istersen biraz daha bu şekilde devam et zeynepciğim dediğim gibi güven çok önemli cnm güven olmassa hiçbir şey olmaz
ben nişanlıyken kök söktürmüştü annem 1 yıl boyunca kayınvalidemden kıskandı beni
kafana takma jasmin çünkü olan bize oluyor cnm başka sorunlarda vardı benim annem ve babamla ilgili biliyorsun beni çok yıprattı olan bana oldu cnm takma kafana üzülme sakın
vay be jasmin demek aynı sorunları yaşıyormuşuz seninle cnm birbirimize destek olalım en iyisi
bence ruh halinide değiştir istersen suratsız yapmışsın senin yüzün güzel cnm neden suratsız yaptın
6 da servis kalkıyor cnm benim için çok yorucu olur 1 ay
jasminciğim ben çıkıyorum cnm kendine iyi bak tatlım hayırlı akşamların olsun sakın üzülme cnm arkadaşım hayırlı ramazanlar allah yılına gününe kedersiz eriştirsin inşallah cnm öpüyorum seni kocaman yarın nasipse görüşürüz allaha emanet ol cnm byby
hoşbuldumm kızlar ya ne olsun çalışıyoruz yine
bugün başka bi firmaya iş başvurusunda bulundum bakalım değerlendirmeye alıcaklarmı
Angel Şenİ Şevİyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mrb arkadaşlar nasılsınız.
biz dokturdan geldik çok şükür
test sonuçları güzel çıktı
cinsiyetide erkek dedi.
Allahım isteyen herkese nasip eder inş.
bu gece sahura kalkacağız angel hazırlıkları yapıyordur şimdi
Ya biz haftasonu bizimkilere gittik hepberaber.
Malesef annemin patavatsızlığı yüzünden herşey mahvoldu.Kocişin babası bana kızdı ve şuan da konuşmuyorum.Sanki suçlu benmişim gibi.Karar aldık kocişle ne annemlere ne onunkilere gitmicez.Ve ben affetmeyeceğim kimseyi.Bu kadar bizim mutsuzluğumuzu düşünen kişilermiş yani...
Keşke kıskansa canım ya...Ama artık yıprandık kocişle.Bu hafta 2 kez feci tartıştık.Boşanma derecesine kadar...Bunları çekmemiz gerekir miydi...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?