Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

anladım zeynep ama güven çok önemli cnm eğer sevgisinden eminsen ve güveniyorsan sorun olmaz benim eşimde benden önce biriyle berabermiş ve saklamadan anlattı bende inanıp güvendim eğer sen sorunları açar durursan bir yere varamazsınız bende eşime derdim onumu düşünüyorsun onumu hayal ediyorsun diye hep kavga ederdik ama bir yere varamıyorsunki cnm sonra düşündüm ve güvendim asla bana karşı ters bir hareketi olmadı cnm 6 senelik beraberlikten sonrada evlendik 1 yıl 1,5 ayda nişanlı kaldık

evlenirken korku duydunuz mu?
ilk gece için evet, evlilik hayatı için bazı sorularım vardı çoğunuda yaşadım ama evlenmek için önce kendini hazır hissetmek gerek hisetmiyosan herşey kötüye gidebiliyo malesef
hoşbulduk,herkes sen akrep misin der şaşırır ,ben yorum yapmayım artık:))
ayy yaa kızcağızı girdiğine gireceğine pişman ettik hem isim hem burç, kızmazsın inş bize, toplumsal yargılar maalesef
O BENİM KIZIMIN İSMİ KİMSELERE VEREMEM TELİF HAKKI İSTERİM ONA GÖRE KÜÇÜK:oklava:
mısra bende kızımın adınada oğlumun adına karar verdim az dah esnek olsun,(hoş bunun için 2 seneye daha ihtiyacımız var ama :)
kız EMEK NEHİR
erkek HAMZA UYGAR

erkeğinki süper ama dimi :)))
alınyazım önce dişciye ordanda eve gidip ramazana hazırlık yapacaktı ben öyle hatırlıyorum
hımm anladım canım
Aileler canım bıktım valla.Milletin patavatsızlığından,herşeyi bize yansıtmasından.Hiç kimseyle görüşmücem.Bayramda bile gitmicem bizi bir zerre kadar düşündükleri yok.

noldu tatlım hayırdır bişeymi oldu ?

Ya biz haftasonu bizimkilere gittik hepberaber.

Malesef annemin patavatsızlığı yüzünden herşey mahvoldu.Kocişin babası bana kızdı ve şuan da konuşmuyorum.Sanki suçlu benmişim gibi.Karar aldık kocişle ne annemlere ne onunkilere gitmicez.Ve ben affetmeyeceğim kimseyi.Bu kadar bizim mutsuzluğumuzu düşünen kişilermiş yani...

anlıyorum jasmin aynı olay benimde başıma gelmişti.bizde pikniğe gitmiştik ben nişanlıyken 2 aile hem eşimin ailesi hemde benim ailem babam piknik boyunca hep surat astı hiç konuşmadı ne kayınpederimle nede kaynımla herkes onu garipsedi tabi ben rezil oldum resmen herkes neden baban surat asıyor hastamı nesi var diye benide rezil etti herkese

jazmin çok özeline girmezse soracağım

annen eşinin aileinemi bişey dedi eşine mi sanamı?

maalesef arada çok fena patavatsızlık ediyo 2 tarafta

alınyazım önce dişciye ordanda eve gidip ramazana hazırlık yapacaktı ben öyle hatırlıyorum
doğru canım ben bir an dişçiden işe gelir diye düşünmüştüm

Ben şimdiden koca göbişliyim hamişken kaça katlanacağım bilmiyorum.Bildiğim tek şey top şeklinde yuvarlanacağım :roflol:
Ama çok mutluyum zayıflıktan hiç ama hiç haz etmem zaten zayıfta olamam hatlarım çok yuvarlak kim gibi desem Sibel CAN tarzında yüzüm ve vücudum

Bugün erken çıkacağım evet ama yakın bir arkadaşımıda konsere davet ettim.
Ablamlarla gideceğiz,onlar mesai sonrasında evlerine gidip XL kıyafetler giyecekler sonra arkadaşımla beni almaya gelecekler sanırım 18:30 u bulur.
Bende yanımda getirdim kıyafetlerimi:)
Bol cepli paçası büzgülü krem renk capri,boyundan bağlamalı dore ve kahve karışımı bady ve dore sandalet ayakkabı.Rahatca giyineyim dedim zaten konser bir otelde orada kalan müşterilerin çoğu terlik sandalet şortla geliyorlar
canım insan mutlu odluğu kiloda olmalı bencede
sana hafif kilo yakışıyor zaten yerimseniben
ebru gündeşin konserimiydi canım

çok sevgi dolu bir ailede büyüdüm ve sevgilimin şu anki sevgisi ilgisi biterse yani şöyle diyim bitmez ama şimdiki ilgiyi şefkati göremezsem hayal kırıklığı yaşarım:( bide sorunlarımız var tabi.Mesela benden önce bi kaç tane arkadaşlık sitesine üye olmuş,benden önce olmuş ama midem bulandı,ne diye ordan kız ararki? hiç yakıştıramadım konduramadım,can sıkıntısındanmışmış
canım aynı ben
bende ailemden çok ilgi gördüm,kardeşimde yoktu,evin en küçüğü
eşim
azcık ilgi göstermesin bir sürü laf söylüyorum,şakayla karışık tabi
şuanda sıkıntı yok ama,çocuk olduktan sonra senin papucun damda diyor :kedi:

anlıyorum jasmin aynı olay benimde başıma gelmişti.bizde pikniğe gitmiştik ben nişanlıyken 2 aile hem eşimin ailesi hemde benim ailem babam piknik boyunca hep surat astı hiç konuşmadı ne kayınpederimle nede kaynımla herkes onu garipsedi tabi ben rezil oldum resmen herkes neden baban surat asıyor hastamı nesi var diye benide rezil etti herkese

Of bundan sonra biraz zor bulurlar bizi zaten...

jazmin çok özeline girmezse soracağım

annen eşinin aileinemi bişey dedi eşine mi sanamı?

maalesef arada çok fena patavatsızlık ediyo 2 tarafta

Canım annem ortaya konuşur;ama bunların da alıncağı tutmuş işte..Tutamıyo ki dilini.Belki iyi bişi söylüyor ama karşı taraf bilmediği için anlamaz yani....

eski sevgililerini bende soruyorum aklına geliyor mu diye,gelmiyor diyor aksini bi desin hele:) ama bu arkadaşlık sitesi olayı çok canımı sıktı,1-2 tanede değil.Bide ısıtıp ısıtıp laf sokuyorum.Beni sevdiğine gerçekten eminim ama ya bu bir hastalıksa diye düşünüyorum,abartıyor olabilirim ama insan niye can sıkıntısından birsürü arkadaşlık sitesine üye olur,hepsini buldum baktım, profilini bile yarım yamalak doldurmuş ama niye üye niye niye,niye bu kadar çok siteye üye olunur ki? Canın sıkılıorsa git oyun sitesine kültür edebiyat sitesine dimi.ısim soyisim yaş doldurmuş,merak olsa e 1-2 siteye üye ol bak.Girip orda kızların fotolarına mı bakıyor anlamıyorum ki,ne anlıyor ki bundan,senden önce olmuş boşver diyebilirsiniz ama ya benden sıkılırsa ,ya tekrar girerse,reele dökülürse bu offff

dirim bende evin büyüğüyüm ama bende nazlıyımdır, koçişe diyorum çocuk olunca çocuktan çok benle ilgilen valla küserim bak barıştıramazsın diye :))

jazmicim seni çok üzmüşler anlaşılan biraz uak durmak en iyisi galiba, zaten herkes gelinle damada patlar yüzline bişey diyemezler
kızlar ben kaçtım hayırlı ramazanlar herkese ve ii akşamlar

öptüm şekerler :)

Ya biz haftasonu bizimkilere gittik hepberaber.

Malesef annemin patavatsızlığı yüzünden herşey mahvoldu.Kocişin babası bana kızdı ve şuan da konuşmuyorum.Sanki suçlu benmişim gibi.Karar aldık kocişle ne annemlere ne onunkilere gitmicez.Ve ben affetmeyeceğim kimseyi.Bu kadar bizim mutsuzluğumuzu düşünen kişilermiş yani...
canım benim üzülme
belki hatalarını anlarlar,kendi aralarında halletmemelilerdi
anladım zeynep ama güven çok önemli cnm eğer sevgisinden eminsen ve güveniyorsan sorun olmaz benim eşimde benden önce biriyle berabermiş ve saklamadan anlattı bende inanıp güvendim eğer sen sorunları açar durursan bir yere varamazsınız bende eşime derdim onumu düşünüyorsun onumu hayal ediyorsun diye hep kavga ederdik ama bir yere varamıyorsunki cnm sonra düşündüm ve güvendim asla bana karşı ters bir hareketi olmadı cnm 6 senelik beraberlikten sonrada evlendik 1 yıl 1,5 ayda nişanlı kaldık
bencede sorunları açar durursan bir yere varamassın,
benim eşimimnde bir kere olmuş
ama eşim hiç ağzını açmaz
olmuş bitmiş,kapat bu konuyu der
kısacası tavrı önemli

istersen biraz daha bu şekilde devam et zeynepciğim dediğim gibi güven çok önemli cnm güven olmassa hiçbir şey olmaz

jazmicim seni çok üzmüşler anlaşılan biraz uak durmak en iyisi galiba, zaten herkes gelinle damada patlar yüzline bişey diyemezler
kızlar ben kaçtım hayırlı ramazanlar herkese ve ii akşamlar

öptüm şekerler :)

Sırf ben olsam şekerim neyse....Zaten görüşmeme kararı aldık ailelerle...

İyi akşamlar cicim sanada,hayırlı ramazanlar öptümŞeniz

iyi akşamlar alınyazım kendine iyi bak nasipse yarın görüşürüz cnm allahıma amnet ol hayırlı ramazanlar cnm allah yılına gününe kedersiz eriştirsin öptüm byby

canım benim üzülme
belki hatalarını anlarlar,kendi aralarında halletmemelilerdi

bencede sorunları açar durursan bir yere varamassın,
benim eşimimnde bir kere olmuş
ama eşim hiç ağzını açmaz
olmuş bitmiş,kapat bu konuyu der
kısacası tavrı önemli

Ah nerde onlarda o incelik hepsinin burnu kaf dağında maalesef...Olan bize olacağı içinde en iyisi görüşmemek...

kızlar ben çıktım
herkese hayırlı ramazanlar
canım benim yanlışlarını mutlaka anlarlar
yetişkin insanlar sonuçta
üzmeyin siz canınızı

iyi akşamlar dirimim allahıma emanet ol hayırlı akşamların olsun cnm kendine dikkat et allah yılına gününe kedersiz eriştirsin hayırlı ramazanlar cnm öptüm byby

kızlar ben çıktım
herkese hayırlı ramazanlar
canım benim yanlışlarını mutlaka anlarlar
yetişkin insanlar sonuçta
üzmeyin siz canınızı

Görüşürüz canım.Sanada hayırlı ramazanlar öptümŞeniz

jasminciğim kızma ama senin annenle benim annemin yapısı aynı cnm

Niye kızayım tatlım.Ben bilmiyor muyum annemikaydirigubbakcemile5

Back