Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

küstüğünü düşündüğüne göre farkında bence

haktan hoş geldin

öyle düşünme kekula sonuçta tecrüben var bebiş doğduktan sonra 2 sene evde olursun sonra kreşe yad bakıcıya veririsin belkide memur olursun üzülme canım

Canım diğer yol ddiğin hani benim ki değil de diğerinden demikaydirigubbakcemile3
Ay biz onu beceremedik-tatlicadiarzu-
seninkide değil hapta değil
kafamçokkarıştı canım benim yine seninki iyi cesaret valla
ben korkarım:kedi:

canlarım benim ufak bi işim var görüşürüz şimdilik..
tamam canım görüşürüz

doğru yoldasın canım
üstüne düşme bırak o arasın hep
hep sen ararsan kıymetin bilinmez
beni arıyor zaten diye düşünür aramaz sormaz yani
böyle iyi
senin de kafan rahat yerimseniben

kaç günde bir arıyorsunuz kayınvalidenizi siz
ben genellikle haftada 1
1 defa da o arar
2 defa görüşmüş oluyoruz böylece
yeter bence yerimseniben

tamam ozaman :)) ah ah bu büykler, neyse bundan sonra üzülmek yok gerisini koçiş halletcek inş :Saruboceq:
off yine yorulcan desene mirmirmirmir
küstüğünü düşündüğüne göre farkında bence

haktan hoş geldin
galiba ama ne yaptığının farkında olsa bal kaymak gibi gçinirizde hatası var ama ne olduğunu bilmiyo neyse buda bişeydir alkisalkisalkis
doğru yoldasın canım
üstüne düşme bırak o arasın hep
hep sen ararsan kıymetin bilinmez
beni arıyor zaten diye düşünür aramaz sormaz yani
böyle iyi
senin de kafan rahat yerimseniben

zaten aardık diye böyle ya, dediğini yapmak en mantıklısı
az kıymetimi bilsinler artk

seninkide değil hapta değil
kafamçokkarıştı canım benim yine seninki iyi cesaret valla
ben korkarım:kedi:

Canım valla korkmuyor değilim;ama napalım :kedi:

Kızlar ben biraz çıkacağım çok kötüyüm azcık dolanayım.Resmen kasıklarımı oyuyorlar yamafoldumbenHiç böyle olmamıştım ben:gitme:

ben genellikle haftada 1
1 defa da o arar
yeter bence yerimseniben

bende eskiden hafta birkaç kezdi, şimdilerde hafta bire düştü, keyfi yerindeyse oda arar 2 haftada yada haftada,küsünce ben aramam ama oda inat eder sonunda yine o arar çnk genlde o küstürür

öyle düşünme kekula sonuçta tecrüben var bebiş doğduktan sonra 2 sene evde olursun sonra kreşe yad bakıcıya veririsin belkide memur olursun üzülme canım

acaba şimdi derslerime çalışsamda 2010da memur olsam.sonra bebiş olsa daha zor dimi.ben en iyisi bebişi taşındıktan sonra düşünüyüm.büyüsün.sonra ders çalışır atanırım bir yere elbet:)hayırlısı ya hiç bişey planlandığı gibi olmuyor.

canım aradan çıkarmış oldun
iftar sofrası hazırlamak da zor olur
oruçlu oruçlu :sm_confused:
güzel geçmiştir umarım

ben genellikle haftada 1
1 defa da o arar
yeter bence yerimseniben
canım biz şuanda 2 günde bir konuşuyoruz(eşim askerde)
bugün aramadım kayınvalidem aradı mesela
ama normal zamanda 3-4 günde bir mutlaka konuşuruz
haftada bir de ziyarete gideriz
peki kızlar kayınvalideniz yada annenizi kaç haftada bir yemeğe ya da çaya davet ediyorsunuz??

bende nadiren ararım.kandillerde özel günlerde ararım.arada bir o arar üst üste bende ayıp olmasın diye onu ararım.hemde gönlünü alayım diye.

jazmincim geçmiş olsun tatlım ilaç falan içsen yüzünü bi yıka bişeyler atıştır zorlada olsa, tammmı tatlım

inş hakkında hayırlısı canım ama bence en az bi 6 ay hamiş olmasan sonra bebek gelince herşey değişebilir, hamişlikte cinsel stekte azalıyomuş bak bunu koçiş istemez, boşuna bekledik okadar diyebilir yani.yinede hayırlısı dediği gibi planlar tutmuyoki, bizim plandada ben eşimin yanına geçici görevle idecek enfazla 1 ay ayrı kalacaktım ama uymadı

bizim düzenli bi hayatımız olsaydı 2hafta da falan alırdık gibime geliyo ama kardeşler daha sık gelirdi sanırım

Canım valla korkmuyor değilim;ama napalım :kedi:

Kızlar ben biraz çıkacağım çok kötüyüm azcık dolanayım.Resmen kasıklarımı oyuyorlar yamafoldumbenHiç böyle olmamıştım ben:gitme:
canım geçmiş olsun,ilaç felan alsan olmuyor mu :sm_confused:

kaptın sen bu işi yerimseniben

bende eskiden hafta birkaç kezdi, şimdilerde hafta bire düştü, keyfi yerindeyse oda arar 2 haftada yada haftada,küsünce ben aramam ama oda inat eder sonunda yine o arar çnk genlde o küstürür
kaydirigubbakcemile3
canım bide şunu düşün bebek olduktan sonra çalışmak için hiç fırsatın olmayacak
hem ev işi,hem bebek
bak bizlerde çalışıyoruz,annem yada kayınvalidem olmasa bile 2 yaşına kadar bakıcı sonrada kreş olsun diyorum
yani eğer kafanda memurluk varsa bir daha düşün derim

canım iyiymiş ya
biz ayda bir yada genelde 2 ayda bir felan yani :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…