Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bide ben bakayım merak ettim şimdi opuyorumnanaktan

canım görüşürüz kaydirigubbakcemile4

canım bende gözlük kullanıyorum geçen sene düğün için lens almıştım,aylık olanlardan
hiç kullanmadıysan aylık olanı al önce,ben senelik almıştım olmadı hepsi çöpe gitti,çapını yanlış vermiş :umursamaz:
birde göz doktoru gözün çapını ölçmüyor diye biliyorum.
lens dünyası var burda ben oraya gittim,kendi doktorları var,muayene ediyor.ücrette ödemiyorsun

Canım bizim burda var mıdır acaba o yerCADIARZU Ben aylık alacağım canım.Zaten optikçi de öyle dedi.

jasmincim ben şimdi nete baktımda
burdaki tarif benimkinden değil
ama bu da güzel
yani ben üzüm ceviz falan koymuyorum
kusura bakma bitanem tarifide unutmuşum:(((

Yaaaaaaaa:gitme:

Ama bu da hoş birşeye benziyor.Ben severim üzüm,ceviz,fındık gibi şeyler kurabiye de..

Benimde acilen göz doktoruna gitmem lazım,epeyce ilerlemiş olmalı sol gözümdeki miyopGözlüğü çok severim beğendiğim çerçeveleri sordum geçen gün 200-250-300 tl idi çok pahalı nasıl alacağım bilemiyorum :((((

Canım ben de takarım;ama kociş sarılayım derken kaç kez vurdu.Hatta bir kez kırıldı camımkaydirigubbakcemile3

Mümkünse biraz toplu halde alıp taksit yaptıracaksın böylecede mecburen ödeyeceksinzemuszemus

ya mısracım hep son dak. beklemediğim ödemelre çıkıyor evde tek ben çalışıyorum neye yetişcem şaşırdım bu ay 166 tl cep faturası gelmiş ben 20 lira ayırmıştım 140a mutfak ufak defeklerimi alcaktım ay kardşeim batırdı resmen beni neyse az daha sıkıcam dişimi aralıkta özgürüm para konusunda tabi yine:CüvCüv: felekten bi son dak. golü yemez isem kafamçokkarıştı

günaydın kızlar

hayırlı cumalar

hayırlı ramazanlar

nedense bugün içimde çok umut var mutluluk var sebebide yok ama hayır olsun inş

sizlr nasılsınız

jazminim bugün nasılsın tatlım?

Benimde acilen göz doktoruna gitmem lazım,epeyce ilerlemiş olmalı sol gözümdeki miyopGözlüğü çok severim beğendiğim çerçeveleri sordum geçen gün 200-250-300 tl idi çok pahalı nasıl alacağım bilemiyorum :((((
canım kurum karşılamıyor mu?
azda olsa karşılıyor biliyorum

selam kızlar bişe sorcam ya siz eksiklerinizi nasıl tamamladınız ay ben bir türlü para artıramıyorum deli olcam valla ya benim gibi cimri biri ceyizi için para bulamıyor :olmaz:
canım ben heray para arttırıyordum,peşin aldım birçok şeyimi
taksitli fiyatı artıyor

günaydın kızlar

hayırlı cumalar

hayırlı ramazanlar

nedense bugün içimde çok umut var mutluluk var sebebide yok ama hayır olsun inş

sizlr nasılsınız

jazminim bugün nasılsın tatlım?

Sana da hayırlı ramazlar canım....

Allah hep mutluluk versin canım sıkıntı vermektensekaydirigubbakcemile5

İyiyim canım bugün.İşler sadece yoğun,onları da yavaş yavaş toparlıyorum işte..

hoşgeldin alınyazım hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar cnm nasılsın???mutluluk ve umudunu hayıra çıkarsın mevlam cnm

dirimcim bende nakit almak istiyorum hem baya indirim yapıyorlar öyle zaten öyle çok bişe almıycam kaynanımın evine gelin gidiyorum evde nerdeyse herşey var

Back