Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

The Reader -Okuyucu cnm filmin ismi.Çaylak Milyoneride izledim güzel.Ama Benjamin Butun un Tuhaf Hikayesi en güzel olandı ve birinciliği hakedendi bence

haklısın canım aynen öle erkeklerin işi kolay ama bizim işimiz çookk zor

canım Slumdog Millionaire süper bi film izledinmi bunu süper bu senin yazdıklarını da izleyeyim bi ara canım

bazen dusunuyorum valla biz cok safiz ota bocege mutlu oluyoruz ama biz adamlara hediye alicagimiz zaman bisi bulamiyoruz yaw ilk evlilik yildonumunde de giyicekle parfumle de gecistiremezsinki
yoksa bir omur supriz bekle dur koca dan uffff 5 gunum kaldi

biz de eşimle bugün sinemaya gittik."güneşi gördüm"e fena değil güzeldi.

hos geldin tatlim tam konunun uzerine geldin ilk evlilik yildonumunde neler yaptin kocisine

ay canım ya ben çok hastaydım yıldönümümüzde bi gün önceden hastanelerde geçti Çok üzgünüm çoook
ondan sonraki 3 günde yattım kaydirigubbakcemile5
sonrada beraber güzel bi yemeğe çıktık

27 sinde cok az zamanim kaldi :uhm: aklimda hic bisi yok bugun dolandim alisveris merkezinde hic bisi yok kocisime alabilicegim yildonumu planim hatta aldigim hediyeyi nasil vericegim bile hersek kafAmda ama ortada bi hediye yok :1no2:

27 sinde cok az zamanim kaldi :uhm: aklimda hic bisi yok bugun dolandim alisveris merkezinde hic bisi yok kocisime alabilicegim yildonumu planim hatta aldigim hediyeyi nasil vericegim bile hersek kafAmda ama ortada bi hediye yok :1no2:

gerçektende erkeklere hediye almak çok zor canım.
benim eşime kalsa elektroniğe ve bilgisayara fazla düşkün olduğundan hard disc - i phone falan ister ama ben alamam tabi.delikafadulden
ben bu yıl alyanslarmızı değiştimeyi düşünüyorum ama başka bişey alırmıyım bilmiyorum
ve tatilimizi evlilik yıldönümümüze getirmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…