ozaman başlığımızda değişir
yeni evlenenler yerine
yeni hamile kalanlar olur.
bende bekliyorum bebek için.
hakkımızda hayırlısı
çok teşekkürler cnm.yavaş yavaş çıkıyım ben de.eşim 8 gibi evde olur.başlayım yemek yapmaya.akşam eşimden fırsat bulursam girerim hepinize iyi akşamlar.kaydirigubbakcemile3
evet canım hayırlısı
ya kısslar ben burda çok güzel vakit geçiriyorum hep aynı dili konuşuyoruz derdimizi de mutluluğumuzu da anlayabiliyoruz hepiniz gerçekten dostum oldunuz yani bi gün gelip tanışmak oturmak kalkmak isterim sizinle
ahhh ankaram ahhh.sen ankara'dasın angel ne güzel.ben de ankaralıyım ankaradan istanbula gelin geldim.ankara her aklıma geldiğinde içim cız eder.ben yaza ank olcam inş tatile belki o zaman görüşürüz.nese çıkıyım yoksa yemek yetişmiycek ii akşamlar tekrar:)
ay canım benim ya az kalsın bende ankaradan istanbula gelin gidecektim ama ben kocişi içgüveysi aldım ankarayadelikafadulden
:içelim::roflol::roflol:ozaman başlığımızda değişir
yeni evlenenler yerine
yeni hamile kalanlar olur.
bende bekliyorum bebek için.
hakkımızda hayırlısı
aynen tatlım bende çok zevk alıyorum sizinle konuşmaktan kafamı dağıtıyorum kimseyle paylaşmadığım özelimi sizinle paylaşıyorum ve inanılmaz keyif alıyorum bundanevet canım hayırlısı
ya kısslar ben burda çok güzel vakit geçiriyorum hep aynı dili konuşuyoruz derdimizi de mutluluğumuzu da anlayabiliyoruz hepiniz gerçekten dostum oldunuz yani bi gün gelip tanışmak oturmak kalkmak isterim sizinle
Angel cım soğan suyunu 15 gün kullandım 5,5 kg verdim :))))
Bir soğanı 4 e bölüyorsun 2-3 su bardağı su ekleyip ağzı kapalı bir şekilde 15 dk kaynatıyorsun.Sonucunda 1 bardak soğan suyu kalıyor.Bunu sıcak olarak ve limon sıkarak sabah ve akşam öğünlerinden yarım saat kadar önce içiyorsun.Her öğünde taze olarak yapacaksın yani akşam içeceğin suyu sabahtan kaynatmayacaksın.
Ben ara vermiştim tekrar başlayacağım.
ben iç güveysi alamadım.istedim ama olmadı:1no2:işi istanbuldaydı.yapcak bişi yoktu yani
hmm ben şimdilik çalışmıyorum ama yakında inş olur bende eşimi gönderdim oturdum pc başına hava nasıl orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?