haha doğru ya kaydirigubbakcemile3
angel,yaralım gitmiyorum ama hapıma devam ediyorum.ilk aldığım diana yarım kalmıştı ara verdim.şimdi onu bitirdim.ikinciyi aldım ama toplamda 21 gün aralıksız kullanıp bırakmam gerekecek,ama 21 gün ne zaman doluyor bilmiyorum :uhm:
şu ilacım bitsin ultrasona gireceğim,adetin 2.günü mü gidiyorduk ya hatırlamıyorum
kızlar elmalı pasta yapıcam ama tarifte alabildiği kadar un diyor,ne kadar un atılıyor bilen varmı?hiç elmalı pasta yapmadım:1no2:
kaydirigubbakcemile2,hiç sorma canım ya,hayır bide ultrasona normalde giremiyorsun,sıkışık istiyorlar,olmamış,biraz daha dolaş gel diyorlaryani onu doktor ne zaman gel dediyse o zaman gidiyosun canım
ben normal zamandada gitmiştim adetin 3.günüde
off ne zor ne eziyetli günlerdi yaa Allah ım bi daha göstermesin:Saruboceq:
sende bi dr ara canım ihmal etme ona göre git bakalım
benimde mayıs başında usg filmim var bakalım ne çıkıcak o da baya bi eziyetliymişmirmirmirmirmirmirmirmir
bişi merak ediyorum kızlar sizin eşinizin yemeklerle pasta börek tarzı şeylerle arası nasıl.üf ya benim ki diyelim ki pasta mı yaptım en fazla bi dilim.yada muhallebi puding tarzı bişi mi yaptım bi tabak zorla.öle yani
mrb kızlar ben geldim
kimler var bakalım burda
bende gezmeden geldim
):
ama bir yagmur bir yagmur anlatamam size
kız beni çıldırmaya mı çalışıyosun kaydirigubbakcemile3kulak memesi kıvamından hiç anlamam.kek gibi olcak sanırım unu aman ne bilim üf,şekerim kurabiye hamuru demişsinde ben hiç kurabiyede yapmadım,boyuna kek yapıyorum,yaş pasta yapıyorum.poğaça da yapmadımkulak memesi yumuşaklığında olacak kaydirigubbakcemile3
ya çok sert yapma poğaca gibi oluyor sonra kurabiye hamuru gibi işte canımcım
mrb kızlar ben geldim
kimler var bakalım burda
bende gezmeden geldim
):
ama bir yagmur bir yagmur anlatamam size
hoşgeldin canım
ay yağmurlu havada yürümeye bayılırım ya miss gibi kokar heryer
kaydirigubbakcemile2,hiç sorma canım ya,hayır bide ultrasona normalde giremiyorsun,sıkışık istiyorlar,olmamış,biraz daha dolaş gel diyorlar
kız beni çıldırmaya mı çalışıyosun kaydirigubbakcemile3kulak memesi kıvamından hiç anlamam.kek gibi olcak sanırım unu aman ne bilim üf,şekerim kurabiye hamuru demişsinde ben hiç kurabiyede yapmadım,boyuna kek yapıyorum,yaş pasta yapıyorum.poğaça da yapmadım
çakırım hoşgeldin,burada yağışlı,naptın günün nasıl geçti
kız beni çıldırmaya mı çalışıyosun kaydirigubbakcemile3kulak memesi kıvamından hiç anlamam.kek gibi olcak sanırım unu aman ne bilim üf,şekerim kurabiye hamuru demişsinde ben hiç kurabiyede yapmadım,boyuna kek yapıyorum,yaş pasta yapıyorum.poğaça da yapmadım
çakırım hoşgeldin,burada yağışlı,naptın günün nasıl geçti
kızlar buldum sonunda ya,şunların güzelliğine bakarmısınız
Elmalı Kurabiye | Mutfak Sırları | Pratik Yemek Tarifleri ve Püf Noktaları
canım benim işler karışık,yüzüncü yıla gidiyorum şimdilik,ama artık gitmeyeceğim,bizim kurumun doktoruna gidicem,zaten ultrasonda belli oluyor şeker.varsa bütün doktorların yazacağı ilaç belli,kist çoksa bişey diyemem amacanım ne yalan söyleyim artık ultrason beni hiç etkilemiyor sıkışık falan da ol demiyolar benimkiler aksine tuvaletin varsa yapgel diyolar genelde hamilelere çok sıkışık ol diyolar diye biliyorum çünkü hastaneden hamile ultrasonlarındakiler ellerinde şişelerle giriyolardı
ama bu film baya zormuş bi ilaç veriyomuş sıvı onun tüm kanallardan geçişine bakıp tek tek film çekiliyomuş tüpler tıkalımı yapışıklık varmı diye falan
öyle yani canım
sen hangi hastaneye gidiyorsun kuşumm
canım benim işler karışık,yüzüncü yıla gidiyorum şimdilik,ama artık gitmeyeceğim,bizim kurumun doktoruna gidicem,zaten ultrasonda belli oluyor şeker.varsa bütün doktorların yazacağı ilaç belli,kist çoksa bişey diyemem amasenağlama
şekercim beni bardak patlar,başka türlü ıııh:jeyyar:yavrucum yumuşak hamur olcak işte çok sert olmasın ama yappışıkta olmasın ne bilem ya
off mısraaam olaydı anlatırdı sana dilince hehehehehhh
çakırcım eve kapanmamakla iyi ediyorsun,gez ne güzel canım,arada bir de dediğin gibi dinlenirsin,bi yaramazlık yok sanırım,iyisin,bak kısırı çok severim ben cokacimcoookgünüm güzel geçti canım
bir akrabaya oturmaya gittik.
değişiklik oldu benim için
haftayada bana gelecekler
biraz onu heyecanını yaşıyorum
nasıl yaparım bilmiyorum
biraz kalabalık olacak
inş. atlatabilirim
kısır ve tatlı ikram edecegim.tabi çay kahve falan da var.
inş. güzel geçer
ama bu haftada başka bir yere gitmeyecegim
geçen haftada yoğundum
inan pek dinlenemedim.
havalarında etkisi var galiba.
ayy işte bende böyle yaparım süpepr olur cokacimcoook
şekercim beni bardak patlar,başka türlü ıııh:jeyyar:
çakırcım eve kapanmamakla iyi ediyorsun,gez ne güzel canım,arada bir de dediğin gibi dinlenirsin,bi yaramazlık yok sanırım,iyisin,bak kısırı çok severim ben cokacimcoook
kız merdaneyle açmayı biliyormusun açmayı bırak merdanem yok benim,yaparsam poğaça gibi kapatıcam sanırım :bbo:
ben etliğe gidiyorum ameliyatı da orda oldum şimdi filmede oraya gitcem
ama keçiören sanatoryum hast bi tanıdık var etlikten çıkıp ona gidiyorum ki garantiye alıyım diye canımcım
şimdi geçen gittiğimde dr dedi tertemizsin hiçbişey yok dedi çok sevindim bütün kistlerden kurtulmuşum inş yenilemezde canım:Saruboceq:
filmde işte ultrasondan farklı bişey dediğim şeylerin sonucu çıkacak
dirim cim angelcim ikinizede geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?