Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Nasrettin Hoca ya sormuşlar
Hocam Ramazan bizden memnun gitmişmidir diye
Hoca da demiş ki;
memnun gitmese her yıl 10 gün önceden gelirmiydi demiş:)))))
hepinize hayırlı Ramazanlar canlarım
şu mübarek günlerde Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inş.:Saruboceq:

günaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar herkese nasılsınız ben etrafı bulanık görüyorum nedense sabah sabah

Nasrettin Hoca ya sormuşlar
Hocam Ramazan bizden memnun gitmişmidir diye
Hoca da demiş ki;
memnun gitmese her yıl 10 gün önceden gelirmiydi demiş:)))))
hepinize hayırlı Ramazanlar canlarım
şu mübarek günlerde Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inş.:Saruboceq:

amin inşallah angelım hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar cnm fıkra çok güzelmiş cnm

dirim günaydın cnm hoşgeldin nasılsın???
iyiyim canım ya hafif uykusuzum
azcıkta midem bulanıyor :1no2:

hayırlı ramazanlar cnm azmı yemek yedin neden bulanıyor

canım benim az yemedimde işe gelirken servis tuttu beni,sabahları kahvaltı yapmadan çıkmazdım hiç,ramazanda böyle oluyor malesef
neyse alışacağız artık
canım arkadaş cevap yollamış
patatesleri çiğden rendeliyormuş
keşke önceden sorsaymışız
yazık oldu canım

dirimciğim geçmiş olsun cnm inşallah düzelirsin teşekkür ederim ilgilendiğin için cnm benimle keşke sorsaymışım ama neyse tecrübe oldu benim için

amin inşallah angelım hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar cnm fıkra çok güzelmiş cnm

:)))
öle gece gece geldi aklıma:))

hayırlı ramazanlar kızlar
biraz midem bulanıyor ya

benimde cnm
ilk bi kaç gün normal yani
nasılsın gece kalkmakta zorlandınmı dicem ama anniş hazırlayıp kaldırmıştır zaten seni
yaşadın valla ramazandazemuszemus
senin evde kardeşin varmı cicim

angel nerdesin hayatım aşgıdan gel yukarı istersen

geldim cnm bilgisayarda bi sorun vardıda onu hallettik
naber nasılsın
nasıl geçti ilk gün

dirimciğim geçmiş olsun cnm inşallah düzelirsin teşekkür ederim ilgilendiğin için cnm benimle keşke sorsaymışım ama neyse tecrübe oldu benim için
canım keşke
nem yufkalı börek sanmıştım :kedi:
:)))
öle gece gece geldi aklıma:))

benimde cnm
ilk bi kaç gün normal yani
nasılsın gece kalkmakta zorlandınmı dicem ama anniş hazırlayıp kaldırmıştır zaten seni
yaşadın valla ramazandazemuszemus
senin evde kardeşin varmı cicim

geldim cnm bilgisayarda bi sorun vardıda onu hallettik
naber nasılsın
nasıl geçti ilk gün
valla annem hazılıyor
yattıktan yarım saat sonrada kociş arıyor
uykusuzlukta var tabi
ilk günler normal sanırım
sen dişçide naptın canım antibiyotik mi verdi sadece fisfisfis

Günaydın kızlar hayırlı ramzanlar, hayırlı cumalar.

Miğdem çok fena ekşime yapıyor.
canım aynı ya inşallah geçer
bu arada günaydın opuyorumnanaktan

valla angel saat 3 te kalktım 5 te yattım cnm sabah namazını kıldıktan sonra uykum var cnm senin nasıl geçiyor cnm

Günaydın kızlar hayırlı ramzanlar, hayırlı cumalar.

Miğdem çok fena ekşime yapıyor.

günaydın
tubisim normaldir
oruçsan ilk gün sendromu
gece ağır şeylermi yedin cnm

Günaydınnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Yarım saattir pc le uğraşıyorum zaten uykum var iyice gerildim :(

günaydın cnm
ben de sabahtan uğraştım pc ile
ama düzeldi şimdi
nasılsın

Bugünkü burcunuz (Alıntıdır.)

KOÇ
Koçlar gün boyu Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay gezegeni, günlük hayatta işlerinizi titiz ve dikkatli yapmaya çalışmanın önemini göstermektedir. Her ayrıntı göz önünde tutulmalı ve aksayan noktalar çözüme kavuşturulmalıdır. Bu durum kimi zaman sizin için oldukça rahatsız edici olabilir. fakat içinde bulunduğunuz sistem bunu gerektirmektedir. Doğal olarak ayak uydurmak zorundasınızdır. Fakat bir yandan da, sistemin kendi içindeki haksızlıkları, çalışanlarla aranızdaki bazı tatsız durumlar canınızı sıkabilir. Haksızlıklara gelemeyen bir yapınız olduğu için doğal olarak, çalışanla çalışmayan, dikkatli olanla olmayan kişileri daha yakın bir gözlem altına alabilirsiniz. Karşıt fikirler veya karşıt olduğu halde bunu açıkça dile getirmeyip türlü manevralara girişenler veya çalışmadığı halde sanki çok iş yapıyormuş gibi olan kişiler canınızı sıkabilir.

Çünkü bunların gizlendikleri maskelerinin ardındaki gerçeğin gayet iyi farkındasınızdır. Sizin isteğiniz herkesin eşit şartlar altında, dürüstçe kendini ortaya koymasıdır. Hatta bugün öylesi durumlar oluşur ki, ya çevrenizdeki kişilere susacaksınızdır veyahut siyaha beyaz diyerek özellikle aykırı bir kişi izlenimi yaratacaksınızdır. ışte bu ikisi arasındaki tercih sizi gerilime düşürerek apansız çıkışlarda bulunmanıza neden olabilir. Benim tavsiyem ise, doğru bildiğinizden şaşmamanız fakat bunu ifade ederken daha ılımlı yaklaşmaya, sözcükleri iyi kullanmaya çalışmanızdır. Bu etki, özellikle sanatsal meslek grupları için yaratıcı bir ifadedir. Gerilim, sıradışı eserlerin ortaya çıkışı demektir.

BOĞA
Sevgili Boğalar güne burcunuzla uyumlu Ay gezegeninin Başak burcu seyriyle başlamaktasınız. Bu enerji, hayatın güzellikleri kadar, zorlukları ve karmaşasının da gayet iyi farkında olmanızı sağlayıcıdır. Böyle düşününce, aşk hayatınız ve ileriye yönelik tüm hedefleriniz, sosyal ilişkileriniz konularında kendinize ve etrafınıza gerçekçi bir gözle bakmaya başlarsınız. Bu bakış doğaldır ki kimi zaman özgün fikirlerinizi, kendinizce kurguladığınız hayatınızı, karşıt fikirler olsa dahi, kendi yolunuzda ilerlemekten yana olduğunuzu göstermektedir. Yani dışarıdan hiç kimsenin sizi yönlendirmesi, etkilemesi, gözünüzü boyaması mümkün değildir. Neyin ne olduğunu gayet iyi bilirsiniz. Bu yüzden de iki yüzlü, kendini farklı göstermeye çalışan kişilere karşı gardınızı almaya çalışırsınız.

Bu ister aşk hayatınızla ilgili konularda olsun isterse hedefleriniz anlamında hiç farketmez. Doğru bildiğinizi söylemekten yanasınızdır. Belki bazı kişiler sizin bu aşırı sağlamcılığınız karşısında sıkılabilir, hatta sizi sevimsiz bulabilirler. Fakat bu sizin umrunuzda değildir. Çünkü yanlış olan bir şeye adım atmanın, yanlışı yaşamanın size bir gün ağır bedeller ödeteceğini gayet iyi bilirsiniz. ışte bugünkü enerjiler, gerçeklerin ışığında yol almak ve dürüst bir aşk yaşamak, doğru şekilde hayatını geçirmek isteyen bir kişinin dışa karşı verdiği mücadelenin göstergesidir. Benim tavsiyem bunu her zaman olduğu gibi sakince yapabilmenizdir.

ıKıZLER
ıkizler güne Ay gezegeninin Başak burcu seyriyle başlamaktayız. Bu enerji, aile hayatınız ve mesleki konularda size dayatılmaya çalışılan eskimiş, geçerliliğini çoktan yitirmiş fikirlerle, yöntem ve geleneklerle mücadele etmek zorunda kalışınız anlamındadır. Siz yeniliklere ve parlak fikirlere, gelişmeye bu denli açıkken, birilerinin gereksiz yere sizi durdurmaya çalışması kafanızda ilginç planlamalarda bulunmanıza yol açabilir. Hatta bazılarınız sırf bu yüzden ev sınırları içinde işlerini yaparak hayatını kazanabileceğini düşünebilir. Böylece kimseye uymak zorunda değilsinizdir. Tabi ki bu kararınız maddi durumunuzla birebir alakalıdır.

Bazılarınız için bugünkü enerjinin anlamı, iç dünyanızda bastırdığınız bazı sıkıntıların iş hayatınızda boşaltılmaya çalışılması anlamındadır. Yani bazı durumlar artık iyice canınızı sıkmaya başlamıştır. Bir an önce yenilikte bulunmalı diye içinizden geçirmektesinizdir. Lakin ya en mükemmeli yapmalı veya şu anki durumu kabullenmelidir. ışte bu sizi fazlasıyla gerginleştirebilir. Bir yandan atılım yapmak isterken diğer yandan olanaksız durumlarla mücadele etmek kolay değildir. Eğer bütün bunları dengeyi kavuşturabilirseniz günü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Bunu sağlamanın yolu ise, iyi bir planlama ve etkili bir projeyle mümkün olabilir. Yalnız aile içi ilişkilerinize ve otoritelere karşı sabırlı olmayı mutlaka başarmalısınız.

YENGEÇ
Yengeçler bugün yakın çevrenizdeki kişilerle olan her türlü iletişiminizde zihinsel açıdan gayet atak ve oldukça canlısınız. Parlak fikirleriniz diğer kişilerin dikkatini çektiği gibi gündelik koşuşturmanızda ilginç yöntemler deneyerek işlerinizi başarıyla sürdürebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken nokta yeniliklere açık olmak ve sabırsız davranmadan, ani yön değişikliklerine gitmeden kararlı hareket etmektir. Eğer kafanızın içinde oluşmuş bazı planlar varsa bunun için dışarıdaki insanların sizi etkilemesine izin vermeyin. Haklarınızı sonuna kadar ve kendinizden emin bir şekilde savunmaya çalışın. Bilirsiniz bazı zamanlar sırf birileri mutlu olsun diye kendi isteklerinizden vazgeçmeye çalışırsınız. Bu yüzdenden düşünce ve iletişim özgürlüğünüzden taviz vermek zorunda kalırsınız.

Peki bu sizi mutlu ediyor mu diye kendinize soruyor musunuz? ışte bugünkü enerjiler bu sorunun cevabının hayır olduğunu gösterebilir. Yani baskı altına alınmak veya bir kısım insanlar yüzünden yapmak istediklerinizden vazgeçmenin akıllıca bir şey olmadığını düşünebilirsiniz. Özellikle eğitim ve iş hayatında olanlar, katı kurallarla çevrelenmekten belki de ilk kez hoşlanmayabilirler. Size düşünme ve konuşma özgürlüğü tanıyan bu enerjiyi, birilerine ani çıkışlar yapmak için değil, kendinize yeni bir düzen kurmak adına kullanır ve dengeli bir şekilde ilerlerseniz, etrafınızdakiler ne kadar ciddi olduğunuzu düşünebilirler.

ASLAN
Aslanlar yoğun bir haftanın ardından son iş gününe adım atmaktayız. Bugün, parasal konularda oldukça parlak fikirler ve çıkış yolları aklınıza gelebilir. Daha çabuk ve kısa yoldan sonuca ulaşmak niyetiyle ilginç planlamalarda bulunabilirsiniz. Değişiklik arayışınız o denli yoğundur ki, kimi zaman maddi konularda kendinizi denetlemekte zorluk yaşayabilirsiniz. Birileri kazancınızla ilgili konularda karşıt bir görüşle üzerinize gelecek olursa, hatta sizi sıradan sözlerle ikna etmeye çalışırsa, buna isyan etmeniz mümkündür. Çünkü artık dayanacak gücünüz kalmamıştır.

Bu şartlar altında yaşamaya çalışmanız halinde sonunda mutsuz biri haline geleceğinizin farkındasınızdır. Az bir parayla idare etmek, bir yandan dışarıdan yönelen baskılarla mücadele etmek sizi yıpratmaktadır. Ya bütün bunları yani size sunulanları kabul edeceksinizdir veyahut ta iyi bir çıkış yolu bularak ileri hamlede bulunacaksınızdır. ışte bu iki dürtü arasında düşünürken, aksayan bir çok şeyin daha fazla farkına varabilirsiniz. Eşsiz fikirleriniz vardır ve diğerlerinden çok daha akıllısınızdır. Sürüye boyun eğmek niyetinde değilsinizdir. Bir çoklarınız için değişimin itekleyici bir faktör olduğu bugün eğer plansız ve garanti olmayan yollarla değişimde bulunmaya kalkışırsanız sonuç pek yararlı olmayabilir. Kaldı ki parasal konularda dikkatli olmanız menfaatiniz icabıdır.

BAŞAK
Başaklar, Ay gezegeninin gün boyu burcunuzda ilerleyecek oluşu, zihinsel aktiviteleriniz ve kendinizi istediğiniz gibi ifade edebilmeniz açısından gayet olumludur. Ay, astrolojik yapısı itibariyle, içgüdü ve hissediş, duygusal ihtiyaç ve bağımlılıklarımızla birebir ilişkilidir. Temel ihtiyaçlarımızı doyurma dürtümüzdür. Başak burcunda ilerlediği zamanlar ise duyarlılık geride kalır, mantık ve zihin aktiviteleri öne çıkar. Doğaldır ki bu durum aşırı hassas burçların günü zorlu geçirmesine neden olurken, sizler açısından bir sorun yoktur. Çünkü sizin aşkı ifade ediş şekliniz her zaman elle tutulur gözle görülürden yana olmuştur. ışte bugünkü Ay etkisi altında ilişkinizle alakalı konularda orijinallik arayışınız ve mükemmeli arzulayışınız daha fazla öne çıkabilir.

Eğer bazı ayrıntılar canınızı sıkıyorsa bunu dile getirmekten çekinmez, sorunlar hakkında açıkça konuşmak isteyebilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu durum tabi ki sıkıntılar oluşturabilir. Aranızdaki görüş ayrılığı daha fazla öne çıkacağından dikkatli olmak gerekebilir. ılişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı, bağımlı bir ilişkiden ziyade arkadaşlık merkezli orijinal bir beraberliği tercih etmeniz anlamındadır. Özgür konuşmak, gerçekleri en başından dile getirmek, ne istediğinizi veya istemediğinizi belirtmek arzunuz yoğundur. Bugünkü enerjiler, genel anlamıyla hızlı ve çarpıcı karşılaşmalara, orijinal aşklar yaşanmasına ortam hazırlayabilir.

TERAZı
Teraziler güne, Ay gezegeninin Başak burcu seyri altında başlamaktasınız. Bu enerji, çalışma hayatınız, sağlığınız, iş verimliliğiniz ve bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konuların yüzeye çıkmasına neden olacağından, rahatsızlık vericidir. Her bilgi, her konu ve her sorun öylesine detaylı ele alınır ki, bu sizin gibi özgür bir kişi için boşu boşuna zaman kaybıdır. Böylece mutlaka yerine getirilmesi gereken mecburiyetler, asıl yapılması gerekenlerin önüne geçer. Bu yüzden de, bir çok işi halletmek güçleşir. Ayrıca geri planda dönen bazı dolaplar, gizli oyunlar ve iki yüzlülükler karşısında susmak zorunda kalışınız da bir başka büyük bir problemdir.

Bu etkiler altında kimileriniz, olan bitene seyirci kalmak yerine, açık açık konuşarak bütün pürüzleri gidermek, arınmak isteyebilirler. Fakat bu durumda, gücü elinde bulunduran kişilerle aranızda zıtlaşmalar meydana gelebilir. Benim tavsiyem ise, iş hayatının içinde böyle durumların her zaman rastlanabileceğini, nereye gitseniz böyle sorunlarla karşılaşma yüzdenizin yüksek olduğunu bilerek ılımlı bir dille kendinizi ifade etmeye çalışmanızdır. Eğer yapamayacaksanız o zaman da ayrıntılar içinde kaybolmadan bütüne odaklanarak görevlerinizi yapmanızdır.

AKREP
Akrepler bugün planlarınızı, projelerinizi, yürürlüğe koyma arzunuz oldukça yüksektir. Aslında düşündüğünüz şeyler hakikaten ilginç ve oldukça sıradışıdır. Fakat bütün bunların değişik bir yolla ifade edilmesi gerekmektedir. ışte bu noktada kafanızın karışması mümkündür. Radikal düşünceleriniz kendi zamanınızın ötesinde gibidir. Ve genellikle buna açık olmayan insanlar tarafından tuhaf bulunması mümkündür. Hatta bazılarına aşırı bile gelebilir. Fakat bütün bu değişimleri, eski yöntemlerle yürürlüğe koymanız halinde, o zaman da istediğiniz gelişim sağlanamayacaktır. Son zamanlarda zaten üzerinde durduğunuz en önemli nokta, mükemmelli yakalamaktır. Yani herşey ya tam olmalı veyahut hayatımda yer almamalı diye düşünüyor olabilirsiniz. Bu sadece amaçlarınız, ideallerinizle alakalı olmayıp, aşk hayatınızla ilgili mevzularda da böyledir.

Gelir geçer aşklar veya ilişkinizde yaşanan sorunların da ana nedeni sıradanlık ve rutinliğin sizi rahatsız ediyor oluşudur. Ayrıca başkalarının göremeyeceği, minik pürüzler istemeden de olsa bir şekilde gözünüze batmaktadır. Armudun sapı üzümün çöpü misali takıntılarınız kimileri için oldukça sıkıcı gelebilir. Fakat bu umurunuzda değildir. Çünkü siz farklı olanı yaşamak ve sıradışı bir ilişkiyle hayatın tadını çıkarmaktan yanasınızdır. Bu enerjiler altında bugün yapılması gereken hangi konuda olursa olsun düşündükleriniz için değil ama ifade ederken takındığınız tutumla ilgili dikkatli olmanızdır. Eğer sözcükleri iyi kullanırsanız, kafanızın içindekileri kabul ettirmeniz daha kolay olur.

Back