Angel cım soğan suyunu 15 gün kullandım 5,5 kg verdim :))))
Bir soğanı 4 e bölüyorsun 2-3 su bardağı su ekleyip ağzı kapalı bir şekilde 15 dk kaynatıyorsun.Sonucunda 1 bardak soğan suyu kalıyor.Bunu sıcak olarak ve limon sıkarak sabah ve akşam öğünlerinden yarım saat kadar önce içiyorsun.Her öğünde taze olarak yapacaksın yani akşam içeceğin suyu sabahtan kaynatmayacaksın.
Ben ara vermiştim tekrar başlayacağım.
Angel cım soğan suyunu 15 gün kullandım 5,5 kg verdim :))))
Bir soğanı 4 e bölüyorsun 2-3 su bardağı su ekleyip ağzı kapalı bir şekilde 15 dk kaynatıyorsun.Sonucunda 1 bardak soğan suyu kalıyor.Bunu sıcak olarak ve limon sıkarak sabah ve akşam öğünlerinden yarım saat kadar önce içiyorsun.Her öğünde taze olarak yapacaksın yani akşam içeceğin suyu sabahtan kaynatmayacaksın.
Ben ara vermiştim tekrar başlayacağım.
YARALIM NE DEDİN CNM ANLAMADIM
Angel cım bildiğin yemeklik soğan olacak,kırmızı soğan olmayacak cnm.Koku konusuna gelince eşime sordum hiçbişey yok devam et dedi,tabi ben yine tedbiri elden bırakmayarak arada karanfil çiğnedim.
Ne tesadüf bende 63 kg la başlaıştım.58 e düşmüştüm :))))
Verirsin merak etme tatlım,ben şu anda kaç kiloyum bilmiyorum ama hedefim 53 kg :))))
Bence basliyorum su sogan suyunu içmeye
gunde kaç defa içilecekti bu ??
allahim yardim et, hedefim 58kg...yardim et allahim yaaa
süpesiniz ya hamurları yedikten sonra bende içebilirim,tadı nasıl ki :uhm:
mısracım çiğ çiğ azcık yesek aynı etkiyi yaratmaz dimi,üf şu kistlerim için daha doktora gitmedim ya :1no2:,büyüdü mü küçüldümü?inşallah geçer ya,bide onla uğraşmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?