Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım keşke
nem yufkalı börek sanmıştım :kedi:

valla annem hazılıyor
yattıktan yarım saat sonrada kociş arıyor
uykusuzlukta var tabi
ilk günler normal sanırım
sen dişçide naptın canım antibiyotik mi verdi sadece fisfisfis

canım aynı ya inşallah geçer
bu arada günaydın opuyorumnanaktan

ohh süpper
ama uykusuzluk kötü tabi
kociş uzun konuşuyor galiba
napıyormuş nasıl geçiyomuş günleri
hep eğitim yapıyodur onlar dimi...

dişime antibiyotik cnm kanal tedavisi olcakta iltihap erimeden bişi yapamam dedi...

valla angel saat 3 te kalktım 5 te yattım cnm sabah namazını kıldıktan sonra uykum var cnm senin nasıl geçiyor cnm

bende 3 te kalktım 4 e doğru yattım cnm bundan sonra 3,30 ta kalkıcam ezanı beklemek için yoksa dayanamıyorum yani...
şu an için iyiyim ben sadece susarım yani onun dışında problem yok
Allah ım hepimize sabrını versin inş.
çabucak geçsin günleryerimseniben

YAY
Yaylar cuma gününe, tüm otorite figürleriyle ılımlı şekilde anlaşmanızı gerektiren enerjiler altında girmektesiniz. Bugün zihniniz gereğinden fazla hareketli ve kafanızın içi oldukça karışabilir. Birçok konuda mükemmeli yakalamak isterken, kimi zaman işin içinden nasıl çıkacağınızı bilemeyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ve becerikliliğinizi iş alanıyla ilgili mevzularda ön plana çıkartmaya çalışırken, karşıt görüşlerle kıyasıya bir mücadeleye girişebilirsiniz. ılgi duyduğunuz konuları sıradışı bir şekilde yürürlüğe koymak isterken, dışarıdaki kişilerin sizi kurallarla zincirlemeye kalkması rahatsız edicidir. Bu durumda ya bildiğiniz, doğru olduğuna inandığınız yolda yürüyeceksiniz veyahut geçerliliğini yitirmiş yöntemlerle kendinizi ifade etmeye çalışacaksınızdır.

Bu durum ise sizin için gelişimin tıkanması anlamında olacağından can sıkıcıdır. Söz gelimi iş başvurusunda bulunanlar veya işiyle ilgili yenilik yapmak isteyenler bugün aceleyle yanlış kararlar vermeye kalkışabilirler. Gün boyu etkili olacak hızlandırıcı enerjiler, bütünlüğünüzü korumanız ve çıkarlarınız söz konusu olduğunda dikkatli kararlar vermeniz gerektiğinin işaretidir. Hepimiz bugünlerde bir şeylere zorlanmakta ve dışarıdan baskılarla karşılaşmaktayız. Ne kadar kendimize hakim ve ortalama düşünmeye açık olursak o denli rahat ederiz. Denenmemişi denemek tabi ki iyidir lakin ayarı iyi tutturulmazsa ortaya tatsız tuzsuz bir şey çıkar ki, o da bir işe yaramaz.

OĞLAK
Oğlaklar, Ay gezegeninin Başak burcu seyri altında yeni bir güne adım atmaktasınız. ınandığınız değerleri savunma güdünüzün yüksek olduğu bugün, karşıt görüşte olan kişilere tahammül etmekte zorlanabilirsiniz. Hatta kimi zaman bir şeyler söylemek isterken durup sessizleşir konuşmamayı tercih edebilirsiniz. Bu durum iletişimsel manada kopuşlara neden olabilir. Bazen de tam tersine susmanız gerektiği konularda, farkında olmadan gereğinden fazla tepkisel davranabilirsiniz. Bütün bunların en önemli nedeni, ilerlemek ve yeniliklere açık düşünmek isteyen kişinin, dar bir alanda sıkışıp kalmasının getirdiği strestir. Bir yandan bağımlılıkları nedeniyle aynı düzeni sürdürmeye zorlanırken, diğer yandan özgür olmaya çalışmak kolay değildir. Gün boyu sürecek bu etkiler altında, yaşanan bu baskılar ve mükemmel olana ulaşma arzusu aceleci bir şekilde yeni kararlar almanıza neden olabilir.

Söz gelimi eğitim ve iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili meselelerde geleneksel olanla, ileri olan sistemler arasındaki farkı saptamaya çalışabilirsiniz. Sizin için en doğrusu ve en mükemmelinin ne olduğunu anlamaya çalışırken öncelikle dikkat etmeniz gereken konu, dağılmamaktır. Çünkü bir yanınız alıştığınız düzeni sürdürmenizi söylerken diğer yanınız kendini aşmalısın demektedir. Doğru olan ise, yeteneklerinizi ve becerilerinizi ortaya koyabilmenizi ve her şeyden önemlisi mutlu olmanızı sağlayacak bir seçimde bulunmaktır. Bunun yolu ise ancak güçlü bir odaklanmayla gerçekleşebilir. Yani hiç kimsenin etkisi altında kalmadan veya kurallara bağımlı olmadan. ışte bunu yapabilenler kendileri için en doğru tercihi işaretlemiş olacaklardır.

KOVA
Sevgili Kovalar günlük enerjiler altında, parasal konularda zihinsel açıdan oldukça zeki ve çıkarlarınızı koruma konusunda fazlasıyla ataksınızdır. Amacınız değişik yöntemler deneyerek yeni kazanç yolları bulmaktır. Hatta fikirleriniz öylesine etkilidir ki, bunların tümünü uygulamanız halinde bütün sorunlarınız kökünden hallolacak gibidir. Bu etki altında bir yandan düşüncelerinizi özgür bir biçimde ifade ederken diğer yandan çevrenizdeki kişileri ikna etmeye çalışabilirsiniz. Aklınız son derece buluşçu bir şekilde çalışmaktadır ve oldukça sezgiseldir. Yani deyim yerindeyse burnunuz iyi koku almaktadır.

Tabi ki bütün bunlar sizin açınızdan her ne kadar olumlu gibi duruyorsa da, burada dikkat edilmesi gereken nokta, duruma, ortama ve anlaşma sağlamaya çalışacağınız kişilere karşı ani ve fevri tavırlar içinde olmamaktır. Yani eğer amacınız üzüm yemekse bağcıyı dövmenin anlamı olmayacaktır. Tabi ki sizinle aynı düşüncede olmayan kişiler karşınıza çıkabilir veya umduğunuz sonuçları almanız zamana bağlı olabilir. ışte tam bu noktada olumlu bir sonuç için sabırlı olmak ve beklemek lazımdır. ışte bunu başarabilenler arzu ettiklerine kavuşabilecekler epeyce ilerleme kaydedeceklerdir.

BALIK
Balıklar haftanın bu son iş gününe yine tüm burçlar açısından etkili olacak önemli bir enerjinin yansımaları altında girmektesiniz. Karşıt burcunuz Başakta ilerlemekte olan Ay ve Merkür gezegenleri, ilişki konusunda belirsiz dönüşlerin veya mükemmeli yakalamak adına yapılan keskin uçlu iletişimin simgesidir. Bugün hangi konuda olursa olsun, öylesine detaylı düşünürsünüz ki, bir olayı veya bir kişiyi onlarca ayrı bakış açısı altında incelersiniz. Bu ise dağılmanız anlamına gelir ki, sizin açınızdan sakıncalıdır. Söz gelimi beraberlik, ortaklık ilişkileri, sözleşmeler veya bütünlük içinde hareket etmeniz gereken her konuda, en ufak bir mevzuyu abartılı bir şekilde ele alarak kendinizi üzebilirsiniz.

Sonra da bu durumdan kurtulmak için baskın tavırlarla hakimiyeti ele geçirmeye çalışırsınız. ıç sesiniz, hadi birşeyler yap, bağımlılıklarından kurtul, özgür ol derken, diğer sesiniz mantıklı ol, şimdi zamanı değil, durup düşünmelisin demektir. Sevgili dostlarım öyle bir süreçten geçmekteyiz ki, eğer amacımız farklı bir şeyler yapmak, mükemmeli yakalamaksa eğer, kesinlikle dağılmamamız gerekiyor. Yani bize bizden başka kimsenin faydası yok. Akıllı ve bilinçli hareket etmemiz gerekiyor. Üzerimize ne kadar gelinse de güven duygumuzu ayakta tutmalıyız. Eğer kendimizden şüphe etmeye kalkarsak emin olun ki toparlanmak zor olur. Belirsiz dönüşler, aceleci tavırlar, sinirli verilen kararların hiçbir faydası yok. Söyleyeceklerinizi gayet açık, ılımlı, net ve kendinizden emin bir ifadeyle dile getiriniz. Bu ister ilişki ister iş isterse farklı bir konuda olsun farketmez.

Konser tek kelimeyle muhteşemdi çünkü Ebru GÜNDEŞ çok saygılı,çok kibar,çok ilgili,sesi zaten biliyorsunuz ,geniş bir repertuar .....vs

inşallah angel sabrını verir Allahım bende 3:30 kalkacağım erken oldu biraz kalkmam ama ilk gün acemiliği benim ilk ramazanım evimde daha

güzel vakit geçirmişsiniz mısracığım ne güzel sevindim senin adına

Teşekkür ederim cnm.
Evet gerçekten çok eğlendik ben epeyce oynadım Ebru GÜNDEŞ sahneye davet etti çıkmadım :(
Sürekli resimlerimi çektiler.
Pazar gün tv de ve gazetede milli olabilirimdelikafadulden

ohh süpper
ama uykusuzluk kötü tabi
kociş uzun konuşuyor galiba
napıyormuş nasıl geçiyomuş günleri
hep eğitim yapıyodur onlar dimi...

dişime antibiyotik cnm kanal tedavisi olcakta iltihap erimeden bişi yapamam dedi...

bende 3 te kalktım 4 e doğru yattım cnm bundan sonra 3,30 ta kalkıcam ezanı beklemek için yoksa dayanamıyorum yani...
şu an için iyiyim ben sadece susarım yani onun dışında problem yok
Allah ım hepimize sabrını versin inş.
çabucak geçsin günleryerimseniben
opuyorumnanaktan
sabah sıra olmadığı için konuşabiliyoruz canım opuyorumnanaktan
eğitim yapıyorlarmış hep canım
ne zaman arasam iştimada :umursamaz:kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun
kanal tedavisi zor mu oluyor hiç bilmiyorum
benide kaç gündür 20 lik dişler mahvediyor :olmaz:kaydirigubbakcemile3

bencede dirimciğim kaydirigubbakcemile5
yerimseniben

Teşekkür ederim cnm.
Evet gerçekten çok eğlendik ben epeyce oynadım Ebru GÜNDEŞ sahneye davet etti çıkmadım :(
Sürekli resimlerimi çektiler.
Pazar gün tv de ve gazetede milli olabilirimdelikafadulden
alkisalkisalkis
seyretmek için sabırsızlık çekiyorum:dance:

meraba kızlar günaydınnnnn:teytey:
günaydın canım

evet angel bencede en iyisi geçmiş olsun cnm bu arada allah sabırlar versin kanal tedevisi olacaksın ya onun için diyorum cnm

Back