bende 24 yaşındayım 21 ekime kadar zemuszemusdzcel 22 yaşındayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 24 yaşındayım 21 ekime kadar zemuszemusdzcel 22 yaşındayım![]()
evet canım gerçekten öyle Allah razı olsun herzaman söylerimof ya şimdilik benim mekinam annem:kedi:
dondurucuma da koyuyor:kedi:
mısra bilir belki
nasıl bir makinaysa bende merak ettim şimdi :sm_confused:
canım ne iyi bir kayınvaliden var
iyi geçmesine sevindim
hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
zeynepcim hoşgeldin öncelikle olur öyle arada sıradaevet ıstanbulda yaşıyorum ama düğün tarihi belli değil,çünkü ayrılıp barışıyoruz ,sorunlarımız oluyorocak ayında aldım evlenme teklifimi ama ayrıldık barıştık,öyle işte
![]()
jazmin cim teşekür ederim
ben sana msj yolluyamıyorum
kusurabakma canım
teşekürler tekrardan.
öyle oluyo maalesefoluyor öyle,kişiyi sevmeyince ismede negatiflik duyuyor insan.
kötüdür be bence kullanışlı değildircanım sarma makinasını ilk kez duyuyorum :kedi:
varsa bende alayım :kedi:
babam halledecek artık canım
hadi yaa desene kötü yerde yakalanmışız sende bendensin yani :)alınyazım snein üzerine ben müthiş yorumlar yaptımda onları okudu zeynep.
ama benimde bi suçum yok karşıma çıkan zeynepler suçlu:)
dimi :)sende çok çıtırmışsın mutlukız.. :):):):)
nasılsın şekerim herşeyin yolunda olması süper darısı bizlerecanım ben 54 kiloyum
doktur kilo kaybetmemişin bu iyi dedi
bu aylrda normalmiş
4 aydan sonra kilo almaya başlarmışım
doktur normal dedi yani.
bende 3 eylüle kadar 24 yaşındayım :)bende 24 yaşındayım 21 ekime kadar zemuszemus
evet İstanbulda yaşıyorum ama düğün tarihi belli değil,çünkü ayrılıp barışıyoruz ,sorunlarımız oluyorocak ayında aldım evlenme teklifimi ama ayrıldık barıştık,öyle işte
![]()
canım iyi ozamancanım ben 54 kiloyum
doktur kilo kaybetmemişin bu iyi dedi
bu aylrda normalmiş
4 aydan sonra kilo almaya başlarmışım
doktur normal dedi yani.
canım hayırlısı olsunevet İstanbulda yaşıyorum ama düğün tarihi belli değil,çünkü ayrılıp barışıyoruz ,sorunlarımız oluyorocak ayında aldım evlenme teklifimi ama ayrıldık barıştık,öyle işte
![]()
a.s.evet canım gerçekten öyle Allah razı olsun herzaman söylerim
en büyük yardımcım zorda kaldığımda
haberim yok canım sabah girdi geri çıktı :sm_confused:birsam nerelerde kızlaryaa
Herkes gİttİmİ yİne