerde yakın canım
eşimde radyoloji teknikeri ama o devlet hastanesinde çalışıo
senin eşin ne iş yapıo canım

sorun deil canım sorabilirsin
kayınvalidemlerde yakın annemlerde yakın canım
eşimde radyoloji teknikeri ama o devlet hastanesinde çalışıo
senin eşin ne iş yapıo canım

benim eşim xerox ta fotokopi teknisyeni canımcım
istanbulda çalışıyodu evlenince ankara bölge ye transfer oldu iyi de olduyerimseniben
benim kayınvalidemler izmittelerdi 1 ay kadar önce bursaya taşındılar işte 2 3 ayda bir geliyolar bizde ancak 2 3 ayda gidebiliyoruz aslında eşim c tesi pazar evde ben ona diyorum sen istersen arada git cumadan benim izin almam sorun diyorum ama olmaz ben sensiz gitmem diyo delikafadulden

evet canım eşler öle benimkide bensiz gitmio gittiğimizde deevimize gelmk istio artık başka yerde rahat edemio canım benim yaaa

Yarım saattir pc le cebelleşiyorum mause çalışmıyor.Baktım olmuyor,başka pc nin mause nu çaldım :)

hmm annenler olmasada ablan ordaymış hem bakarsın 1 sene dolduktan sonra sen hamiş olursun ordan sana transfer olup bebişine bakarlar v eee yine beraber olursunuzz

Yok cnm biz bebek düşünmüyoruz olsa bile anneme baktırmam çünkü çokkkk zorlanıyor.Kızımızın abisinide annem büyüttü 4 yıl boyunca memlekette baktı.Artık kaldıramıyor resmen bunalıma girdi şimdi,kadıncağıza öyle bir eziyet edemem anlayacağın.

Yok cnm biz bebek düşünmüyoruz olsa bile anneme baktırmam çünkü çokkkk zorlanıyor.Kızımızın abisinide annem büyüttü 4 yıl boyunca memlekette baktı.Artık kaldıramıyor resmen bunalıma girdi şimdi,kadıncağıza öyle bir eziyet edemem anlayacağın.

canım benim sağolsun annen zaten anaların hakkı ödenmez ki ama bazı annenlerinde kaderi bu işte torun büyütmek:ecrin_bebek:

selam hanımlar
ay bende yeni evliyim geleyim dedim ama
evlilik çizelgenize baktığımda çoktan eskidiğimi farkettim kaydirigubbakcemile3

tabi canım gelene nasıl gelme dersin
naptın dün elmalı pastayı becerebildinmi canımcokacimcoook
canım eşim haftaiçi yapma,yorulma dedi kaydirigubbakcemile3,haftasonu artık,canı istersekaydirigubbakcemile2

hmm dirimcim benimde cuma günü misafirim gelcek gündüz anne tarafı hatunlar gelcek ne yapcam bilmiorum kararlaştıralım bi ara hep beraber sen neler yapcan akşamA canım
dirimcim bana da yemekli gelenler daha basit görünüo ya nedense:)
bakalım canım ya neler yapcaz
canım dün tavuk haşladım,suyuyla tavuklu arpa şehriye çorbası yaptım.bugünde tavuk,patates,ve mantarları fırına verricem.ama şimdiye kadar mantarlı yapmamıştım,tadı nasıl olur bilmiyorum.pilav yaparım.akşama kadar düşünürüm artık başka ne yapabilirim acaba?dün birde puding yaptım,canım yemekli olunca çok bulaşık çıkıyor,makineye diz derken yoruluyorum.tencereleri hep elimde yıkarım ben,çok yer kapladığı için,en iyisi çay diyorum bende

Günaydınnnnnnnnn bol gülücüklü birgün dilerimkaydirigubbakcemile5
günaydın canım hoşgeldin

Dirimcim yetiştirebilecek misin iş çıkışı yemekleri,ner yapacaksın?
dün biraz hazırlık yaptım aslında,aman yetiştiği kadar bazen kendimi yemekteyiz programında gibi hissediyorum.

Back