Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Zeynep cim hoşgeldin cnm,umarım Akrep in iyilerindensin yoksa hiç çekilmezsinkaydirigubbakcemile3

Dirimcim o sarma makineleri 3-4 yıl kadar önce pazarlarda falan satılıyordu epeydir görmüyorum.Züccaciyelerde olabilir belki.

Ay Dirimcim seninde şu kilo takıntın öldürecek beni senin en az 7-8 kg alman lazım zaten

Çakırcım tekrardan gözün aydın demek oğlun olacak.İnşallah sağlıkla gelir anneciğinin kucağına.Çok erken bir soru ama İsmi ne olacak?BEN KIZ İSTİYORUM BANANE BANANEEEE:emir_bebek:

hoşbulduk,herkes sen akrep misin der şaşırır ,ben yorum yapmayım artık:))

bu gece sahura kalkacağız angel hazırlıkları yapıyordur şimdi
canım angel dişçiye gitti diye biliyorum fisfisfis

Zeynep cim hoşgeldin cnm,umarım Akrep in iyilerindensin yoksa hiç çekilmezsinkaydirigubbakcemile3

Dirimcim o sarma makineleri 3-4 yıl kadar önce pazarlarda falan satılıyordu epeydir görmüyorum.Züccaciyelerde olabilir belki.

Ay Dirimcim seninde şu kilo takıntın öldürecek beni senin en az 7-8 kg alman lazım zaten

Çakırcım tekrardan gözün aydın demek oğlun olacak.İnşallah sağlıkla gelir anneciğinin kucağına.Çok erken bir soru ama İsmi ne olacak?BEN KIZ İSTİYORUM BANANE BANANEEEE:emir_bebek:
sarma makinasını jazmin soruyodu canım,güzelse bende alırım :kedi:
kime kızın olacak dediysem oğlu oldu
ters tepti sanırım,ama mısra senin kızın olacak sanki,şirin mi şirin
adıda güzelopuyorumnanaktan
mısracığım almam gereken kiloları hamilelikte almayı düşünüyorum
hem aldım azcık düğün gününe göre
alınyazımsın beni gördü opuyorumnanaktan
akşam olsada gitsek
bugün erken çıkacaktın dimi mısracığım

Aileler canım bıktım valla.Milletin patavatsızlığından,herşeyi bize yansıtmasından.Hiç kimseyle görüşmücem.Bayramda bile gitmicem bizi bir zerre kadar düşündükleri yok.

canım angel dişçiye gitti diye biliyorum fisfisfis

sarma makinasını jazmin soruyodu canım,güzelse bende alırım :kedi:
kime kızın olacak dediysem oğlu oldu
ters tepti sanırım,ama mısra senin kızın olacak sanki,şirin mi şirin
adıda güzelopuyorumnanaktan
mısracığım almam gereken kiloları hamilelikte almayı düşünüyorum
hem aldım azcık düğün gününe göre
alınyazımsın beni gördü opuyorumnanaktan
akşam olsada gitsek
bugün erken çıkacaktın dimi mısracığım

Ben şimdiden koca göbişliyim hamişken kaça katlanacağım bilmiyorum.Bildiğim tek şey top şeklinde yuvarlanacağım :roflol:
Ama çok mutluyum zayıflıktan hiç ama hiç haz etmem zaten zayıfta olamam hatlarım çok yuvarlak kim gibi desem Sibel CAN tarzında yüzüm ve vücudum

Bugün erken çıkacağım evet ama yakın bir arkadaşımıda konsere davet ettim.
Ablamlarla gideceğiz,onlar mesai sonrasında evlerine gidip XL kıyafetler giyecekler sonra arkadaşımla beni almaya gelecekler sanırım 18:30 u bulur.
Bende yanımda getirdim kıyafetlerimi:)
Bol cepli paçası büzgülü krem renk capri,boyundan bağlamalı dore ve kahve karışımı bady ve dore sandalet ayakkabı.Rahatca giyineyim dedim zaten konser bir otelde orada kalan müşterilerin çoğu terlik sandalet şortla geliyorlar

neden korkuyorsun zeynepciğim

çok sevgi dolu bir ailede büyüdüm ve sevgilimin şu anki sevgisi ilgisi biterse yani şöyle diyim bitmez ama şimdiki ilgiyi şefkati göremezsem hayal kırıklığı yaşarım:( bide sorunlarımız var tabi.Mesela benden önce bi kaç tane arkadaşlık sitesine üye olmuş,benden önce olmuş ama midem bulandı,ne diye ordan kız ararki? hiç yakıştıramadım konduramadım,can sıkıntısındanmışmış

Ya biz haftasonu bizimkilere gittik hepberaber.

Malesef annemin patavatsızlığı yüzünden herşey mahvoldu.Kocişin babası bana kızdı ve şuan da konuşmuyorum.Sanki suçlu benmişim gibi.Karar aldık kocişle ne annemlere ne onunkilere gitmicez.Ve ben affetmeyeceğim kimseyi.Bu kadar bizim mutsuzluğumuzu düşünen kişilermiş yani...

Back