Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım hoşgeldin nasılsın?

hoşgeldin ozi nasılsın cnm???

hoşbulduk kızlar ya,iyi sayılırım sizler nasılsınız......gerci biraz sinirim tepemde....bu kadın birgün benim elimde kalır...(kayınvalidem) çünkü uykudan onun sac boyası sorunuyla uyandım....ve henüz cözümlenmedi,kraliçe hazretlerini mutlu edemedik....

işte bak o yanlış
sende ona desene
napıcan görüşme boşver diye

canım benim tam olarak sorun nedir
saç boyası mı?

işte bak o yanlış
sende ona desene
napıcan görüşme boşver diye
bende öyle diyorum zaten canım
2-3 ayda bir görüşebiliyor izin alabilirse benden tabi

kreliçe hazretleri yazlıktalar çeşmede,kullandıgı bitkisel sac boyası oradaki kuaförlerde yokmuş....şimdi ben kuaförüne gidip boyayı hazırlatıp,kargoyla göndericekmişim....böyle gezemezmiş....kimyasal içerikli boyalarıda kullanamazmış....şimdi ben ümitköyden kalkıp gop a gidicem boya hazırlatıcam göndericem....sorunumuz bu.....devlet meselesi...

vay bee
ben bile o kadar önemsemem
e bozulmaz mı boya oraya gidene kadar

:1shok:
valla ben olsam umursamam,kayınvaliden azcık süslü sanırımkafamçokkarıştı
yakın yer olsa da neyse diyeceğim ama
ilk defa böyle bişey duydum
canım napıcaksın peki

gelinlere hiç rahat yok anlaşıldı.

aslında biz cok resmiyizdir,bu duvarıda ben ördüm nişanlıyken,taa en baştan...cünkü cok samimi olmak iyi degil diye düşünenlerdenim...genelde oglundan ister ne isteyecekse ama konu kadınları ilgilendiren bişey oldugu için benden istedi...bende şuna kızıyorum sonuçta ölüm kalım meselesi degil bir defaya mahsus olmak üzere kimyasal bi boyayla boyayabilirsin...ölmezsin...ankaradan boya istemek sacma....

haklısın oziciğim değiştirmek istemedi demekki cnm ama ne güzel araya mesafeyi koymuşsun

valla ben olsam umursamam,kayınvaliden azcık süslü sanırımkafamçokkarıştı
yakın yer olsa da neyse diyeceğim ama
ilk defa böyle bişey duydum
canım napıcaksın peki
süslüdür.....
herşeyi düşünmüş :uhm:
düşünür....
evlere şenlik
tam kokoşmuş seninki de
kokoştur...
gönderdinmi peki ozi[/QUO ilk ve son kez göndericem.....lmaz:

oziciğim Allah yardımcın olsun ya
gençlere taş çıkartır desene
kendimden utandım şimdi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…