Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Angel cım soğan suyunu 15 gün kullandım 5,5 kg verdim :))))
Bir soğanı 4 e bölüyorsun 2-3 su bardağı su ekleyip ağzı kapalı bir şekilde 15 dk kaynatıyorsun.Sonucunda 1 bardak soğan suyu kalıyor.Bunu sıcak olarak ve limon sıkarak sabah ve akşam öğünlerinden yarım saat kadar önce içiyorsun.Her öğünde taze olarak yapacaksın yani akşam içeceğin suyu sabahtan kaynatmayacaksın.

Ben ara vermiştim tekrar başlayacağım.

canım bu 5,5 kiloyu sadcee soğan suyu ile mi verdin 2 haftada bi anda nasıl gitti kilolar başka yaptığın ek olarak neler var CADIARZU

Yediklerimede dikkat ettim tabi ki.Hiç birşey tek başına mucize değil canlarım.
Özellikle pirinç pilavını hayatımdan çıkardım.
Eşime sürekli pasta börek yaptığım halde ucundan almakla yetindim.
Normaldede sebze ağırlıklı beslenirim ve yaşam prensibi olarak asla kızartılmış bir ürün vede asitli bir içecek içmem.Ekmek olarak Unu nun light ekmeğini yedim.Gün içinde yeşil çayımı içtim.
Öğün aralarında acıktığımdada keçiboynuzu yedim

Angel cım soğan suyunu 15 gün kullandım 5,5 kg verdim :))))
Bir soğanı 4 e bölüyorsun 2-3 su bardağı su ekleyip ağzı kapalı bir şekilde 15 dk kaynatıyorsun.Sonucunda 1 bardak soğan suyu kalıyor.Bunu sıcak olarak ve limon sıkarak sabah ve akşam öğünlerinden yarım saat kadar önce içiyorsun.Her öğünde taze olarak yapacaksın yani akşam içeceğin suyu sabahtan kaynatmayacaksın.

Ben ara vermiştim tekrar başlayacağım.

aaa süper ya 15 günde 5,5 he sonra aldınmı hızla peki
ben o zaman bugünden başlayım
peki biraz absürt olabilir ama samimiyetine güvenerekten soruyorum ağzını kokutuyormu
soğanın türü farediyormu hani kırmızı beyaz falan
teşekkür ederim canım şimdiden yardımın için:1hug:

YARALIM NE DEDİN CNM ANLAMADIM :(

Angel cım bildiğin yemeklik soğan olacak,kırmızı soğan olmayacak cnm.Koku konusuna gelince eşime sordum hiçbişey yok devam et dedi,tabi ben yine tedbiri elden bırakmayarak arada karanfil çiğnedim.

YARALIM NE DEDİN CNM ANLAMADIM :(

Angel cım bildiğin yemeklik soğan olacak,kırmızı soğan olmayacak cnm.Koku konusuna gelince eşime sordum hiçbişey yok devam et dedi,tabi ben yine tedbiri elden bırakmayarak arada karanfil çiğnedim.

tamam canım ayrıca geçen tv de soğan suyunun kistlere de çok iyi geldiğini duymuştum vücuttaki ödemi de atıyormuş sağol canım bugün akşam itibariyle başlıyorum
seni gün be gün haberdar ederim kg verişlerimden şu an 63 kg. :bbo:senağlama

Bence basliyorum su sogan suyunu içmeye
gunde kaç defa içilecekti bu ??

allahim yardim et, hedefim 58kg...yardim et allahim yaaa

Bence basliyorum su sogan suyunu içmeye
gunde kaç defa içilecekti bu ??

allahim yardim et, hedefim 58kg...yardim et allahim yaaa

yaralım bende başlıyorum bugün itibariyle hedef 58. günde 2 defaymış sabah akşam yemeklerden yarım saat önce bi sayfa önce yazmıştı mısraa açıklamalı bak istersen tatlım bakalım ikimizede faydası olacakmı hihoyyyt

Canlarım ben sabah ve akşam içiyordum.
Sabah evde uyanır uyanmaz soğanı ocağa koyuyordum,giyinme sürecim bitinceye dek hazır oluyordu.Şayet vaktim varsa evde içiyordum yoksada bir kavanoza koyup işyerine getiriyordum.ıçtikten sonra yarım saat birşey yememeniz şart unutmayın şekerlerim.

süpesiniz ya hamurları yedikten sonra bende içebilirim,tadı nasıl ki :uhm:
mısracım çiğ çiğ azcık yesek aynı etkiyi yaratmaz dimi,üf şu kistlerim için daha doktora gitmedim ya :1no2:,büyüdü mü küçüldümü?inşallah geçer ya,bide onla uğraşmak istemem

süpesiniz ya hamurları yedikten sonra bende içebilirim,tadı nasıl ki :uhm:
mısracım çiğ çiğ azcık yesek aynı etkiyi yaratmaz dimi,üf şu kistlerim için daha doktora gitmedim ya :1no2:,büyüdü mü küçüldümü?inşallah geçer ya,bide onla uğraşmak istemem

neden gitmiyorsun canım benim ihmal etme lütfen çok önemli yafisfisfis

baktım kilolardan bahsediliyo atlayım dedimhemen:)siz dua edin 60 küsürlerle uğraşıyosunuz.ben 70 küsürlerle uğraşıyorum.hiç yapmadığım bi şeyi yaptım bugüne kadar hiç diet hapı bilmem neyi almamıştım.şu meşhur elma krom var ya onu aldım.20 gün oldu kullanmaya başlayalı 2 kg vermişim.7 ay önce ki aklım olsa yani ilk evlendiğimde evime alacağım ilk şey bi baskül olurdu.nası şiştiğimin farkın da olurum die.

Hey Angel, gordun mu bak birsam kullanmis o dedigin seyi sor bakalim ise yariyormu ?

Dirim, sen hala niye gitmedin doktora ????? :mymeka:
Bunun ne kadar onemli oldugunu bilmiyormusun ? bak kizarim haaaa

Angelim...hadi bismillah bebem...basliyoruz bakalim ne olacak

Sabha aksam, yemekten yarim saat once, bir sogani suyun içinde kaynatiyoruz, sonra limonla karistirip içiyoruz, dogru dimi ?

soğan suyunu da kullandım merak etmeyin:)15 günde 1 kg vermiştim galiba.denemediğim yol kalmadı.işin en kötü yanı ne biliyomusnuz.ben eşimden kiloluyummm:(ağlıycam şimdi:(var mı aranuzda eşinden kilolu olan.yoksa tek benmiyimmmmm

Back