hoşgeldin öncelikle o yorumda bulunan bendim, ama umarım bu isimde birisi yokturu eklemiştim, canımı yakan birisi olmasaydı bende bi isim hakkında bu kadar yagılı konuşmak istemezdim, tabiki hepsi aynı değil ama maalesef o şahsiyetin sayesinde müthiş dercede soğukluğum varhoşbulduk ,bu foruma ilk defa girdim sanırım ve direkt Zeynep ismiyle ilgili yorumlarla karşılaştımkaydirigubbakcemile3
vavvv olmuş hayatım opuyorumnanaktan
tabii,27 yaşındayım,28 de olabilir:) bekarım,Genel Müdür Asistanıyım,14 aylık bir ilişkim var.BaşkaaCADIARZU
hoşgeldin öncelikle o yorumda bulunan bendim, ama umarım bu isimde birisi yokturu eklemiştim, canımı yakan birisi olmasaydı bende bi isim hakkında bu kadar yagılı konuşmak istemezdim, tabiki hepsi aynı değil ama maalesef o şahsiyetin sayesinde müthiş dercede soğukluğum var
teşekkür ederim şekerim can yoldaşımsız olmasın :Saruboceq:
Görmedim canım:sinifsinif:
Hallettin mi işlerini? Yok küsmedim canım.opuyorumnanaktan Zaten herkes buluşma heyecanıyla konuşuyordu,kaynadım arada:umursamaz:
yerimsenibenhoşgeldin öncelikle o yorumda bulunan bendim, ama umarım bu isimde birisi yokturu eklemiştim, canımı yakan birisi olmasaydı bende bi isim hakkında bu kadar yagılı konuşmak istemezdim, tabiki hepsi aynı değil ama maalesef o şahsiyetin sayesinde müthiş dercede soğukluğum var
teşekkür ederim şekerim can yoldaşımsız olmasın :Saruboceq:
istanbulda mı yaşıyorsun canımtabii,27 yaşındayım,28 de olabilir:) bekarım,Genel Müdür Asistanıyım,14 aylık bir ilişkim var.BaşkaaCADIARZU
tekrar hoşgeldin canımselam kızlar geldim tekrar şleri masamı biraz toparladımmm
dzcelciğim dün misafirleri naptınkısa bir aradan sonra tekrar aranızdayım bağlantıda bi problem oldu neyseki düzelttik
hoşbuldum canım sen kaç yaşındaydındzcel hoşgeldin cnm
canım sarma makinasını ilk kez duyuyorum :kedi:
varsa bende alayım :kedi:
babam halledecek artık canım
benim için çok kolay bi aksam oldu kayınvalidem sağolsun yayerimseniben
istanbulda mı yaşıyorsun canım
düğün tarihi belli mi?
tekrar hoşgeldin canım
dzcelciğim dün misafirleri naptın
geldiler mi?
hoşbulduk tatlım sağolCanım internette gördüm ben.Yorumlar falan çok güzel;ama burada kullanan varsa en yakından bilgi almak daha doğrudur diye düşünmüştüm.:sinifsinif:
İnşallah bulurum.Çünkü ben dolaba da kaldırmak istiyorum ki hazır elimin altında bulunsun.
Pınarcım,dzclicim hoşgeldiniz..
of ya şimdilik benim mekinam annem:kedi:Canım internette gördüm ben.Yorumlar falan çok güzel;ama burada kullanan varsa en yakından bilgi almak daha doğrudur diye düşünmüştüm.:sinifsinif:
İnşallah bulurum.Çünkü ben dolaba da kaldırmak istiyorum ki hazır elimin altında bulunsun.
Pınarcım,dzclicim hoşgeldiniz..
canım ne iyi bir kayınvaliden varbenim için çok kolay bi aksam oldu kayınvalidem sağolsun ya
zaten erken gittiler ondan sonrada oturduk bir güzel kağıt oynadık
hayırlı olsun canım opuyorumnanaktandirimcim makinamı sormuşsun canım kusura bakma yeni gördüm makinayı arçelikten aldım canım 62191 diye bi modeli
canım aynı kiloda olmak normalmiymiş
bu arada canım sen kaç kilosun?
vavvv olmuş hayatım opuyorumnanaktan
jazmin gözüm mesajımı okumadın sanırım :çok üzgünüm:
2 saattir abonelik işleriyle uğraştım
görmedim mesajını
küsmüsün :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?