selam kızlar bişe sorcam ya siz eksiklerinizi nasıl tamamladınız ay ben bir türlü para artıramıyorum deli olcam valla ya benim gibi cimri biri ceyizi için para bulamıyorlmaz:
bide ben bakayım merak ettim şimdi opuyorumnanaktan
canım görüşürüz
canım bende gözlük kullanıyorum geçen sene düğün için lens almıştım,aylık olanlardan
hiç kullanmadıysan aylık olanı al önce,ben senelik almıştım olmadı hepsi çöpe gitti,çapını yanlış vermiş :umursamaz:
birde göz doktoru gözün çapını ölçmüyor diye biliyorum.
lens dünyası var burda ben oraya gittim,kendi doktorları var,muayene ediyor.ücrette ödemiyorsun
jasmincim ben şimdi nete baktımda
burdaki tarif benimkinden değil
ama bu da güzel
yani ben üzüm ceviz falan koymuyorum
kusura bakma bitanem tarifide unutmuşum((
Benimde acilen göz doktoruna gitmem lazım,epeyce ilerlemiş olmalı sol gözümdeki miyopGözlüğü çok severim beğendiğim çerçeveleri sordum geçen gün 200-250-300 tl idi çok pahalı nasıl alacağım bilemiyorum(((
Mümkünse biraz toplu halde alıp taksit yaptıracaksın böylecede mecburen ödeyeceksinzemuszemus
canım kurum karşılamıyor mu?Benimde acilen göz doktoruna gitmem lazım,epeyce ilerlemiş olmalı sol gözümdeki miyopGözlüğü çok severim beğendiğim çerçeveleri sordum geçen gün 200-250-300 tl idi çok pahalı nasıl alacağım bilemiyorum(((
canım ben heray para arttırıyordum,peşin aldım birçok şeyimiselam kızlar bişe sorcam ya siz eksiklerinizi nasıl tamamladınız ay ben bir türlü para artıramıyorum deli olcam valla ya benim gibi cimri biri ceyizi için para bulamıyorlmaz:
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
hayırlı ramazanlar
nedense bugün içimde çok umut var mutluluk var sebebide yok ama hayır olsun inş
sizlr nasılsınız
jazminim bugün nasılsın tatlım?
canım kurum karşılamıyor mu?
azda olsa karşılıyor biliyorum
Toplam 30 veya 35 lira veriyor
sigorta karşılamıyor galiba çerçeve parasını geçmiş olsun mısracığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?