kızlar maşallah çok keyiflisiniz,inşallah banada geçer hihoyyyt
yorgunum,
YARALIM canımcım annemle babanı hastaneye götürecektin geçen hafta,sıkıntı yoktu değilmi,ben geçen hafta pek giremedim canımcım kaçırmış olabilirim oyüzden
Gunaydin arkadaslar
haftasonunuz guzel geçti sanirim geçmisi soyle bi okudum
Nasilsiniz bugun ?
Ben yine is basindayim...yorgunum...nedense uzerimde ki yorgunlugu hiç atamiyorum...
Guzel bir haftasonuyu da bitirdik ise geldik iste
Guzel sohbetler dilerim
Gunaydin arkadaslar
haftasonunuz guzel geçti sanirim geçmisi soyle bi okudum
Nasilsiniz bugun ?
Ben yine is basindayim...yorgunum...nedense uzerimde ki yorgunlugu hiç atamiyorum...
Guzel bir haftasonuyu da bitirdik ise geldik iste
Guzel sohbetler dilerim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn Tünaydınnnnnnnnn İyi günlerrrrrrrrrrrrryerimseniben
Umarım herkes iyidir
Bu gece bir ruya gordum...benim dunya tatlisi bir kizim olmus. Bir kiloluydu ki anlatamam, uzerine pembe bir kiyafet giydirmisim, ismini de Mine koymusum.
O kadar guzel bir bebek di ki anlatamam sizlere, uyaninca da sanki diger odada uyuyormus gibi geldi bana, gozlerim onu aradi hep
çok tuhaf bir his...
anlatamiyorum...
Canlarim, babacigimi evet hastaneye goturdum ama bekledigimiz gibi kotu sonuç olmadi Allaha sukurler olsun
Ameliyatlik hiç birseyi yok
Ayrica da sagligi çok iyi ve ben ona her gun morel veriyorum hersey guzel olacak insallah
Haftasonum gerçekten guzeldi, çok eglendik, gezdik, dolastik, hep birseyler yaptik, sinema, yemek, yuruyus, sunnet dugunu derken harikaydi hersey.
Bu gece bir ruya gordum...benim dunya tatlisi bir kizim olmus. Bir kiloluydu ki anlatamam, uzerine pembe bir kiyafet giydirmisim, ismini de Mine koymusum.
O kadar guzel bir bebek di ki anlatamam sizlere, uyaninca da sanki diger odada uyuyormus gibi geldi bana, gozlerim onu aradi hep
çok tuhaf bir his...
anlatamiyorum...
Gunaydin kizlarrr nasilsiniz bugun?
evet canım haftasonu yoruldum biraz,iş yerinde dinlenmeye çalışıyorum :1closedeyes:tatlim hayirdir butun h.sonu ismi yaptin yoksa sen neden keyifsizsin
yaralim anneciginle babanin nesi var gecmis olsun
yaralım çok geçmiş olsun canım,onlar bizim herşeyimiz,Allah ailemize sağlıklı uzun ömürler versin,başımızdan eksik etmesin.Canlarim, babacigimi evet hastaneye goturdum ama bekledigimiz gibi kotu sonuç olmadi Allaha sukurler olsun
Ayrica da sagligi çok iyi ve ben ona her gun morel veriyorum hersey guzel olacak insallah
Haftasonum gerçekten guzeldi, çok eglendik, gezdik, dolastik, hep birseyler yaptik, sinema, yemek, yuruyus, sunnet dugunu derken harikaydi hersey.
çok tuhaf bir his...
anlatamiyorum...
Gunaydin kizlarrr nasilsiniz bugun?
yaralım hadi kız hayırlısı yerimseniben,etkilendiğine göre var mı acaba bişeyler,ay ya keşke bende öyle bir rüya görsem kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3Canlarim, babacigimi evet hastaneye goturdum ama bekledigimiz gibi kotu sonuç olmadi Allaha sukurler olsun
çok tuhaf bir his...
anlatamiyorum...
canım hiç rastlamadım ama sen konu açabilirsin,ya da yukarı sol köşede arama var,ordanda arayabilirsinayyy bende hep böle rüyamda bebeğim oldugunu görürüm hepte erkek olurdu:ecrin_bebek: tabi rüyadan uyanınca içimi tuhaf bi his kapları ama anlamazdım..ya kıslar ben silere bişi sorcam topiclerde okadar aradım bulamadım tüy sarartıcı kremle alakalı bi topic varmı...lasımda en acilinden...
ayyy bende hep böle rüyamda bebeğim oldugunu görürüm hepte erkek olurdu:ecrin_bebek: tabi rüyadan uyanınca içimi tuhaf bi his kapları ama anlamazdım..ya kıslar ben silere bişi sorcam topiclerde okadar aradım bulamadım tüy sarartıcı kremle alakalı bi topic varmı...lasımda en acilinden...
ayyy bende hep böle rüyamda bebeğim oldugunu görürüm hepte erkek olurdu:ecrin_bebek: tabi rüyadan uyanınca içimi tuhaf bi his kapları ama anlamazdım..ya kıslar ben silere bişi sorcam topiclerde okadar aradım bulamadım tüy sarartıcı kremle alakalı bi topic varmı...lasımda en acilinden...
Canim,
hiç oyle birsey yok aslinda ama niye etkilendim bilmiyorum
ayy bi guzeldi o yavrucak bilseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?