iii mutlu kız sen yemek yapmayı seviosun ben hiç sevemedim gittii biraz becereksizimdirde ev işi de ben başka bişey deme allahın gücüne gitmesin yemek yapmak hiç ama hiç hoşuma gitmio zorunluluktan yapıyorum yani
angel dirim buluşacakmısınız?
Canım birşey demedi kociş;ama benim kafama geldikçe takıyorum işte.Neyse herkesi Allah'a havale ediyorum ben ve kapattım artık bu konuyukaydirigubbakcemile5
Benim de dişçiye gitmem lazım,göz doktoruna gitmem lazım,kadın doğumcuya gitmem lazımkaydirigubbakcemile3
Şöle bi baktırayım kendimesositososito
tşkler cnm bende iiim buarada ben ankaranın keçiören incirli piyangotepede oturuyorum
çok uzak burası birazda obeni zorluo bigün ankaralı arkadaşları evimde misafir etmek isterim hatta sizinde işiniz düşerse buyurun gelin keşke gelseniz okadar özledimki arkadaş toplantılarını
ne zaman saat kaçta buluşma
Mutlukız canım arkadaş mesaj yollamış
yufkasız patatesli börek için çok güzel oluyor diye
bende merak ettim şimdi
evet tatlım en iyisi kapatmak
oo senin işinde çok hastanede ben gibi:))
git cnm ihmal etmekaydirigubbakcemile5
Anladım canımsadece ikimiz değil cnm
ayarlayabilirsek eğer ankaradaki arkadaşlar
evet tatlım en iyisi kapatmak
oo senin işinde çok hastanede ben gibi:))
git cnm ihmal etmekaydirigubbakcemile5
hım oralar biraz uzak ve tepe değilmi
ama o taraflarda komşuluk arkadaşlık vardır
ben eryamanda oturuyorum ve hiç kimsem yok:))
gerçi annemlerle falan hep beraberim haftanın 2 günü gider gelirim de
komşuluk arkadaşlık yok
bende kendi arkadaşlarımla yetiniyorum
ama senin işin zor tabi yeni bi şehir yeni bi hayat
Allah yardımcın olsun canım
belli değilki canım
ayarlıcaz işte
evet canımdirim anlayamadım cnm o benim yapmaya çalıştığım tarifimi güzel oluyor diyor
canım olur :sm_confused:,bekarlıktan felan yok mu hiç arkadaşınya valla benim hiç afyondan arkadaşım yok ağlayacağım şimdi
Canım benim operasyon geçireli bugün tam 31. gün.40. günümü bekliyorum adet olmam lazım çünkü...Olmazsam her türlü gideceğim doktoruma..
Diş için de Ramazan sonunu bekliyorum.Çünkü özele gideceğim ve bir dolgu 100 TL beni baya bir sarsacak o.Ama göz doktoru için en acilinden gitmem lazım.Çünkü lens kullanmak istiyorum.Bıktım gözlük takmaktan:sinifsinif:
Angel hayatım bu arada o senin yapacağın perişan kurabiyenin tarifini buldum nette.Gerçekten hoş birşeye benziyor..Bugün yapacağım;çünkü yarın arkadaşlara davetliyiz.Elim boş gitmesinkaydirigubbakcemile5
Anladım canım
evet canım
canım olur :sm_confused:,bekarlıktan felan yok mu hiç arkadaşın
bide ben bakayım merak ettim şimdi opuyorumnanaktanAngel hayatım bu arada o senin yapacağın perişan kurabiyenin tarifini buldum nette.Gerçekten hoş birşeye benziyor..Bugün yapacağım;çünkü yarın arkadaşlara davetliyiz.Elim boş gitmesinkaydirigubbakcemile5
canım görüşürüzneyse kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum öpüldünüz byes
canım bende gözlük kullanıyorum geçen sene düğün için lens almıştım,aylık olanlardan
Canım benim operasyon geçireli bugün tam 31. gün.40. günümü bekliyorum adet olmam lazım çünkü...Olmazsam her türlü gideceğim doktoruma..
Diş için de Ramazan sonunu bekliyorum.Çünkü özele gideceğim ve bir dolgu 100 TL beni baya bir sarsacak o.Ama göz doktoru için en acilinden gitmem lazım.Çünkü lens kullanmak istiyorum.Bıktım gözlük takmaktan:sinifsinif:
anladım cnm
bilgisayar kullanırkenmi gözlük takıyosun
doktor banada vermişti ama takamıyorum yaa(
en iyisi lens abimde gözlüğü çıkardı numaralı lens kullanıyor ve çok rahat:))
kadın doğum içinde inş sıkıntı olmadan hastalanırsın cnm 40 gün sonramı olurmuş bilmiyodum bak
şişlik vardır şimdi sende dimi canım
evet canım süper oluyor
ay bende hep arkadaşlarıma giderken evden yaparım kek kurabiye falan
ve çok severim öle gitmeyi
fiyonkla süslerim falanzemuszemus
ama tabağımıda geri isterimmmkaydirigubbakcemile3
canım boşver biz varız,benimde kalmadı sağlık olsunyok cnm bir tane var oda izmirde ebe olacak hayırlısı ile başka da yokkk
canım borcamda güzel olurdirimciğim deneyelim o zaman cnm borcamdada olur dimi cnm börek
haktanı bende çok merak ediyorumhaktannn dan ses yok kızlar merak etmeye başladım
canım haftasonu kayınvalidemelrdeyim ama kız ramazanda ben cafeye felan oturamam baygınlık geçiririm,aç aç kokular felan :kedi:anladım cnm
bilgisayar kullanırkenmi gözlük takıyosun
doktor banada vermişti ama takamıyorum yaa(
en iyisi lens abimde gözlüğü çıkardı numaralı lens kullanıyor ve çok rahat:))
kadın doğum içinde inş sıkıntı olmadan hastalanırsın cnm 40 gün sonramı olurmuş bilmiyodum bak
şişlik vardır şimdi sende dimi canım
evet canım süper oluyor
ay bende hep arkadaşlarıma giderken evden yaparım kek kurabiye falan
ve çok severim öle gitmeyi
fiyonkla süslerim falanzemuszemus
ama tabağımıda geri isterimmmkaydirigubbakcemile3
yani sen gelirmisin buluşursak eğer
bi pazar olacağı kesin
öğleden sonra olur
özi ayarlıyacaktı ama yok görünürde:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?