Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım bende çektirip kurtulacağım
senede 6-7 gün böyle ağrı yapıp geçiyor
kurtulmam lazım
seninkiler duruyor mu canım

Ankara en çok sevdiğim şehirdir benim.
Her anlamda çok rahat edebilirsin aslında birkaç arkadaşta edinebilirsen çok daha keyifli olur
Bak Ankara da olan arkadaşlarımızı buluşacak sende git

evet dirim benim daha 1 ay oldu başlayalı 20 lik dişim ama 2 gün ağrıyo sonra normale dönüyo sonra bir daha başlıyor

Harbiyel evet oynamayı çok severim güzel oynadığımı söylerler
Bu arada seni biraz tanıyabilirim?Yaş,iş,evlilik vs

İyi hoşta angelım ben TV izlemiyorum nasıl haber vereceğim?:roflol:

hım o zaman ben seyredip seni çaldırayım:))
saat kaçta olcakki hangi programa çıkacakmışsınkaydirigubbakcemile3

ankaraya gelin geldin demek ne güzel ya ankara gibi şehir mi var Türkiye dekaydirigubbakcemile3
nerde oturuyosun cnm
kocişinin akrabaları falan yok mu çevrende arkadaş komşu vs.
burdada iş arasana halkla ilişkiler geçerli bi meslek sonuçta deneyimin varsa süper.
bebiş falan düşünüyomusun cnm.

canım bende çektirip kurtulacağım
senede 6-7 gün böyle ağrı yapıp geçiyor
kurtulmam lazım
seninkiler duruyor mu canım

Benim 1 tanesi yok.Diğerleride etin içinde çıkmak için ara ara zorluyorlar ama benim ağız yapım çok küçük olduğu için çıkmaları neredeyse imkansız

ya konuyu toplam 4 kullanıcı okuyor die bi yazı varda işte ben sen bide ancel grünüo mısrayı gremeyince çıktı sandım oyüzden mutlu kız ya acemiyim ya

Ankara en çok sevdiğim şehirdir benim.
Her anlamda çok rahat edebilirsin aslında birkaç arkadaşta edinebilirsen çok daha keyifli olur
Bak Ankara da olan arkadaşlarımızı buluşacak sende git

evet buluacaktık ama bi gelişme yokk

kız dirim gelicenmi sen :))))

Günaydın arkadaşlar,

Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar...

:a015:

günaydın canım
sağol sanada hayırlar olsun inş.
neden ağlıyosunn

günaydın canım
neden ağlıyosunn

Geçen haftadan sinirlerim bozuk zaten biliyorsun canımcım...

Neyse tekrar tekrar anlatıp canınızı sıkmayayım..

Nasılsın?

Angelcım programı bilmiyorum ama büyük ihtimalle konserleri gece hayatını vs gösteren magazin programlarından biridir.

Mutlu kız diş ameliyatını sormuşsun cnm zorluğu dişin nerede olduğuna ve çene yapına bağlı.Azda olsa dişin dışarıda ucu varsa daha kolay alınabiliyormuş.Benimki tamamen diş etine gömlüydü birde dediğim gibi ağzım çok küçük olduğu için dr bayan olmasına rağmen-yani eli küçük-çok zorlandı.Hastabakıcıyla birlikte güçlerini birleştirerek çekmişlerdi ((((

Jazmincim hayırdır bugün yüzün asık bir sorun mu var?

ben düşünüyorumda eşim düşünmüyor şuan bende saygı duyuyorum kararına biraz kendimize vakit ayıralım dio evt akrabaları var ama hepsi bende biyük grümcelerim 50 yaşında yani kendi yaşıtım kimse yok
ankara güzelde bilmeyince zor oluo
kendikendime biyerleri keşfediyorum dün sosoyete pazarına gittim sıhhıyenin ordakine işte kendimi öle oyalıyorum

Canım geçen haftadan süregelen aile hikayesi...Anlatıp tekrardan canınızı sıkmayayım...Gün için de ve zamanla iyi olacağım inşallah..

Gecen güzel geçmiş canım.Allah içinize sindirsin.Ben de Pazar günü muhakkak izlerim magazin programlarını kaçırmam aslaaaaakaydirigubbakcemile5

işte bende en zoruna kadar dayanıyorum ama mecbur didiyorum napimm:sinifsinif:
:teselli::teselli:

evet dirim benim daha 1 ay oldu başlayalı 20 lik dişim ama 2 gün ağrıyo sonra normale dönüyo sonra bir daha başlıyor
canım daha dur benim taa 2002 senesinden beri zorluyor :kedi:

Günaydın arkadaşlar,

Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar...

:a015:
canım nerde kaldın?bişey mi oldu?
Benim 1 tanesi yok.Diğerleride etin içinde çıkmak için ara ara zorluyorlar ama benim ağız yapım çok küçük olduğu için çıkmaları neredeyse imkansız
benimkide aynı mısra,etin içinde olduğu için doktor çekememişti,kaç sene önce

günaydın canım
neden ağlıyosunn
nereye gelicem mi şekerim opuyorumnanaktan
anlamadım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…