Sanırım öyle canım.En geç biz kapatıp en geç de biz açıyoruz orucu
Canım ben de astigmatım:gitme: Onun için doktora gitmem şart;ama bir tane buldum bakalım Optik doktoru olan bayağı da gelişmiş cihazları var.Oraya gideceğim olmazsa..
hoşgeldin sedacığım
mercimek çorba
etli bamya
sulu köfte
pilav
tatlıyıda eve geçirken alıcam o an canım ne isterseopuyorumnanaktan
kociş bamya yemediği için ona sulu köfte yaptım ama ucundan azcık alırım artıkınkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
hayırlı ramazanlar
nedense bugün içimde çok umut var mutluluk var sebebide yok ama hayır olsun inş
sizlr nasılsınız
jazminim bugün nasılsın tatlım?
ohh ramazanın geldiği içeri girince hemen anlaşılıyor kokudan yemek kokuyor kızlar burası hayırlı sabahlkar bu arada hayırlı cumalar şekerler ramazan geldi hoşgeldi bizde evde hatim yapacaz inşallah görüntülü cdlerden altında da türkçesi yazıyor hem anlaşılıyor hem arapça dinliyorsunuz tavsiye ederim kızlar :)
amin canım inş :)Sana da hayırlı ramazlar canım....
Allah hep mutluluk versin canım sıkıntı vermektensekaydirigubbakcemile5
İyiyim canım bugün.İşler sadece yoğun,onları da yavaş yavaş toparlıyorum işte..
hoşbuldum canım, inş hayra çııksın :)hoşgeldin alınyazım hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar cnm nasılsın???mutluluk ve umudunu hayıra çıkarsın mevlam cnm
ohhh ne güzel, menü süper, hayat süper, keşke benimde koçiş yanımda olsaydı bende yemek derdi çekseydim ya meğerse bunlar güzel mutluluklarmış :) allah daim etsin şekerim :))Ben söyleyeyim o zmn ilk :kedi:
Mercimek çorbası
Köfte
Pilav
Yoğurt
Salata
Ardından da sütlü bir tatlı;ama daha karar veremedim ne yapacağıma...
canım benim hoşgeldin
bugün geciktin nasılsın
neden mutlusun :sm_confused:
bu arada kızlar gunum 12 gün gecti dun kan testi yaptım 0,16 çıktı adet söktürücü kullanıyorum bende son 6-7 aydır adetim en az 20,25 gün sarkıyor hatta gecenlkerde 36 gun geçikmişti dr. ahmişlik için folik asit verdi ondan sonra oldu böle kesitm ilacı bende bitkisel ginseng kullanıyorum eşimde bende :)
bamya seven erkek var mı acaba
hımm folik asiti kestin yani
ginseng nedir canım neden kullanıyorsunuz
galiba yok canım:sm_confused:
olmasın
bende bayıla bayıla hepsini yiyorum:)))
canım ozaman çok bişey almana gerek yokdirimcim bende nakit almak istiyorum hem baya indirim yapıyorlar öyle zaten öyle çok bişe almıycam kaynanımın evine gelin gidiyorum evde nerdeyse herşey var
azmış be mısramcanım kurum karşılamıyor mu?
azda olsa karşılıyor biliyorum
Toplam 30 veya 35 lira veriyor
ben geçen sene çerçevesiz aldım,kenarları pempe şeffaf çerçeve
biraz pahalıydı,ama dediğin gibi kurum az karşılıyor
iyi ozaman canım ramazandan sonra görüşürüz bizde yerimsenibenhımm o zaman senin doktora gidip gözlük işini lens işi zor ya abim ilk zamanlarda felaket zorlanıyodu sonra öğrendi çok şükür:kedi:
olsun göbüşte yakışmıştır sana canımcım
zaten bu hafta sonu değil cicim
ramazan bitsinde öle:))
yoksa ben de dayanamam yani
ya da o gün tutmam:kedi:
ay nerde ya
saat 11:10
daha sekizbuçuk saatten fazla varkaydirigubbakcemile3
o zaman sen bugün bunu yap
sonra da benimkinden yaparsın:kedi:
canım iyi bir yere gitCanım İzmir'deki optiklere bakıyorum doktoru olan Karşıyaka'da olan buldum bir tane.Ücretsiz kontrol ediyorlar.Olmazsa ona bakıcam:)
bazı uyanık gözlükçüler
tıp merkezleriyle anlaşmalı doktora götürüyor
bir kere de öyle gittim
gözlükçü beni hastaneye götürdü,getirdi
lens olmadı gözüme
göz çapını ölçtürmeyi unutma sakın
bide gözlük numarası ile lens numarası farklı olur
benimde 0,5 astigmatım var.doktor gerek duymadı
benim gözlüğüm astigmatlı,lensim astigmatsız
tek farkı birini çıkartıp diğerini takarken herşeyi yüksek görüyorum,kaldırım taşlarını,merdivenleri,kendi boyumu :bbo:
canım bu listeyi ben aç aç yapamazdım heral :kedi:Ben söyleyeyim o zmn ilk :kedi:
Mercimek çorbası
Köfte
Pilav
Yoğurt
Salata
Ardından da sütlü bir tatlı;ama daha karar veremedim ne yapacağıma...
kaydirigubbakcemile3Jazmincim benim menümde lavanta kokulu uzun soluklu bir uyku var cnm:))))))))
canım var aslında ama evdeevet dirimciğim istersen vereyim birde senin verdiğin tarifin ölçüleri yokmu cnm
internetten bulabilirsem söylerim
ama ben göz kararı yapıyorum,
yarım paket makarnaya,1 yumurta,yoğurt ve peyniri nekadar çok atarsan
makarnalı böreğin okadar peynirli oluyor senin isteğine bağlı yani
yağıda yarım su bardağı koyuyorum
istersen tarifine bakarım
hoşgeldin canım hayırlı ramazanlarohh ramazanın geldiği içeri girince hemen anlaşılıyor kokudan yemek kokuyor kızlar burası hayırlı sabahlkar bu arada hayırlı cumalar şekerler ramazan geldi hoşgeldi bizde evde hatim yapacaz inşallah görüntülü cdlerden altında da türkçesi yazıyor hem anlaşılıyor hem arapça dinliyorsunuz tavsiye ederim kızlar :)
hoşgeldin necla nasılsın
ne güzel cnm Allah kabul etsin.
sanada hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
hoşbulduk cnm saol yok ya cıkmadı bişey şekerim durmak yok yola devam :)necla hoşgeldin cnm doktor işini ne yaptın dün umarım hayırlı haberler almışsındır hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar cnm allah kabul etsin hatiminizi cnm
hımm folik asiti kestin yani
ginseng nedir canım neden kullanıyorsunuz
ya işte hamiş kalmak için verdi doktor ama adetim düzensizşleti ginseng bitkisel bi ilaç libidoyu yukseltiyormuş eşim kullanıyor daha çok aslında calivita diye bir şirkette arkdaşı çalışıyormuş ordan almışlar işe yarar diyor ama bakalım kullanıp görecez.
galiba yok canım:sm_confused:
olmasın
bende bayıla bayıla hepsini yiyorum:)))
mercimek çorba
etli bamya
sulu köfte
pilav
tatlıyıda eve geçirken alıcam o an canım ne isterseopuyorumnanaktan
kociş bamya yemediği için ona sulu köfte yaptım ama ucundan azcık alırım artıkınkaydirigubbakcemile3
ben de lens kullanıyorum ama
o ücretsiz muayene yaptığını söyleyen lensciler
lensi verirken acısını çıkarıyorlar zaten
daha pahalı oluyor yani
amin canım inş :)
kolay gelsin bakalım işlerinde
hoşbuldum canım, inş hayra çııksın :)
ohhh ne güzel, menü süper, hayat süper, keşke benimde koçiş yanımda olsaydı bende yemek derdi çekseydim ya meğerse bunlar güzel mutluluklarmış :) allah daim etsin şekerim :))
en pratik ve güzel tatlı, kakaolu puding yanına uyar bence
evet canım geciktim işler vardı, zor bi işin üstesinden gelebildim şükür :))
ya ne bileyim sanki evleneceğimiz tarihin belli olduğu gün kadar mutlu ve hayecanlıyım, çoğalma sevinci gibi.hani şüphem olsa koçiş burda olsa hamileyim galiba diycem ama olamaz hastayım
ama biyandan burukluk var, ilk evliyken geçireceğim ramazan ama yanımda koçiş yok yine ailem varoysaki geçen seneden derdini çekiyodum sahurum, boş vesveseymiş hepsi ( sende ayrısın gerçi umarım üzmemişimdr seni dediklerime
kapmaya çalış cnm ben 40 günlük evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?