Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ben nişanlıyken kök söktürmüştü annem 1 yıl boyunca kayınvalidemden kıskandı beni

Keşke kıskansa canım ya...Ama artık yıprandık kocişle.Bu hafta 2 kez feci tartıştık.Boşanma derecesine kadar...Bunları çekmemiz gerekir miydi...mafoldumben

kafana takma jasmin çünkü olan bize oluyor cnm başka sorunlarda vardı benim annem ve babamla ilgili biliyorsun beni çok yıprattı olan bana oldu cnm takma kafana üzülme sakın

hayır tabiki bende çok kavga ettim eşimle evlenmeden önce ama olan bize oluyor cnm kavga ederken eski konularda çıkıyor ortaya büyüyorda büyüyor kavga cnm o yüzden takma kafana yazık değilmi size cnm

kafana takma jasmin çünkü olan bize oluyor cnm başka sorunlarda vardı benim annem ve babamla ilgili biliyorsun beni çok yıprattı olan bana oldu cnm takma kafana üzülme sakın

Haklısın canım..:1hug:

Valla burası olmasa patlardım herhaldeopuyorumnanaktan

evet burası gerçekten stres atmak için çok iyi cnm benim anlatabileceğim kimsem yoktu ama bir anda sizler oldunuz cnm

sinirlenme cnm sakin olmaya çalış sinirlenince insan kendini kaybediyor evet cnm bende tam alışacağım oruca adet göreceğim hapın bitmesine 5 gün var yatsıda geç okunuyor teraviye gideceğim birde bittim ben allah yardımcımız olsun cnm

jasminciğim ben çıkıyorum cnm kendine iyi bak tatlım hayırlı akşamların olsun sakın üzülme cnm arkadaşım hayırlı ramazanlar allah yılına gününe kedersiz eriştirsin inşallah cnm öpüyorum seni kocaman yarın nasipse görüşürüz allaha emanet ol cnm byby

Görüşürüz canım.
Sanada hayırlı ramazanlar...Amin canım inşallah...:Saruboceq:

Öptüm canımcımŞeniz

Kimse kalmadı ben de gideyim bari...Canım arkadaşlarım hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum...

Yagmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri Bereketiyle donatan Ramazan ayiniz Mübarek olsun...

Canlarım konsere davet ettiğim kız arkadaşım geldi bahçeye indim biraz onunla oturdum mesai bitince diğer uzman arkadaşlar gitti bizde yukarıya çıktık burada kalan çocuklardan biri büyük bir problem çıkardı sakinleştirdim şimdi geldim ama görüyorum ki epeyce geç kalmışım.

Gecikmeli olarak sorularınızı yanıtlayayım.
Dirimcim kilo konusundaki yorumun için teşekkürler cnm.Bencede herkes mutlu olduğu kiloda kalmalı :))))

Alınyazımsın emek ismi epey tehlikeli daha öncede konuşmuştuk bu konuyu bende siyasi olan ismim yüzünden özellikle üniversitede çokkkkkkkkkkkkkkk sıkıntı yaşadım tavsiye etmem.

Mutlu kız konser çok lüx bir otelde günlüğü 400 tl falan normal şartlarda gidebileceğimiz bir yer değil patronun sağ kolu yeğenimin kirvesi ablamında çok yakın arkadaşı onun sayesinde gidiyoruz.

Ben şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz.

hoşbuldumm kızlar ya ne olsun çalışıyoruz yine
bugün başka bi firmaya iş başvurusunda bulundum bakalım değerlendirmeye alıcaklarmı

hayırlısı olsun canımın içi
sen işinden memnun değilmisinn

Angel Şenİ Şevİyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bendeeee seeniiiiiii
seviyorrrrrrruuuuummmmm cicişiiiiiimmmmmmmm

mrb arkadaşlar nasılsınız.
biz dokturdan geldik çok şükür
test sonuçları güzel çıktı
cinsiyetide erkek dedi.

Allahım isteyen herkese nasip eder inş.

çakırım gözün aydın canımın içi
Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle inş.:Saruboceq:

bu gece sahura kalkacağız angel hazırlıkları yapıyordur şimdi

:)))
sahura değil ama iftar için hazırlıklar yaptım
ben sahurda zaten sadece kahvaltı yaparım.
şimdi haberlerde söylüyor çok ağır yememek lazım diye
yumurta haşlaması domates salatalık bi bardak süt
mutlaka bi avuç ceviz badem en son yeşillik diyor
bide armut üzüm gibi meyveler:)))

sıkma canını bitanem ya
anneler hep öle işte
iyi niyetlerinden söylüyolar belki ama olmuyor işte
karşı tarafta anlayışsız fazlaca nazlı ve hassas olunca böle oluyor(

Keşke kıskansa canım ya...Ama artık yıprandık kocişle.Bu hafta 2 kez feci tartıştık.Boşanma derecesine kadar...Bunları çekmemiz gerekir miydi...mafoldumben

ah bitanem ya erçekten bugünlerde çok tartıştınız
3.şahıslar için hiç tartışma canım bu annen bile olsa
en iyisi kimseyi karıştırmayacaksın hayatına

bende dişçiye gittim tekrar antibiyotik verdi çünkü iltihap gitmemiş(
4 gibi evdeydim
mercimek çorbası bamya sulu köfte yapabildim
birde kek
sonra kociş geldi yemek yedik ve ben kanepede sızmışım bu arada çamaşır atmıştım makinaya onları astım öle bir rüzgar var ki dışarda bütün çamaşırlar balkona savrulmuş kocişin bakmak aklına bile gelmemiş tabi:))
şimdi kalktım 1 kase dondorma yedim:))
saati de gece 3 e kurdum(
şimdi yatoyorum cicişler
öpüyorum hepinizi kocamannn
sizi seffiyorummm

Son düzenleme:
selam cannlar
ilk günün heycanıyla sanıyorum gayet rahat ve güzel kalktım:)) saat:03.15
çayı koydum size selam vereyim dedima.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…