Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ahhhhhhhh kizlarrrrrrrrrrrrrr
çabuk herkes yerine gelsinnnn Şeniz

ben çikicam simdi
ohhhhhh evime gidiyorum çok mutluyum yaaa
bu aksam basbasa kalicam kocamla
iyi gelecek

operim sizi a.s.

ne mutlu sana aman diyim mumkunse mum isiginda oturunda isigi gorup misafir falan gelemesin delikafadulden :içelim:

Bende cikiyorum artik kizlar kocis birazdan gelir. Iyi aksamlar hepinize, gorusuruz.

cok degil 1.5 sene once sorsalar ''evlilik mi? mumkundegil, hayatta isim olmaz'' derdim. simdi ise iyiki evlenmisim iyiki esimi tanimisim diye sukurler ediyorum allaha.

17 yasinda taniyip 23 yasina kadar hayatimin merkezine oturttugum insanla nisanlandiktan 4 ay sonra gormustum gercek yuzunu. oyle asiktimki hic bir kusurunu gormedim, ailesi pamuklara sariyordu beni. ailem cok sevdigim icin hic karsi cikmadan kabul etti evlenme kararimizi. oyleki nisanimizda ailemde yucelsin diye bana taktigi bilekligi ben almistim okadar yani. sifatlar degisince insanlarda degfisiyo insanlar bunu gordum. en son bicak kemige dayandiginda siyirip attim yuzugu parmagimdan hemde hic zorlanmadan. o uzerime titreyen ailesi bir kez aramadi bile.

taki esimi taniyana kadar evlilige dair hic bir inancimda kalmamisti. allahim buyuk iste megersem ders almak icin yasamisim okadar seyi. sukurler olsun bu gunume.
gordugunun otesinin olmadigini, sevginin hersey demek olmadigini, herseyin degisebilicegine, iliskinin iki kisilik oldugunu, nekadar iyi olursa olsun kimseye hakettiginden fazla deger vermemeye, daha bir suru sey ogrendim.

demem oki esimle ikimizin ailesindende cok uzakta bi memlekette yasiyoruz.
ve allah nazarlardan korusun cok mutluyuz. yuvamizi kurarken , birtek igne bile yardim almadik. birtek altinimi bile bozdurtmadim. hic kimsenin kurdugumuz aileye mudahale etmesine izin vermedik. inaniyorumki allahin izniyle biz bugunku mutlulugumuzu tirnaklarimizla kaziyarak elde ettik :asigim:

mrb kızlar maşallah
pekde iyi muhabbet etmişiniz
bende bir bakayım dedim
yarın burda olamam kızlar kimliği değişitrecem hala bekar geçiyor

Günaydın canlar.

Angelcım sana neden kızayım tatlım,burada sevincimizi olduğu kadar tabiki her sıkıntımızıda paylaşacağız.

Günaydın canlar.

Angelcım sana neden kızayım tatlım,burada sevincimizi olduğu kadar tabiki her sıkıntımızıda paylaşacağız.

günaydın canıma.s.
ya ne bileyim dün ben onu yazarken siz konuyu kapattık demişsiniz hani bende neden anlatıyorum diye kızdım kendime sonra sende pek gözükmedin ortalarda bende kızdın sandım :1rolleyes:

Başak
Sevgili Başaklar bugün karşıt burcunuzda ilerleyen Güneş ile Yay burcundaki Ay gezegeni arasında oluşan sondördün etkisi altında güne adım atmaktasınız. Bu oluşum, geçtiğimiz 25 Şubat tarihinden bu yana, evlilik, uzun süredir devam eden ilişkiniz veya yeni bir ilişkiye başlamanız, adli davalarınız, her türlü ortaklık konularınız, halkla ilişkiler alanındaki girişimleriniz, anlaşmalarınız(yeni-eski), bağlılık altına girmeyi düşündüğünüz alandaki işlerinizle ilgili konularda başlattığınız veya girişimde bulunduğunuz veyahutta o günden bu yana meydana gelen her türlü gelişmeyle ilgili geldiğiniz son noktayı net olarak görebilmeniz açısından önemlidir. ıstekleriniz her Başak için farklılıklar arzadeceğinden bunları genel olarak şöyle sıralayabilirim. ılişkinizde sağlıklı paylaşım duygusu içinde eşit bir beraberlik yaşamak, kişiliğinizden ödün vermeden beraberliğinizin tadına varmak, mükemmel bir uyum duygusu, sınırlanmadan, zincirlerle bağlanmadan uzun süreli beraber olmak, ilişkinizin değişen koşullara rağmen sürebilmesi için karşılıklı olarak güç sarfetmek ve eğer bunların olması mümkün değilse kendi ayaklarınızın üzerinde tek başına duracak şekilde yeni bir hayata yelken açmak.

Bütün bunların gerçekleşmesi halinde geleceğinizi güven ve huzur içinde geçireceğinizi, yuvanızda mutlu olacağınızı, korkularınızla başederek hayatınızı şekillendireceğinizi, çocukluğunuzda veya şimdi hayatınızda yaşadığınız zorlukların üstesinden geleceğinizi, yeni bir yuva kurabileceğinizi, dış dünyaya gösterdiğiniz yüzünüz ile hissettiklerinizin aynı olacağını(olduğu gibi görünme) biliyorsunuz. ışte bugünkü sondördün etkisi yukarıdaki istekleriniz ile, şu an yaşadıklarınız arasındaki farkı daha iyi anlamanız adına sizi destekleyicidir. Yapmanız gereken, bireyliğinizden taviz vermeden kendi kaderinizi şekillendirmek ve başka insanların değil, kendi yaşamınız için sadece kendiniz adına kararlı olmaktır. ışte o zaman hayatınızın tüm iplerini kendi elleriniz arasında tutabilir ve güçlü bir beraberlik yaşayabilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler, Güneş ve Ay gezegenleri arasında meydana gelecek sondördün etkisi altında güne merhaba demektesiniz. Bu oluşum geçtiğimiz 25 Şubat tarihinden bu yana iş hayatınızın gündelik temposu içindeki uğraşılarınız veya yaşam şeklinize göre günlük olarak gerçekleştirdiğiniz görevleriniz, iş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişki, çalışma ortamınızdaki koşullar, ustalarınız veya patronlarınızla aranızdaki görüş alışverişi, kronik sağlık sorunlarınız, beslenme düzeniniz kısaca bedeninizle zihniniz arasındaki denge konularında başlattığınız, yürürlüğe koymaya çalıştığınız girişimlerin geldiği son noktayı görebilmeniz açısından son derece önemlidir. Sizin isteğiniz, hem kendiniz hem de başkaları adına faydalı olacak şekilde düzenlemelerde bulunmak, size anlamlı gelen ve hünerlerinizi gösterebileceğiniz alanlarda doyuma ulaşmaktır. Ayrıca fiziksel açıdan sağlıklı olmak ve çalışma ortamınızda bulunan kişilerle uyumlu ilişkiler içinde olacağınız yeniliklerde bulunmaktır. Kimsenin kimse için tehdit unsuru oluşturmadığı, tekdüze bir hayatın içinde kaybolup gitmeyeceğiniz düzenlemelerin olması en büyük arzunuz olabilir. Ayrıca sağlığınızla ilgili önemli sorunlar yaşamadan hayatınızı huzurlu bir şekilde sürdürmektir.

Bütün bunların gerçekleşmesi halinde, iletişimsel olarak yakın çevrenizle gayet olumlu ilişkiler kuracağınızı, gündelik iş hayatınızda daha fazla verimli olacağınızı, agresif davranmayacağınızı, eğitim, iş veya özel yaşamınızda kendinizle barışık hale gelebileceğinizin farkındasınız. ışte bugünkü sondördün enerjisi bu isteklerinizle, şu an içinde bulunduğunuz durum arasındaki farkı daha iyi anlamanız adına sizi destekleyicidir. Yapmanız gereken, başkaldırıcı şekilde hareket etmeden, kendi gerçeğinizi yaratabilmek için mantıklı düşünmektir. Birey olarak zihinsel ve ruhsal açıdan toplum içindeki konumunuzun farkında olmak son derece önemlidir. Yani olumsuz düşünmek yerine içinizdeki güven duygusunu muhakkak ayakta tutmaya çalışınız. Bunu yaptığınız zaman başarı kendiliğinden oluşabilir.

Akrep
Sevgili Akrepler güne, Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşan sondördün etkisi altında başlamaktasınız. Bu oluşum, 25 Şubat tarihinden bu yana, kendinizi yaratıcı bir biçimde ortaya koymanız ve ifade etmeniz, hayattan keyif ve zevk alabilmeniz, sanatsal faaliyetleriniz, çocuklarınız (hamilelik), aşk, flört ilişkileriniz, içinizdeki çocuk(yaşam sevinciniz), lüks ve konfor duygunuz, eğlence hayatınız, romantik paylaşımlarınız, erotizm konularında düşündüğünüz, başlattığınız veya o tarihten bu yana oluşan olayların bugün geldiği son noktayı tam olarak tespit edebilmenizi sağlayıcıdır. Sizin isteğiniz her başlayan günü neşeyle beklemek, yaratıcı çıkış noktaları bularak hayatınızı daha anlamlı yaşamak, erotizm duygunuzu doyumlu bir ilişki içinde sürdürmek, kendinizi rahat bir şekilde ifade etmektir. Yaratıcılığınızın hiçbir şekilde bloke olmasını arzu etmiyorsunuz. Dışarıdaki insanların onayına ihtiyaç duymadan ayakta durmak, çocuksu ilişkiler yaşamamak, kaprisli insanlarla uğraşmamak niyetindesiniz.

Bütün bunların gerçekleşmesi halinde, hem içsel hem de dışsal yönden kendinizi yapılandıracağınızı, yeteneklerinizi hayata geçirerek maddi ve manevi açıdan güçleneceğinizin farkındasınız. ışte o zaman hayattan olabildiğince zevk alacak, yaşamanın zevkine varacağınızı çok iyi bilmektesiniz. Bugünkü sondördün enerjisi ise, yukarıdaki isteklerinizle, şu an içinde bulunduğunuz koşullar arasındaki farkı daha net görebilmenizi sağlayıcıdır. Yapmanız gereken, kendi bireyliğinizin farkında olarak özgür düşünmek, başka insanların sizi yönlendirmesini izin vermeden, sizin kendi gerçeğinizi yaratmaktır. Bunun yolu ise, kendinize özgü niteliklerinizi ortaya koymak ve ona göre düzenlemelerde bulunmaktır. Bunu yaptığınız takdirde hayatın ne kadar güzel olduğunu daha iyi keşfedebilirsiniz.

Yay
Sevgili Yaylar güne gayet önemli bir oluşumun etkisi altında başlamaktasınız. Güneş ve Ay gezegenleri arasında bugün meydana gelecek sondördün etkisi altında, geçtiğimiz 25 Şubat tarihinden bu yana başlattığınız girişimlerin, oluşumların geldiği son durumu görebilmeniz açısından önemlidir. Bunlar hangi konular olabilir birlikte gözden geçirelim. Yuvanız, ailenizle olan ilişkiniz, yaşadığınız aile ortamındaki koşullarınız, aile büyükleriniz, ailenizin varlığı, (mal, mülk, para, manevi anlamda) özel hayatınız, geleceğinizle alakalı olarak düşündüğünüz her türlü güvence konuları. ışte bütün bunlarda şu an ne durumdasınız tekrar gözden geçirebilirsiniz. Sizin isteğiniz, bilinçaltınızdaki tüm korkularınızdan arınmak ve arzularınızı tümüyle hayata geçirerek huzurlu bir dünya kurmak. dışarıdaki insanların veya yakınınızdaki kişilerin sizi etkilemesine izin vermeden kendi hayatınızı şekillendirmek, özgür olmak ve dışarıdaki dünyaya rol yapmadan kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek.

Bütün bunların gerçekleşmesi halinde, dağılmadan gerçekçi bir şekilde olduğunuz için, dışarıda daha hoş ve fiziksel açıdan sağlıklı bir birey gibi görüneceğinizi, yaşınızdan daha genç duracağınızı, özgüvenli bir şekilde hareket edebileceğinizi, kendinizi yeniden keşfederek isteklerinizin peşinden gidebilme cesareti göstereceğinizin farkındasınız. Bugünkü sondördün etkisi altında ise, bu isteklerinizle şu an durduğunuz nokta arasındaki farkı daha net gözlemleyebilirsiniz. Yapmanız gereken, öncelikle kendinizin farkına varmak, kimin ne düşündüğünden ziyade, sizin kendiniz adına ne istediğinizin farkına vararak hayata katılmaktır. Ne toplumun dışında durmalısınız ne de kendinizi tümüyle toplumdan soyutlamalısınız. Kendi gerçeğinizi yaratmak için, özgün yönlerinizi açığa çıkarmalı, başaracağım diyebilmelisiniz. ışte o zaman güçlü bir Yay olabilirisiniz.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar, Güneş ve Ay gezegenleri arasında meydana gelecek sondördün etkisi altında Çarşamba gününe adım atmaktasınız. Bu oluşum geçtiğimiz 25 Şubat tarihinden bu yana, iletişim, haberleşme, bilgilenme, eğitim, yakınlarınızla olan iletişiminiz, kardeşlerinizle olan irtibatınız, periyodik seyahatleriniz veya diğer yolculuklarınız, yazılı belge ve kontratlarınız, haberleşme ve ulaştırma hizmetiniz, ticari faaliyetleriniz, lisan öğrenme, gündelik hayatın içinde gerçekleştirdiğiniz becerileriniz konularında o günden bu yana yaşadıklarınız, başlattığınız girişimler veya verdiğiniz mücadelede geldiğiniz son noktayı belirlemeniz adına etkilidir. Sizin isteğiniz, hatasız ve önyargısız bir şekilde etrafınızla iletişimde bulunmak, yakınlarınızla güçlü ilişkiler kurmak, tarafsız ve kapsamlı bir bilgi birikimine sahip olmak, sağlıklı bir sağduyu içinde hareket etmek, içinde bulunduğunuz duruma uygun hızlı manevraları gerçekleştirmek, eğitim hayatınızda başarılı olmak ve çevrenizdeki dünyayla temasınızı sürdürmektir.

Bütün bunlar gerçekleştiğinde biliyorsunuz ki, hayatınızdaki belirsizlikler sona erecek, arınacak, tazelenecek, dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilecek atılımlarda bulunacak, endişelerden kurtulacak, inancınızı yüreğinizin içinde güçlü bir şekilde hissederek hayata daha pozitif açıdan bakabileceksiniz. Yani bilgeliğe ulaşabileceksiniz. Böylelikle karmaşa içinde yönünüzü kaybetme diye bir durumunuz da ortadan kalkacak. ışte bugünkü sondördün enerjisi bütün bu isteklerinizle durduğunuz nokta arasındaki farkı algılamanızda destekleyicidir. Yapmanız gereken, kendinizi geliştirmek, bilginizden emin olmak, özgüven duygunuzu kesinlikle ayakta tutmak, tecrübeli olduğunuz konularda daha da yüksek bilgiye ulaşmak için yılmadan çalışmak ve özel yeteneklerinizi muhakkak ifade edebileceğiniz alanlarda girişimde bulunmaktır. ışte o zaman kendi gerçeğinizi yaratmış, kaderinizi ellerinizle şekillendirmiş olursunuz.

Kova
Sevgili Kovalar bugün, Balık burcunda ilerleyen Güneş ile Yay burcunda seyrini sürdüren Ay gezegeni arasında meydana gelecek sondördün etkisi altında yeni bir güne merhaba demektesiniz. Bu oluşum geçtiğimiz 25 Şubat tarihinden bu yana, kişisel değerleriniz, maddi ve manevi kaynaklarınız, konfor duygunuz, yeteneklerinizi hayata geçirerek maddi kazanımlar elde etmeniz, refah düzeyiniz, tüm mali konular, borç-alacak meseleleriniz, umutlarınız, hayatınızı kazanmanızı sağlayan özgün hünerleriniz konusunda başlattığınız girişimlerin, verdiğiniz mücadelelerin, geldiğiniz son noktanın belirlenmesi adına gayet önemlidir. Sizin isteğiniz, parasal yönden rahata kavuşmak, maddi ve manevi anlamda güce sahip olmak, kendinizi güvende hissetmek, hayatın güzelliklerinin tadına varmak, sahip olduklarınızdan dolayı kendinizle gurur duymaktır.

Bunun gerçekleşmesi halinde, yaşamınızla ilgili gerçekçi bir yön duygusu belirleyebileceğinizi, sosyal hayatınıza çekidüzen vererek yeni ve daha orijinal ilişkiler kurabileceğinizi, başka kişilerle ortak girişimlerde bulunabileceğinizi, liderlik özelliklerinizi hayata geçirebileceğinizi, hedeflerinize daha güvenli bir şekilde varabileceğinize, umutlarınızı, dileklerinizi gerçekleştirebileceğinizi biliyorsunuz. ışte bugünkü sondördün etkisi altında bu isteklerinizle, şu an durduğunuz nokta arasındaki farkı daha net gözlemleyebilirsiniz. Yapmanız gereken, kendi özgün niteliklerinizin farkında olmak, hayatınızı başkalarının değil bizzat kendinizin yönetmesine izin vermek, birey olarak zihinsel ve ruhsal açıdan toplum içindeki konumunuzun farkında olarak, buna göre düzenlemelerde bulunmaktır. ışte o zaman hayata yeniden güçlü bir şekilde katılabilir, diğer insanlara da örnek olabilirsiniz. Ve herşeyden önemlisi ben özgürüm diyebilirsiniz.

Balık
Sevgili Balıklar güne gayet önemli bir oluşumun etkisi altında başlamaktasınız. Bugün burcunuzda ilerlemekte olan Güneş ile Yay burcunda seyrini sürdüren Ay gezegeni arasında meydana gelen sondördün etkisi altında, geçtiğimiz 25 Şubat tarihinden bu yana, gerçekleştirdiğiniz başlangıçlar, kendi özünüzün farkına varmak, dünyaya yaklaşım tarzınız, kimlik duygunuz, başkalarıyla olan her türlü irtibatınız, fiziksel canlılığınız konularında başlattığınız girişimleriniz verdiğiniz mücadeleniz veya o tarihten bu yana meydana gelen gelişmelerin geldiği son noktayı görebilmeniz konularında etkilidir. Sizin isteğiniz, gayet net ve kararlı bir şekilde hayatınıza yeni bir düzen kurmak, yaşamın anlamı ve amaçlarınızın farkında olmak, kontrol duygunuzu ve iradenizi elinizde tutmak, kimliğinizi en güvenli şekilde dış dünyada ifade etmek ve isteklerinizin peşinden gidebilecek cesaret duygusuna sahip olmaktır.

Bütün bunlar gerçekleştiğinde, mesleki alanda uzmanlaşacağınızı, toplum içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğinizi, kişisel doyuma ulaşacağınızı, yazgınızın farkına varacağınızı, kaderinizi ellerinizle şekillendirmenin ne kadar önemli olduğunu anlayacağınızı, çevrenizdeki insanlarla daha güçlü bir şekilde iletişimde bulunacağınızı ve çok daha sağlıklı ilişkiler yaşayacağınızı gayet iyi bilmektesiniz. Anlamsız ve size yabancı bir hayatın içinde sürüklenip gitmek niyetinde değilsiniz. Güç, başarı ve statü peşindesiniz. Peki ne yapmak gerekiyor. Öncelikle özgün yönlerinizin farkında olmak, benliğinizi ve gerçekliğinizin farkında olarak herşeyi yeniden konumlandırmak, kendi bireyliğinize sahip çıkmak. ışte o zaman siz, kendi gerçeğinizi yaratmış olabilirsiniz. Bu gerçeklik ise hiç kimsenin tekelinde olmadığından hiçbir güç tarafından yıkılamaz. Yani dimdik ayakta durabilirsiniz.

Koç
Sevgili Koçlar bugün, Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşan sondördün etkisi altında yeni bir güne adım atmaktasınız. Bu oluşumun sizler için anlamı, geçtiğimiz 25 Şubat tarihinden bu yana, kendinizi aşabilmek, yaşamın sıkıntıları karşısında duyduğunuz tüm endişelerden kurtulmak adına verdiğiniz çabaların, içinizdeki birlik bilincinin ve sizi olgunluğa eriştiren deneyimlerin geldiği son noktayı görebilmeniz açısından önem taşımaktadır. Sizler bugünkü oluşum altında duygusal ve ruhsal düzeyde yaşamın bir anlam ve önemi olduğunu hissetmek isteyebilirsiniz. Çünkü bu konulardaki gelişmeler, hem moral gücünüz açısından son derece önemli hem de yüreğinizdeki inancın büyümesinde etkilidir. Ancak bu gelişmeler olursa, yeniliklerde bulunabilir ve geleceğe aydınlık gözlerle bakabileceğinizin farkındasınız. Bu gelişme, ister bizzat sizi ilgilendiren konularda olsun, isterse aile üyelerinizle alakalı olsun farketmez. Yeter ki herşey olumlu gitsin ve içinizdeki umutlar yeşerebilsin diye düşünebilirsiniz.

Bugünkü sondördün etkisinin astrolojik anlamı ise, bu bahsedilen konulardaki istekleriniz ile hayatın gerçekleri arasındaki farkın tespit edilmesi ve durduğunuz yeri net olarak görebilmeniz açısından önem taşımaktadır. Bu etki altında yapılması gereken karmaşaya düşmeden, gerçeklerden uzaklaşmadan aşırı duyarlı tepkiler vermek yerine, güven duygunuzu ayakta tutarak, 26 Mart tarihinde burcunuzda oluşacak yeniay etkisine kadar sakin kalmaktır. Bu tarih geldiğinde herşey kendiliğinden düzelmeye başlar ve sizler o zaman yeni bir başlangıçta bulunabilirsiniz.

Boğa
Sevgili Boğalar bugün, Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşan sondördün etkisi altında yeni bir güne adım atmaktasınız. Bu enerjinin sizler için anlamı, geçtiğimiz 25 Şubat tarihinden bu yana gerçekçi, belirli ve kendinize özgü bir yön ve hedef duygusu içinde gerçekleştirmeye çalıştığınız ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konularda gelinen son noktanın görülmesi açısından önem taşımaktadır. Sizler o günden bu yana kendinize anlamlı gelen ve ilham yoluyla açığa çıkarmaya çalıştığınız amaçlarınızla ilgili olarak mücadele vermekte olabilirsiniz. Bunlar ister organize faaliyetler olsun isterse bireysel anlamda liderlik gücünüzü açığa çıkaran aktiviteler olsun farketmez sizin ihtiyacınız, bağlı bulunduğunuz grupta liderlik gücünüzü göstermek, başarıya ulaşmak ve olumlu ilişkiler ağı kurabilmek. Bunu gerçekleştirdiğiniz zaman biliyorsunuz ki, hem kişisel anlamda manevi huzura kavuşacak hem de maddi açıdan güçlü bir pozisyona geleceksiniz.

ışte bugünkü sondördün etkisinin astrolojik anlamı ise yukarıdaki konulardaki beklentileriniz, istekleriniz ile, şu anda içinde bulunduğunuz durum arasındaki farkı göstermektedir. ışte tam bu noktada yapılması gereken sürüklenmeden, gerçekçi olmayan hayali gelip geçici hedeflerle hareket etmeden sabırlı, ılımlı ve olgun bir şekilde hareket etmektir. Yani ne yönde gittiğinizin ve amacınızın lütfen farkında olunuz. Ne olursa olsun yılgınlık göstermeyiniz sabırlı olunuz ve etrafınızdaki insanlarla iyi ilişkiler ağınızı güçlü tutmaya çalışınız. ışte o zaman başarılı olmanız mümkündür.

ıkizler
Sevgili ıkizler güne oldukça önemli bir oluşumun etkisi altında başlamaktasınız. Geçtiğimiz 25 Şubat tarihindeki günlük yorumlarınızda sizlere yeniay etkisinden söz etmiş ve mesleki konularda gerçekçi bir şekilde düşündüğünüz, üzerinde fazlasıyla çalıştığınız fakat motivasyonunuz düşük olduğu için bir türlü uygulayamadığınız plan ve projelerinizi hayata geçirmeniz mümkün demiştim. ışte bugünkü sondördün etkisi altında, o günden bu yana gerçekleştirmeye çalıştığınız, başlattığınız ve çaba sarfettiğiniz konuların geldiği son noktayı görebilmeniz açısından önemlidir. Sizin isteğiniz mesleki uzmanlığınız olan alanlarda en iyi noktaya gelebilmek ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek. Toplum içinde belli bir prestij ve saygınlık kazanmak niyetinde olduğunuzu biliyorum. Kişisel yönden doyum sağlayan bir alanda görev aldığınızda kendinizi çok daha mutlu ve huzurlu hissedeceğinizin farkındasınız.

Bütün bunlar gerçekleştiğinde, gerek devam eden ilişkinizde ve gerekse evliliğinizde partnerinizle doyumlu bir paylaşıma ulaşmış olacaksınız. Hatta kendi ayaklarınızın üstünde durarak belki de kendinize yeni bir hayat kurmayı düşünenleriniz bunu gerçekleştirebilecekler. ışte bütün bunların olması için iş yaşamınızda yenilik ve değişimlerin umduğunuz gibi gerçekleşmesi lazım. Bugünkü son dördün etkisinin astrolojik anlamı ise, sizin isteklerinizle, şu an durduğunuz nokta arasındaki farkın belirlenmesi açısından önem taşıyor. Tabi ki belki tam olarak arzu ettikleriniz gerçekleşmemiş olabilir. Fakat bugün yapmanız gereken sakin, sabırlı bir şekilde çalışmalarınızı, girişimlerinizi devam ettirmek ve otorite konumundaki kişilerle ilişkinizi olumlu bir şekilde sürdürmeye çalışmaktır. Bunu yaptığınız zaman değişim kendiliğinden gerçekleşmeye başlar ve arzuladıklarınıza kavuşabilirsiniz. Bu konularda 26 Marttaki yeniayın sizler açısından son derece faydalı olacağını düşünüyorum.

Yengeç
Sevgili Yengeçler bugün Güneş ve Ay gezegenleri arasında meydana gelecek sondördün enerjisi, geçtiğimiz 25 Şubat tarihindeki yeniay etkisinden bu yana eğitim, iş, özel, mesleki uzmanlık hayatınızla ilgili başlattığınız, mücadelesini verdiğiniz çalışmaların geldiği son noktayı görebilmeniz açısından önem taşımaktadır. Sizin isteğiniz, hayata geniş bir perspektiften bakmanızı sağlayacak yeniliklerde bulunmak, çeşitli aktiviteler aracılığıyla yaşamın anlamını keşfetmek, mesleki ihtisas alanınızı belirlemek veya belirlenmiş alanda iş yaşamınızı sürdürmektir. Bu ister yabancı bir ülkede veya isterse ülkenizde olsun farketmez önemli olan geleceğinizi belirlemektir. Bütün bunlar gerçekleştiğinde biliyorsunuz ki, çalışma hayatınızda çok daha başarılı olacak, ustalık kazanacak ve gereksiz işlerde zaman kaybetmek yerine asıl bulunmak istediğiniz alanda kendinizi ifade edebileceksiniz.

ışte bütün bunların gerçekleşmesi için, girişimlerinizin başarıyla sonuçlanması şart. Bugünkü sondördün etkisinin astrolojik anlamı ise, yukarıdaki isteklerinizle, şu an durduğunuz son nokta arasındaki farkın görülmesi ve yeniden konumlandırılması açısından önem taşıyor. Yani kendi bireyliğinizle ilgili özgürleşmeniz şart. Başka insanların sizin için ne düşündüğü değil, sizin kendiniz hakkında ne istediğiniz önemli. Çünkü toplum önünde duran sizsiniz, onlar değil. Benim önerim ise, bugün sakin ve mantıklı olmayı sürdürmek ve amacınıza uygun şekilde yolunuzda güvenle ilerlemektir. Siz bugünkü etkiler altında hedefleriniz konusunda ne yapmanız gerektiğini kafanızın içinde çok daha sağlamlaştırabilirsiniz. Böylece arzuladığınız noktaya varabilir ve güvenli bir hayat sürebilirsiniz.

Aslan
Sevgili Aslanlar bugün Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak sondördün etkisi altında güne adım atmaktasınız. Bu oluşum, geçtiğimiz 25 Şubat tarihinden bu yana eşiniz, partnerinizle olan maddi ve manevi paylaşımlarınız, miras, nafaka, hisseli paralar, bankalarla alakalı işleriniz, borçlarınız, cinsel hayatınız, derin dönüşüm konularda başlattığınız, girişimde bulunduğunuz veya dışarıdan destek bulmak amaçlı yaptığınız girişimlerinizle ilgili gelinen son noktayı görebilmeniz açısından önemlidir. Her Aslan aynı olayları yaşamayacağına göre istekler de ona göre farklılık gösterebilir. Genel olarak istenenler şu konular etrafında toplanabilir. Gelişiminizin önünde engel oluşturan noktaları bir an önce temizlemek, uzun vadeli ve sağlıklı bir ilişki yaşamak veya birlikte olduğunuz kişiyle ilişkinizi daha sağlam temellere oturtmak, ölüm ve ayrılık nedeniyle yaşadığınız krizlerden bir an önce kurtulup yeniden hayata katılmak ve başka insanlar, güçler aracılığıyla destek(maddi-manevi) bulmaktır.

Bütün bunların gerçekleşmesi halinde biliyorsunuz ki, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarmanız, yeni bir aşk yaşamanız veya birlikte aşk yaşadığınız insanla bütünlük oluşturmanız, hayatı yeniden sevmeyi başarmanız, hayata olumlu yönden bakabilmeniz mümkün olacaktır. Bugünkü sondördün etkisinin astrolojik anlamı yukarıdaki konulardaki isteklerinizle, şu an durduğunuz nokta arasındaki farkı daha iyi algılamanızı sağlayıcıdır. Yapmanız gereken kendinize özgü bir şekilde yaşamanızı kurgulamak, diğer insanlardan farklı olan yönlerinizi açığa çıkarmak, etrafınızdaki dünyanın sizden beklediklerini değil, sizin kendiniz için düşündüğünüz hayatı yaşamaktır. Ancak böyle düşünür ve bunun için mücadele ederseniz prangalarınızdan kurtulabilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

günaydın canıma.s.
ya ne bileyim dün ben onu yazarken siz konuyu kapattık demişsiniz hani bende neden anlatıyorum diye kızdım kendime sonra sende pek gözükmedin ortalarda bende kızdın sandım :1rolleyes:

Tatlım biliyorsun benim işlerim çok yoğun,sayfada altta adım yazar ama ben pc başında değilimdirçoğunlukla.Saat 5 tede çıktım zaten işyerinden cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…