canım bende çektirip kurtulacağımDirimcim 20 lik dişleri aldırın kurtulun ben çokkk çektim yıllarca.
Bir sabah kalktım ki yüzüm davul gibi şişmiş, iltihap yapmış antibiyotik tedavisinden sonra aldırdım rahatladım.Zaten bu dişlerin hiç faydası yokmuş.Ameliyat eden dr demişti hepsini alalım diye aldırmamıştım şimdi çok pişmanım
mutlukız herhalde mısra çıktı dimi
Harbiyel evet oynamayı çok severim güzel oynadığımı söylerler
Bu arada seni biraz tanıyabilirim?Yaş,iş,evlilik vs
İyi hoşta angelım ben TV izlemiyorum nasıl haber vereceğim?:roflol:
işte bir yıllık evliyim samsunda oturuyordum daha önceden evlilik nedeniyle ankarada bulunuyorum samsunda halkla ilişkilerdim buraya gelince mecbur ayrıldım şimdi
evdeyim kendimi evime adamış bulunuyorum ama çok bunalıyorum bildiğin gibi değil ankaraya alışmak çok zor arkadaşımda yok kafayı sıyıracam gerçekten
allahdan siz varsınız:)
canım bende çektirip kurtulacağım
senede 6-7 gün böyle ağrı yapıp geçiyor
kurtulmam lazım
seninkiler duruyor mu canım
Ankara en çok sevdiğim şehirdir benim.
Her anlamda çok rahat edebilirsin aslında birkaç arkadaşta edinebilirsen çok daha keyifli olur
Bak Ankara da olan arkadaşlarımızı buluşacak sende git
Günaydın arkadaşlar,
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar...
:a015:
sağoL Cnm bundan snra burdayım inş sen çalışıyomuusn mutlu kız
evet buluacaktık ama bi gelişme yokk
kız dirim gelicenmi sen :))))
günaydın canım
sağol sanada hayırlar olsun inş.
neden ağlıyosunn
Angelcım programı bilmiyorum ama büyük ihtimalle konserleri gece hayatını vs gösteren magazin programlarından biridir.
Mutlu kız diş ameliyatını sormuşsun cnm zorluğu dişin nerede olduğuna bağla,çene yapına bağlı.Azda olsa dışarıda ucu varsa daha kolay alınabiliyormuş.Benimki tamamen diş etine gömlüydü birde dediğim gibi ağzım çok küçük olduğu için dr bayan olmasına rağmen-yani eli küçük-çok zorlandı.Hastabakıcıyla birlikte güçlerini birleştirerek çekmişlerdi((((
Jazmincim hayırdır bugün yüzün asık bir sorun mu var?
:teselli::teselli:işte bende en zoruna kadar dayanıyorum ama mecbur didiyorum napimm:sinifsinif:
canım daha dur benim taa 2002 senesinden beri zorluyor :kedi:evet dirim benim daha 1 ay oldu başlayalı 20 lik dişim ama 2 gün ağrıyo sonra normale dönüyo sonra bir daha başlıyor
canım nerde kaldın?bişey mi oldu?Günaydın arkadaşlar,
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar...
:a015:
benimkide aynı mısra,etin içinde olduğu için doktor çekememişti,kaç sene önceBenim 1 tanesi yok.Diğerleride etin içinde çıkmak için ara ara zorluyorlar ama benim ağız yapım çok küçük olduğu için çıkmaları neredeyse imkansız
nereye gelicem mi şekerim opuyorumnanaktanevet buluacaktık ama bi gelişme yokk
kız dirim gelicenmi sen :))))
günaydın canım
sağol sanada hayırlar olsun inş.
neden ağlıyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?