soğan suyunu da kullandım merak etmeyin:)15 günde 1 kg vermiştim galiba.denemediğim yol kalmadı.işin en kötü yanı ne biliyomusnuz.ben eşimden kiloluyummmağlıycam şimdi var mı aranuzda eşinden kilolu olan.yoksa tek benmiyimmmmm
baktım kilolardan bahsediliyo atlayım dedimhemen:)siz dua edin 60 küsürlerle uğraşıyosunuz.ben 70 küsürlerle uğraşıyorum.hiç yapmadığım bi şeyi yaptım bugüne kadar hiç diet hapı bilmem neyi almamıştım.şu meşhur elma krom var ya onu aldım.20 gün oldu kullanmaya başlayalı 2 kg vermişim.7 ay önce ki aklım olsa yani ilk evlendiğimde evime alacağım ilk şey bi baskül olurdu.nası şiştiğimin farkın da olurum die.
Hey Angel, gordun mu bak birsam kullanmis o dedigin seyi sor bakalim ise yariyormu ?
Dirim, sen hala niye gitmedin doktora ????? :mymeka:
Bunun ne kadar onemli oldugunu bilmiyormusun ? bak kizarim haaaa
Angelim...hadi bismillah bebem...basliyoruz bakalim ne olacak
Sabha aksam, yemekten yarim saat once, bir sogani suyun içinde kaynatiyoruz, sonra limonla karistirip içiyoruz, dogru dimi ?
Evet cnm tencerenin ağzı kapalı olacak
yani eşim bir erkeği baz alırsak zayıf."eşinden kilolu olmak" demişsin bu çok mu korkunç nolur söleee
Ben şöyle anlamıştım ilk okuduğumda eşine güzel yemekler yapıyorsun o yüzdende kilo alıyorsun :))))))))
Ben de başlıyorum hatta bu akşamdan itibaren:)))
Hadi bakalım tam yol ileri!
Ben ilaç falan kullanarak zayıflamak istemiyorum.
Zayıflayalım derken organlarımız iflas etmesin.
Elma krom un içindekilere baktım,onun sırrı elma sirkesinde.Zaten elma sirkesi metabolizmayı çalıştırıyor.Soğan suyunu bıraktığım için kilo almayayım diye önlem olarak elma sirkeli ballı su içtim yaklaşık 2 haftadır.Her ne kadar son 4 gündür boşlasamda :))))))
haha doğru ya kaydirigubbakcemile3Çiğ yersen kokarsın zaten dirimcim,hiç tavsiye etmem
neden gitmiyorsun canım benim ihmal etme lütfen çok önemli yafisfisfis
angel,yaralım gitmiyorum ama hapıma devam ediyorum.ilk aldığım diana yarım kalmıştı ara verdim.şimdi onu bitirdim.ikinciyi aldım ama toplamda 21 gün aralıksız kullanıp bırakmam gerekecek,ama 21 gün ne zaman doluyor bilmiyorum :uhm:Hey Angel, gordun mu bak birsam kullanmis o dedigin seyi sor bakalim ise yariyormu ?
Dirim, sen hala niye gitmedin doktora ????? :mymeka:
Bunun ne kadar onemli oldugunu bilmiyormusun ? bak kizarim haaaa
Angelim...hadi bismillah bebem...basliyoruz bakalim ne olacak
Sabha aksam, yemekten yarim saat once, bir sogani suyun içinde kaynatiyoruz, sonra limonla karistirip içiyoruz, dogru dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?