Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ozaman başlığımızda değişir
yeni evlenenler yerine
yeni hamile kalanlar olur.

bende bekliyorum bebek için.
hakkımızda hayırlısı

evet canım hayırlısı
ya kısslar ben burda çok güzel vakit geçiriyorum hep aynı dili konuşuyoruz derdimizi de mutluluğumuzu da anlayabiliyoruz hepiniz gerçekten dostum oldunuz yani bi gün gelip tanışmak oturmak kalkmak isterim sizinle

ahhh ankaram ahhh.sen ankara'dasın angel ne güzel.ben de ankaralıyım ankaradan istanbula gelin geldim.ankara her aklıma geldiğinde içim cız eder.ben yaza ank olcam inş tatile belki o zaman görüşürüz.nese çıkıyım yoksa yemek yetişmiycek ii akşamlar tekrar:)

keşke öyle bir fırsatımız olsa.
bende çok seviyorum sizleri
zaman güzel geçiyor
olumsuz düşüncelerden kurtuluyor insan.

ay canım benim ya az kalsın bende ankaradan istanbula gelin gidecektim ama ben kocişi içgüveysi aldım ankarayadelikafadulden

kimsecikler yok gene
bir filim izleyeyim dedim
onuda kapattım yarıda.

bakalım belki tv deizleyecek birşey bulurum.

bohueeee
ben de evlenıorum bu yaza
ayy ne sıkıntılı ısler varmıs 5 senedır cıkıorum bole sıkıntı yasamadım sevgılımle. aılesı de cok ıyıydı
sımdı oyle basladık sıkıntılara.
bıse de degıl 4 ay kaldı..
mutsuzum
sankı hıc bıse yolunda gıtmıo.
kımseyı mutlu edemıorum.
herkes bıseler ıstıo ben de artık ne ıstedıımı bılmıorum herkeslere uyup onları tasdık edıorum.
agustos 1 olsa da gecse bıtse hersey sadece askımla ben kalsak:)

iyi geceler kızlarr
inanırmısınız kocişi uyuttum bi türlü uyku tutmadı beni aklımda sizin yarın başlamayı düşündüğünüz soğan suyu var ve tarifi bi türlü gelmedi aklıma bende bakayım dedim bi uyansa görse beni pc başında şok geçirir heralde:)
siz yaparsınız da yalnız bırakırmıyım hiç sizi:)
hemen bulayım geçmişten

bu arada letheriver cim canım yaşadıklarınız son derece normal hepimiz aynı badireleri atlattık neredeyse düğüne bir hafta kala vazgeçmiştim evlenmekten ama kısmet işte çok şükür öyle bir hata yapmamışım diyorum
inşallah hayırlısıyla atlatırsınız bugünleride

bi soğan suyuna bakayım dedim ama geçmişte bunlarıda görünce tutamadım yine kendimi :)
QUOTE=_angel;5876704]hepimiz bişiler bekliyoruz işte bebek için
inşallah hep beraber aynı zamanda hamile kalırız kısslarr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:[/QUOTE]
inşallah hakkımızda hayırlısı olur canımcım bazen öyle çok istiyorumki bazende daha çokkkkk var diye kendimi frenliyorum tatlım
hem bak ne iyi olur aynı dönemlerde kalmak pamukçumda bizden tecrübeli olur tabi :)

ozaman başlığımızda değişir
yeni evlenenler yerine
yeni hamile kalanlar olur.

bende bekliyorum bebek için.
hakkımızda hayırlısı
:içelim::roflol::roflol:
aynen tatlım bende çok zevk alıyorum sizinle konuşmaktan kafamı dağıtıyorum kimseyle paylaşmadığım özelimi sizinle paylaşıyorum ve inanılmaz keyif alıyorum bundan
tabi yeri geliyor üzüntülerimizi de paylaşıyoruz ve kederleniyoruz hep birlikte
inşallah oda kısmet olur bir gün ...

işte buu :)
bu arada kızlar soğan suyu kadın hastalıklarına da çok iyi geliyormuş hatta görümcem yaptı bir hafta boyunca ve regli dönemini çok rahat geçirdi ki normalde çok ağrısı oluyordu ...

günaydıınn bugün ben açtım topici umarım bugün herşey yolunda gider hepimiz ayrı ayrı güzel haberler alırız inş sağlığımız yerinde olur hiç ağrımız olmas inş istediğimiz şeylere bugün ulaşırız veya yaklaşırız tekrar herkese günYDIN hadi bismillah

hmm ben şimdilik çalışmıyorum ama yakında inş olur bende eşimi gönderdim oturdum pc başına hava nasıl orada

Günaydın kızlar,erkencisiniz bugün ya,inşallah güzel geçer gününüz
benim akşama yemekli misafirim var,ama hiç bişey yapmadım
akşam eve gidelim yaparız bakalım hihoyyyt

hmm ben şimdilik çalışmıyorum ama yakında inş olur bende eşimi gönderdim oturdum pc başına hava nasıl orada

hava orta halli canım ne sıcak ne soğuk ankara havası işte
sen nasılsın neler yapıyorsun
olur canım ya işte olur ama sen mesleğinden dolayı çalışmıyosun dimi hani bebek olursa diye nasılsa bulunur bi iş
nasıl orda imkanlar şimdi bakmıyosun herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…