Angelcım elinizde satacak araba kalmayınca oturuyorsunuz öylece sanırım?????
iyi diyelim iyi olalım canım :)
sen nasılsın güzel bi haftasonu geçirmiş gibisin annenlerle pazar kahvaltısı yapman bile harika şekercim dimi :1hug:
teşekkür ederim tatlım darısı başınıza :) henüz yeni sayılır tam 3 ay 21 gün olmuş :) sanki daha çok oldu gibi geldi şimdide :)sonunun evlilikle tamamlanmasi cok güzel ömür boyu mutluluklar dilerim... nekadarlik evlisin pamuksekerim?:asigim:
canım ya çok teşekkür ederim hamilelikten herhalde nazlanası geliyor insanın kedi gibi :) sürekli bu moddayım annemlere eşime bıktırmam inşallah :)Canim sen gelmediginde seni de ozluyoruz tabiki, her daim aklimizdasin.
Okadar alistik ki birbirimize zaten burada. :1hug:
evet canım aynı şehirde olmamıza rağmen annem hala alışamadı evliliğime yani akşam gitsek ve kalmasak küsüyor hep arada kalıyorum anne gidelim oturduk bak bu saate kadar desem niye kalmıyosun ne oldu felan diye surat yapıyor. bende hafta içi kalmak zor oluyor diye c tesileri gidiyorum ki kalıyım. annecimin gönlünü yapayım.kaydirigubbakcemile5
ya canım o kadar acayip ki c tesi bi müşteri geldi araba yok deyince bağırdı çağırdı ne biçim plaza burası ne demek elimde yok demek falan diye biraz da dengesiz di ortalığı birbirine kattı:1no2:
ama yine de gelen giden bitmiyor telefonlar hiç susmuyor bi ailden 5 kişi geliyor en az arabaların başında ikişer aile biri bi kapıdan öbürü diğer kapıdan giriyor bu arabaya kaç kişi sığar diyo geçen müşterinin teki adam da dedi ki hadi binin 4 kişi bindi arkaya kapatmaya çalışıyolar kapıyı Allahım ya binek araba işte kaç kişi sığacak gülermisin ağlarmısın:uhm:
öyle yani ama sigortada iş hep yoğun genel olarak ben genelde yenileme müşterisiyle ilgileniyorum hani geçen seneden poliçesi olanlara fiyat çıkarıp arıyorum poliçenizin günü bitiyor yenileyelimmi diye ve müşterilere teklif veriyorum yeni araba alacak olanlara iki kişi çalışıyoruz zaten yetişiyoruz yani
ay ne çok yazmışımdelikafadulden
teşekkür ederim tatlım darısı başınıza :) henüz yeni sayılır tam 3 ay 21 gün olmuş :) sanki daha çok oldu gibi geldi şimdide :)
canım ya çok teşekkür ederim hamilelikten herhalde nazlanası geliyor insanın kedi gibi :) sürekli bu moddayım annemlere eşime bıktırmam inşallah :)
canım ya kıymetini bil valla özlüyorum ben çok yılbaşında görmüştüme n son onlar gelmişti gün sayıyorum bende gitmek için artık azcık bulantılarım geçsinde inşallah.. annen demekki sana çok düşkün maşallah iç güveysi almakla iyi etmiş o zaman :)
neyse şekerler ben kaçıyorum çok oturdum midem bulanmaya başladı tabi bi paket patates cipsi yersen böyle oluyormuş :mymeka: hepinizi öpüyorum cici bakın kendinize
Sensicim sevindim o zaman :)
Angel cım tam sana cvp yazıyorken elektrikler gitti.
Elma krom yeni çıkan bir ürün olduğu için yorum yapamayacağım.Ama Solgar markasının krom kapsülünü kullanıp epeyce zayıflayan var.2 yıldır okuyorum cnm.
Soğan suyunu denesene
Napiyorsunuz kizlar, soran da yokkk ozleyen de....mirmirmirmir
Saka saka..bilirim herkese bir yer açtiniz kalbinizde..;
Ya ben sohebti kaçirdim galiba biraz ama katiliyim yeniden
Konu ne ??
Bi çozum bulursan banada haver ver canim tamammi ?
cunku bende kurtulmak istiyorum gobegimden ama olmuyor...
offffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?