Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar maşallah çok keyiflisiniz,inşallah banada geçer hihoyyyt
yorgunum,
YARALIM canımcım annemle babanı hastaneye götürecektin geçen hafta,sıkıntı yoktu değilmi,ben geçen hafta pek giremedim canımcım kaçırmış olabilirim oyüzden :utangac:

tatlim hayirdir butun h.sonu ismi yaptin yoksa sen neden keyifsizsin

yaralim anneciginle babanin nesi var gecmis olsun

Gunaydin arkadaslar
haftasonunuz guzel geçti sanirim geçmisi soyle bi okudum
Nasilsiniz bugun ?
Ben yine is basindayim...yorgunum...nedense uzerimde ki yorgunlugu hiç atamiyorum...
Guzel bir haftasonuyu da bitirdik ise geldik iste
Guzel sohbetler dilerim

günaydın yaralım hafta sonumuz güzeldi bakalım inş hep beraber güzel bi hafta daha geçiririz martı kapatırız hayırlısıyla sonra bahar gelicek yaza yani tatile bi adım daha yaklaşmış olacağız:sm_cool:

Gunaydin arkadaslar
haftasonunuz guzel geçti sanirim geçmisi soyle bi okudum
Nasilsiniz bugun ?
Ben yine is basindayim...yorgunum...nedense uzerimde ki yorgunlugu hiç atamiyorum...
Guzel bir haftasonuyu da bitirdik ise geldik iste
Guzel sohbetler dilerim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn Tünaydınnnnnnnnn İyi günlerrrrrrrrrrrrryerimseniben

Umarım herkes iyidir

biz iyiyiz canım görünen o ki sende iyisin maşallah
ne var ne yok bakalımyerimseniben

Canlarim, babacigimi evet hastaneye goturdum ama bekledigimiz gibi kotu sonuç olmadi Allaha sukurler olsun
Ameliyatlik hiç birseyi yok
Ayrica da sagligi çok iyi ve ben ona her gun morel veriyorum hersey guzel olacak insallah
Haftasonum gerçekten guzeldi, çok eglendik, gezdik, dolastik, hep birseyler yaptik, sinema, yemek, yuruyus, sunnet dugunu derken harikaydi hersey.

Bu gece bir ruya gordum...benim dunya tatlisi bir kizim olmus. Bir kiloluydu ki anlatamam, uzerine pembe bir kiyafet giydirmisim, ismini de Mine koymusum.
O kadar guzel bir bebek di ki anlatamam sizlere, uyaninca da sanki diger odada uyuyormus gibi geldi bana, gozlerim onu aradi hep
çok tuhaf bir his...
anlatamiyorum...

Bu gece bir ruya gordum...benim dunya tatlisi bir kizim olmus. Bir kiloluydu ki anlatamam, uzerine pembe bir kiyafet giydirmisim, ismini de Mine koymusum.
O kadar guzel bir bebek di ki anlatamam sizlere, uyaninca da sanki diger odada uyuyormus gibi geldi bana, gozlerim onu aradi hep
çok tuhaf bir his...
anlatamiyorum...

Canim hayirdir ins, hamilelik mi var ufukta.
Sana ait olabilir bu ruya veya cevrenden birine de ait olabilir canim benim.

Canlarim, babacigimi evet hastaneye goturdum ama bekledigimiz gibi kotu sonuç olmadi Allaha sukurler olsun
Ayrica da sagligi çok iyi ve ben ona her gun morel veriyorum hersey guzel olacak insallah
Haftasonum gerçekten guzeldi, çok eglendik, gezdik, dolastik, hep birseyler yaptik, sinema, yemek, yuruyus, sunnet dugunu derken harikaydi hersey.

çok tuhaf bir his...
anlatamiyorum...

canım benim hafta sonun gerçekten de süppermiş:sm_cool:

rüyanda hayırlara çıksın inş.

tatlim hayirdir butun h.sonu ismi yaptin yoksa sen neden keyifsizsin
yaralim anneciginle babanin nesi var gecmis olsun
evet canım haftasonu yoruldum biraz,iş yerinde dinlenmeye çalışıyorum :1closedeyes:

çok tuhaf bir his...
anlatamiyorum...
yaralım çok geçmiş olsun canım,onlar bizim herşeyimiz,Allah ailemize sağlıklı uzun ömürler versin,başımızdan eksik etmesin.
Gunaydin kizlarrr nasilsiniz bugun?

günaydın canım nasılsın

ayyy bende hep böle rüyamda bebeğim oldugunu görürüm hepte erkek olurdu:ecrin_bebek: tabi rüyadan uyanınca içimi tuhaf bi his kapları ama anlamazdım..ya kıslar ben silere bişi sorcam topiclerde okadar aradım bulamadım tüy sarartıcı kremle alakalı bi topic varmı...lasımda en acilinden...

Ufukta hamilelik yok guzellerim ama iste gordugum ruya budur...herseye ragmen çok guzeldi.

Havalar yine bozuldu, cumartesi gunu çok guzeldi hava burda ama iste yine kara bulutlar var oysa ilk bahara girdik artik yeter diyoruz ama...insallah bu haftasonu hava guzel olur insallah

Aminn Dirim'cim aminnn
Aile kadar onemli birsey olabilir mi...Canlarim yaa ozledim onlari çok bu haftasonu hep onlarla birlikteyim insallah canlarim benim

çok tuhaf bir his...
anlatamiyorum...
yaralım hadi kız hayırlısı yerimseniben,etkilendiğine göre var mı acaba bişeyler,ay ya keşke bende öyle bir rüya görsem kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

ayyy bende hep böle rüyamda bebeğim oldugunu görürüm hepte erkek olurdu:ecrin_bebek: tabi rüyadan uyanınca içimi tuhaf bi his kapları ama anlamazdım..ya kıslar ben silere bişi sorcam topiclerde okadar aradım bulamadım tüy sarartıcı kremle alakalı bi topic varmı...lasımda en acilinden...
canım hiç rastlamadım ama sen konu açabilirsin,ya da yukarı sol köşede arama var,ordanda arayabilirsin

Canimcim ben tavsiye etmem cunku o tur kremlerin tuyleri besledigini ve uzattigini biliyorum.

Ben iyim kizlar, hafta basi yine burdayiz halbu ki pazartesi ve bir ton is beni bekliyor. kaydirigubbakcemile3
Sizler nasilsiniz, keyfiniz yerindedir umarim. :1hug:

selam canım
aradığın konu vücüt bakımında-istenmeyen tüyler bölümünde var başlık olarak açmış kıslaryerimseniben

Yaralım inşallah vakti geldiğinde öyle güzel bir bebeğin olur.Zaten sen çok hoşsun eniştemizde pek yakışıklı :)neden olmasın...

Back