Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Eşinden kilolu olmak?????????

Eşin yüzünden mi?

merhaba cnm
biraz bahsetsene şu elma kromdan bizde bir iki sayfa önce onu konuşmuştuk
bi yan etkisi zararı varmı
nasıl kullanıyor günde kaç tane içiyorsun
2 kg nasıl verdin yani iştahmı kesiyor
benim en büyük korkum ilerde çocuk yapmaya engel bi durum falan olurmu?

şimdiden teşekkürlera.s.

evet hadi canım beraber başlayıp destek olalım ben mısraya inanıyorum o vermişse 5 kg bizde veririz 3 versek te yeter 15 günde dimi kuşum kaydirigubbakcemile2

yani eşim bir erkeği baz alırsak zayıf."eşinden kilolu olmak" demişsin bu çok mu korkunç nolur söleee

Ben de başlıyorum hatta bu akşamdan itibaren:)))
Hadi bakalım tam yol ileri!
Ben ilaç falan kullanarak zayıflamak istemiyorum.
Zayıflayalım derken organlarımız iflas etmesin.
Elma krom un içindekilere baktım,onun sırrı elma sirkesinde.Zaten elma sirkesi metabolizmayı çalıştırıyor.Soğan suyunu bıraktığım için kilo almayayım diye önlem olarak elma sirkeli ballı su içtim yaklaşık 2 haftadır.Her ne kadar son 4 gündür boşlasamda :))))))

elma-kromu aldığım da içinden çıkan kağıtta ilaç değil gıda takviyesidir yazıyodu.seda sayan rahatlıkla önerebildiğine göre dedim sağlığı tehdit edici bişi olmasa gerek.sonuç ta milyonların önünde kadın her gün.şahsını sevip sevmemekle alaksı yok bu konun.ilacı 20 gündür içiyorum ilk ve en belirgin etkisi önceden 2 bardak su içerken şimdi 2 litreye yakın içiyo olmam ve öğün dışı atıştırma duygusunu alması ve tokluk hissi vermesi.tokluk hissi vermesinin sebebi de kanda ki şeker seviyesini düzenlemesiymiş.başka sorunuz varsa yanıtlayım

Elma Krom ıçindekiler
Ürün ıçeriği: Elma şırası sirkesi ekstraktı ( 7&#37 , krom pikolinat (%12), soya lesitin, vitamin B3, vitamin B5, çinko, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B11, vitamin B12, yardımcı madde (ayçiçeği yağı), boyar madde, emulsifiye (gliserin), su, koyulaştırıcı (balmumu), balık jelatini.

Ben şöyle anlamıştım ilk okuduğumda eşine güzel yemekler yapıyorsun o yüzdende kilo alıyorsun :))))))))

yemeklerim güzeldir cnm.en azından eşim öle diyo:roflol:ama eşimin yapısından mı nedir bilmem adam zayıf. yani şu kadar söleyim sizler kadar felan yanisırnaşık şey

Son düzenleyen: Moderatör:

şimdilik hapı kullanmayı düşünmüyorum bide dediğim gibi en büyük korkum çocuk ta falan bi etkisi olurmu? hani zaten kistten dolayı aklım çıkıyor biliyosun bi de bunula uğraşmayım.
şimdi soğan suyundayız hep beraber bakalım neler olcak kaydirigubbakcemile2

görüşürüz canım akşama da inş.
öpüyorum seni
sağol bilgilerin ve desteklerin içina.s.

Çiğ yersen kokarsın zaten dirimcim,hiç tavsiye etmem
haha doğru ya kaydirigubbakcemile3

neden gitmiyorsun canım benim ihmal etme lütfen çok önemli yafisfisfis
angel,yaralım gitmiyorum ama hapıma devam ediyorum.ilk aldığım diana yarım kalmıştı ara verdim.şimdi onu bitirdim.ikinciyi aldım ama toplamda 21 gün aralıksız kullanıp bırakmam gerekecek,ama 21 gün ne zaman doluyor bilmiyorum :uhm:
şu ilacım bitsin ultrasona gireceğim,adetin 2.günü mü gidiyorduk ya hatırlamıyorum

mısracım hadi iyi akşamlar,görüşürüz şeker
kızlar acıktım ya,et çıkardım akşama et sote gibi birşey yapıcam akşama,yanına da arpa şehriye çorbası yeter ay

kızlar elmalı pasta yapıcam ama tarifte alabildiği kadar un diyor,ne kadar un atılıyor bilen varmı?hiç elmalı pasta yapmadım:1no2:

doğum kontrol hapı kullandım evlenmeden 1 ay önce başladım 3 ay da evlendikten sonra kullandım bıraktım sonra.kilolarımın bi sebeide o.sende kilo yaptımı hap.ama sanırım sen başka bişi için kullanıyosun.

bişi merak ediyorum kızlar sizin eşinizin yemeklerle pasta börek tarzı şeylerle arası nasıl.üf ya benim ki diyelim ki pasta mı yaptım en fazla bi dilim.yada muhallebi puding tarzı bişi mi yaptım bi tabak zorla.öle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…