ben :kedi:kaydirigubbakcemile3evet sen benim kelebeğimsin
sevgi kelebeğimmzemuszemus
canımmmmŞeniz
Allah yardımcın olsun canım
tabi ayrılık hasretlik zor aileden
benim arkadaşımda çorluya gitti gelin olarak
ne annesi var ne kaynanası yapayalnız kaldı orda
ve hastalandı
yüzünde bi yara çıktı Allah göstermesin akıntılı iltihaplı
sonra saçları döküldü baya
1 yıl sonra kızı olduda toparlandı çok şükür:Saruboceq:
:asigim:BidenemmmŞeniz
selam kızlar
hafta sonu yatılı misafirim vardı
yoğun geçti
bugün de ancak evi filan toparladım
çamaşır bulaşık vakit geçti
siz nasılsınız
bu arada bebek var mı pokahontas?
ben :kedi:kaydirigubbakcemile3
canım ya stresten dökülmüştür
bende çok stres yapmaya başladım herşeyi
ya bi rahat olamadık zaten
herşeyi kafaya takar olduk :sm_confused:
:asigim:
bende hepinizi çokkkk seviyorum vallllaaaaaaaaaaevet bende çok seviyorummmmmmmmmmmmm jasminee katılıyorummmm:1hug::1hug::1hug:
üzmesin valla üzme tamammı teyzecimhoşbuldum alınyazım herkes erkek diyor ama hayırlısı inşallah güzelim
ama üzmesin beni bebişim şekerimyaa sadece büyüyor o kadar kaydirigubbakcemile5
canım benim saolun valla çok iyisiniz hepiniz opuyorumnanaktanaynen canım sana sonuna kadar katılıyorum
biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz
mutluluğuda hüznüde sevincide paylaşacağız
kendimizi kasacaksak sıkıntıya ortak olmayacaksak dostluğun ne anlamı var
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
aynen katılıyorum jasminee
canım saol valla durumu özetlemişsin bitanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanÇekmek ne demek ben açıkcası zevkle dinliyorum seni.Yani zevkle derken üzülerek ama senin dertlerini paylaşarak dinliyorum.Çünkü buraya anlatarak bizi ne kadar önemsediğini düşünüyorum.Yeri geliyor bu konuştuklarımızı en yakınımıza anlatamıyoruzkaydirigubbakcemile5
Kimseyi de kötü etkilediğini sanmıyorum benŞeniz
canım valla özetlemşsin sende durumumu aynen bu şekildeyimcanım yapılan haksızlığa dayanamıyorsun da ondan öyle oluyor
canım benim eşinde biliyor değil mi gideceğini?
bilsin ki annesinin seni nasıl etkilediğini anlasın
biraz da ayrılıktan oluyor ya
inşallah ocak-şubat gibi ikinci bir balayı yaşarsınız canım a.s.
bende hepinizi çokkkk seviyorum vallllaaaaaaaaaa
üzmesin valla üzme tamammı teyzecim
canım benim saolun valla çok iyisiniz hepiniz opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım saol valla durumu özetlemişsin bitanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım valla özetlemşsin sende durumumu aynen bu şekildeyim
eşim gideceğimi bilmiyo, söylemek istemiyorum çünkü eşimbizaman kndine aşırı derece güveniodu senin doktora iihtiyacın var diye, şimdi öyle değil ama söylemiyim diyorum yada söylemeliyim bilemedimki şimdi sen böyle deyince kafam karıştı
inş ocak şubat 2. balayımız olsun be dirim
yani kendime son zamanlardaki şarkıyı söyleyesim geliyo kiö söylüyo onu bile
ya rabbi duy sesimi, yarabbi yetiş yarabbi
günahını boynuma seni koynuma alsam kaydirigubbakcemile3
canım hoşgeldin nasılsın?selam kızlar
yoğun geçti
siz nasılsınız
canım yakınımdaki problem kendini önemsiz,dışlanmış gibi hissediyordu,bide uzun bir süre köylerde felan çalıştı.iyice bunalıma girdi.orda evlenemedi felan.evlenememesi de iyice arttırdı bu durumu.inan gözleri boş bakıyordu,kahrolduk düzeltemedik onu,daha neler neler,şimdi çok sevdiği bir eşi var,çok değer veriyor,psikolog zaten demiş o kızla evlen düzelirsin diye,Canım inşallah sende düzelirsinjazmincim dirim saolunkızlar.dirim senin yakının evlenince düzelmiş benim de aklıma acab diyorum hamilelik olunca ben de düzxelirmiyim daha iyi olurmuyum.inş ya en kısa zamanada bırakmak istiyorum ilacı.ALLAH bilir ama beenim jinekolojik olarak görünürde bi engelim yok hamile kalmak için.merakımdan dr gitmiştim de:) hemde evlenmeden önce de gitmiştim tabi o zaman sadece hormon testi yaptılar yoktu bişi çok şükür.evlendikten sonra da yumurtlama düzgünmü die baktılar düzgündü.ama inş şu ilaçları bırakırım da çok beklemeden hamile kalırım
dinlemeyen bizden değildir gibi bir ifade hatılrmaıyorum,yanlış anlamışta olabilirsin canımdirim sen yazdın sanmıştm ama başka biri de olabilir üzüntümüzü sevincimizi paylaşcaz tabiki dostuz ama dinlemeyen bizden deildr tarzi bişi yazıyoduu bulamadm alıntı yapcaktımm
bende kızdım ya biras ne çok üzülüyorsunuz diye o konuda yanlş mı anlaşıldm diye üzüldümsenağlama
dirim sen yazdın sanmıştm ama başka biri de olabilir üzüntümüzü sevincimizi paylaşcaz tabiki dostuz ama dinlemeyen bizden deildr tarzi bişi yazıyoduu bulamadm alıntı yapcaktımm
bende kızdım ya biras ne çok üzülüyorsunuz diye o konuda yanlş mı anlaşıldm diye üzüldümsenağlama
hoşgeldin canım naber?selam kızlar
yoğun geçti
siz nasılsınız
canım emin ol hamile kalırsın ama yinede dr. gidip görünmen seni rahatlatabilri ancak, bence ilçları bıraktıktan enfazla bikaç ay içinde bebiş gelir göbişe, kimler hamiş oluyo senmi olamıcan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanjazmincim dirim saolunkızlar.dirim senin yakının evlenince düzelmiş benim de aklıma acab diyorum hamilelik olunca ben de düzxelirmiyim daha iyi olurmuyum.inş ya en kısa zamanada bırakmak istiyorum ilacı.ALLAH bilir ama beenim jinekolojik olarak görünürde bi engelim yok hamile kalmak için.merakımdan dr gitmiştim de:) hemde evlenmeden önce de gitmiştim tabi o zaman sadece hormon testi yaptılar yoktu bişi çok şükür.evlendikten sonra da yumurtlama düzgünmü die baktılar düzgündü.ama inş şu ilaçları bırakırım da çok beklemeden hamile kalırım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanNi demek canımopuyorumnanaktan
O şarkı ne biçim şarkı öylekaydirigubbakcemile3
saris cim bebiş kuş oldu uçtu :))) yok canım:)
sen nasılsın
ateşim çıkıyor yine
kızlar napıyosunuz, sabah geldim sonra giremedim.
çok başım ağrıyor pcye bakasım yok
jasminopuyorumnanaktan
evet canım :asigim:dirim ben mi sevgi kelebeği oldum cnm
kaydirigubbakcemile:kedi:Kıskanç lülülülülülü
canım sen daha iyi bilirsin tabi :sm_confused:bende hepinizi çokkkk seviyorum vallllaaaaaaaaaa
üzmesin valla üzme tamammı teyzecim
canım benim saolun valla çok iyisiniz hepiniz opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım saol valla durumu özetlemişsin bitanem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım valla özetlemşsin sende durumumu aynen bu şekildeyim
eşim gideceğimi bilmiyo, söylemek istemiyorum çünkü eşimbizaman kndine aşırı derece güveniodu senin doktora iihtiyacın var diye, şimdi öyle değil ama söylemiyim diyorum yada söylemeliyim bilemedimki şimdi sen böyle deyince kafam karıştı
inş ocak şubat 2. balayımız olsun be dirim
yani kendime son zamanlardaki şarkıyı söyleyesim geliyo kiö söylüyo onu bile
ya rabbi duy sesimi, yarabbi yetiş yarabbi
günahını boynuma seni koynuma alsam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?