Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Angelcım elinizde satacak araba kalmayınca oturuyorsunuz öylece sanırım?????

ya canım o kadar acayip ki c tesi bi müşteri geldi araba yok deyince bağırdı çağırdı ne biçim plaza burası ne demek elimde yok demek falan diye biraz da dengesiz di ortalığı birbirine kattı:1no2:
ama yine de gelen giden bitmiyor telefonlar hiç susmuyor bi ailden 5 kişi geliyor en az arabaların başında ikişer aile biri bi kapıdan öbürü diğer kapıdan giriyor bu arabaya kaç kişi sığar diyo geçen müşterinin teki adam da dedi ki hadi binin 4 kişi bindi arkaya kapatmaya çalışıyolar kapıyı Allahım ya binek araba işte kaç kişi sığacak gülermisin ağlarmısın:uhm:
öyle yani ama sigortada iş hep yoğun genel olarak ben genelde yenileme müşterisiyle ilgileniyorum hani geçen seneden poliçesi olanlara fiyat çıkarıp arıyorum poliçenizin günü bitiyor yenileyelimmi diye ve müşterilere teklif veriyorum yeni araba alacak olanlara iki kişi çalışıyoruz zaten yetişiyoruz yani
ay ne çok yazmışımdelikafadulden

iyi diyelim iyi olalım canım :)

sen nasılsın güzel bi haftasonu geçirmiş gibisin annenlerle pazar kahvaltısı yapman bile harika şekercim dimi :1hug:

evet canım aynı şehirde olmamıza rağmen annem hala alışamadı evliliğime yani akşam gitsek ve kalmasak küsüyor hep arada kalıyorum anne gidelim oturduk bak bu saate kadar desem niye kalmıyosun ne oldu felan diye surat yapıyor. bende hafta içi kalmak zor oluyor diye c tesileri gidiyorum ki kalıyım. annecimin gönlünü yapayım.kaydirigubbakcemile5

sonunun evlilikle tamamlanmasi cok güzel ömür boyu mutluluklar dilerim... nekadarlik evlisin pamuksekerim?:asigim:
teşekkür ederim tatlım darısı başınıza :) henüz yeni sayılır tam 3 ay 21 gün olmuş :) sanki daha çok oldu gibi geldi şimdide :)
Canim sen gelmediginde seni de ozluyoruz tabiki, her daim aklimizdasin.
Okadar alistik ki birbirimize zaten burada. :1hug:
canım ya çok teşekkür ederim hamilelikten herhalde nazlanası geliyor insanın kedi gibi :) sürekli bu moddayım annemlere eşime bıktırmam inşallah :)

canım ya kıymetini bil valla özlüyorum ben çok yılbaşında görmüştüme n son onlar gelmişti gün sayıyorum bende gitmek için artık azcık bulantılarım geçsinde inşallah.. annen demekki sana çok düşkün maşallah iç güveysi almakla iyi etmiş o zaman :)

neyse şekerler ben kaçıyorum çok oturdum midem bulanmaya başladı tabi bi paket patates cipsi yersen böyle oluyormuş :mymeka: hepinizi öpüyorum cici bakın kendinize

Kolay gelsin o halde cnm.

Paylaşmak istedim dostlar umarım beğenirsiniz.

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım.
Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat, okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım..
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış,
Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım..
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım..
Bir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği, acıtabilirmiş,
Çok acıttığında anladım..
Fakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım..
Yalan söylememek değil, gerçeği gizlememekmiş marifet,
Yüreğini elime koyduğunda anladım..
''Sana ihtiyacım var, gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım..
Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek,
Git dediklerinde gittiğimde anladım..
Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,
Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım..
Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman
olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,
Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...

Can YüceL

evet canım iyiki almışız buraya kocişi yoksa aney napardı bilmem
ama dayanacaktı mecbur dimi sizlerin annesi nasıl dayanıyor
sende inşallah en kısa zamanda görürsün anneni canım
nerde seninkiler?
bende seni öpüyorum dikkat et kendine özletme kendini tamammı canımcım:1hug:

ya mısra ne dicem sence şu elma krom felan dedikleri zayıflamak için ideal çözümmüdür
faydası varmıdır ve de zararı
yazılanlara göre bişey yok ama ya 5-6 kg fazlam var ve nası vereceğimi bilemiyorum
özellikle ameliyat sonrası karnım iyice şişti bu gazlardan dolayı atamadım içimden çünkü
off napsamki

Sensicim sevindim o zaman :)

Angel cım tam sana cvp yazıyorken elektrikler gitti.
Elma krom yeni çıkan bir ürün olduğu için yorum yapamayacağım.Ama Solgar markasının krom kapsülünü kullanıp epeyce zayıflayan var.2 yıldır okuyorum cnm.
Soğan suyunu denesene

Napiyorsunuz kizlar, soran da yokkk ozleyen de....mirmirmirmir
Saka saka..bilirim herkese bir yer açtiniz kalbinizde..;
Ya ben sohebti kaçirdim galiba biraz ama katiliyim yeniden
Konu ne ??

soğan suyu nasıl oluyor zayıflamaya etkisi oluyomuymuş?
yani ben artık çok abur cubur falan yemiyorum ama harekette yasak şimdi o nedenle ek bişiler yapsam mı diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile2

Napiyorsunuz kizlar, soran da yokkk ozleyen de....mirmirmirmir
Saka saka..bilirim herkese bir yer açtiniz kalbinizde..;
Ya ben sohebti kaçirdim galiba biraz ama katiliyim yeniden
Konu ne ??

ben zayıflamak istiyorum canocum aslında göbeğimi eritmek ama nasıl yapcam bilemiyorum yani başka topiklerde bi sürü bişeyler yazmışlar ama pek bakmıyorum sizden yardım ve tavsiye istiyorum
yaz geliyor malum nişanlar düğünler var güzel gözükmem lazım koca bi göbekle çıkamamki izmir sosyetesinin karşısına delikafadulden
şaka bi yana rahatsız da oluyorum
napmalıyım kısslarrrÇok üzgünüm çoook

Bi çozum bulursan banada haver ver canim tamammi ?
cunku bende kurtulmak istiyorum gobegimden ama olmuyor...
offffffffffffff

yok
en iyi rejim dogal rejim
gunde 3 ogun yemek
2L su
seker - yagli yemekler yasak
çikolata, borek, pasta, hamur isleri yasak
sabah kahvalti sekersiz içecekler
oglen salata - bol bol haslanmis sebze yaninda yagsiz tavada kizarmis tavuk gogusu
aksam salata - bol bol haslanmis sebze yaninda ya omelet yagsiz, yada kirmizi et, yada tavuk gogsu yada balik.
saat 4 de acikanlara bir elma, iki portakal, yada sekersiz yogurt.

iste budur guzelim rejimin en iyisi ama
ha birde bol bol çorba yagsiz ne olursa olsun

yapiyorum..kaybediyorum sonra amannnn çok yaptim azicik yiyim diyorum verdigimi hemen aliyorum nefret ediyorum bu huyumdan iste

Angel cım soğan suyunu 15 gün kullandım 5,5 kg verdim :))))
Bir soğanı 4 e bölüyorsun 2-3 su bardağı su ekleyip ağzı kapalı bir şekilde 15 dk kaynatıyorsun.Sonucunda 1 bardak soğan suyu kalıyor.Bunu sıcak olarak ve limon sıkarak sabah ve akşam öğünlerinden yarım saat kadar önce içiyorsun.Her öğünde taze olarak yapacaksın yani akşam içeceğin suyu sabahtan kaynatmayacaksın.

Ben ara vermiştim tekrar başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…