Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydın kızlar,erkencisiniz bugün ya,inşallah güzel geçer gününüz
benim akşama yemekli misafirim var,ama hiç bişey yapmadım
akşam eve gidelim yaparız bakalım hihoyyyt

günaydın canımcım evet erken başladık bugün kk mesaimize:enbuyukkk:
sen nasılsın??
ay valla hayranım kısslar hepinize yani bu hafta içi misafir heleki yemekli misafir ağırlayanları tebrik ediyorum:içelim:

aslında tam bakınıyoruzda diyemem eşim hem istio hem istemio gibi sanki çalışmamaı çalışırsam özelde çalışcam için mesai saatleri çok olcak ama eşiminde tatil günü çok oluyo evde tek başına kalcak faln fıstık işte bilmiorum umarım radyasyonsuz bi iş bulurum canım ya

evet canım hakkınızda hayırlısı

angel cım sen mi ultrasound çektirecektin daha sonra geçmişte yazıo du öle bişi yanlış hatırlamıyosam

canım gelene gelme diyemiyorum,zor oluyor malesef
ama eşimin halasıgil geliyor,bişeyler yapcaz artık,sen nasılsın
canım en kısa zamanda merdane almayı düşünüyorum,belki işi ilerletir,mantı bile yaparım kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

angel cım sen mi ultrasound çektirecektin daha sonra geçmişte yazıo du öle bişi yanlış hatırlamıyosam

ultrason değilde rahim filmi canım usg deniliyo işte bilirsin sen ilaç veriyolarmış sonra geçişi izlenip tek tek çekiliyomuş felan:1shok:
varmı bu film hakkında bilgi canım

tabi canım gelene nasıl gelme dersin
naptın dün elmalı pastayı becerebildinmi canımcokacimcoook

evet bilgim var canım o yüzden srdum bu ultrasound deil bu hsg denilen tüpleri gösteren bi film yani sana ilaç varcekler ve filmlerini çekcekler tek tek doktor eşliğinde çekilio bu film canım ne var ne yok gösterir canım Rabbim kolaylık ve şifa versin canım

hmm dirimcim benimde cuma günü misafirim gelcek gündüz anne tarafı hatunlar gelcek ne yapcam bilmiorum kararlaştıralım bi ara hep beraber sen neler yapcan akşamA canım

evet biliyorum canım ultrason olmadığını da herkes o ilacın çok acı verdiğini söylüyor ondan korkuyorum biraz ama mecburum tabi o filmi çektirmeye aynen ne var e yok gösterecekmiş tüplerin durumunu ameliyat sonrası yapışıklık varmı felan diye mayıs başında çekilcek Allah ın izniyle bişey çıkmaz inş. :Saruboceq:

hmm dirimcim benimde cuma günü misafirim gelcek gündüz anne tarafı hatunlar gelcek ne yapcam bilmiorum kararlaştıralım bi ara hep beraber sen neler yapcan akşamA canım

ben en çok çaya gelen misafiri severimdelikafadulden
poğaça börek kek ne istersen çeşit çeşit hemde zevkle yaparım
ama yemeğe gelince orda biraz zorlanırım çünkü evleneli 1,5 yıl olmasına rağmen hala yemek işini pek rayına oturtamadım bi yaptığım çok güzel oluyor ertesi sefer aynı yemeği aynı şekilde yapıyorum bu sefer olmuyor o yüsden yemek işi riskli biraz
benim açımdan

angelcım korkma çok çok zor bişi deil rahat ol yaptırmak gerekiosa napalım yaptırcaksın tatlım takma daha varmış

dirimcim bana da yemekli gelenler daha basit görünüo ya nedense:)
bakalım canım ya neler yapcaz

ultrason değilde rahim filmi canım usg deniliyo işte bilirsin sen ilaç veriyolarmış sonra geçişi izlenip tek tek çekiliyomuş felan:1shok:
varmı bu film hakkında bilgi canım

Ben biliyorum bunu geçen yıl burada çalışan bir öğretmen arkadaşımız yaptırdı tüplerinden birinde çok küçük bir tıkanıklık çıktı.Ufak bir operasyonla hallettiler hemencik hamile kaldı.Şimdi bebişi dünyaya geldi,2 aylık :)))))

Yine Ankara da başka bir arkadaşımda bugünlerde yaptıracaktı noldu bilmiyorum.

Net olarak sorun varsa yada yoksa teşhis ediliyor bu yöntemle.

günaydın canım nasılsın?
evet bu kesin teşhis için çok önemli bi filmmiş inş bi sorun çıkmaz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…